There are no ads, please add some


Nieuwe website voor Lucky Ajax

We kunnen er natuurlijk over blijven schrijven, de historische avond in Estadio Santiago Bernabeu, maar ons aller Ajax is op vele fronten actief en iets wat zeker niet mag ontbreken is de aandacht voor de sterren van weleer. Lucky Ajax, het elftal met onder meer Sjaak Swart, Simon Tahamata en vele andere Ajacieden, heeft namelijk een nieuwe website gelanceerd. Wij als redactie zeggen chapeau want het is mooi om te zien dat op deze manier het Ajax van weleer nog steeds jaarlijks in de schijnwerpers blijft staan. Neem eens een kijkje op www.luckyajax.nl want dat is zeker de moeite waard.


Gerelateerde posts

8 reacties

  1. Wenen 1995

    De helden uit het verleden mogen we zeker niet vergeten en dat doen we, volgens mij, ook niet.

  2. a.p.

    wat een prachtige DWDR met Prachtig Ajax-nieuws en Ajax-muziek
    Terecht na Real-Madrid-Ajax!

Reageren is niet mogelijk.