There are no ads, please add some


‘Pasquali keert terug naar Australië en tekent bij Western United’

Jong Ajax-speler Sebastian Pasquali lijkt terug te keren naar Australië. Volgens The Sydney Morning Harald gaat de middenvelder vanaf volgend seizoen spelen voor Western United, een club die volgend seizoen op het hoogste niveau van de Australische voetbalcompetitie uitkomt. Het contract van Pasquali bij Ajax loopt deze zomer af.

Pasquali werd door Ajax in november 2016 gecontracteerd. Hij had afgelopen seizoen een vaste basisplaats bij Ajax O19 en maakte toen ook zijn debuut bij Jong Ajax. Dit seizoen speelde Pasquali pas acht duels in Jong Ajax en de afgelopen weken komt hij niet meer voor in de plannen van de trainer. Zijn laatste optreden dateert van november vorig jaar. Waarom Pasquali al langere tijd niet speelt is overigens niet duidelijk.

Gerelateerde posts

13 reacties

  1. JohnDoe77

   Geeft niets, hij toonde inzet, ook op trainingen, maar ontwikkelde zich gewoon net niet goed genoeg!

 1. Prinsengracht

  Geen Ajax speler. Past prima in het rijtje Schön, Ylatupa etc. Misschien toch Jonk nog eens bellen.

 2. -buitenkantje rechts-

  Vorig seizoen nog een basisplaats bij O19 en werd hij vergeleken met een speler als Modric… Nu kan hij er niks meer van kennelijk, want nu zit hij op de bank.
  Wat is er met de scouting van Ajax aan de hand?! Heb wel eens gezegd dat het lijkt of ze met een blinddoek naar een speler kijken.. Met veel tamtam en tromgeroffel wordt er een “toptalent” gepresenteerd die 2 jaar later door de achterdeur verdwijnt.
  Terug naar af..U wordt bedankt.

  1. Prinsengracht

   Ik weet niet wie dat vorig jaar zei. Maar ik zei toen ook al wat ik nu nog zeg. Niet geschikt.

    1. Prinsengracht

     Je kunt het gewoon opzoeken Hurbie. Ik heb het openbaar op het forum gezegd.

 3. FrankiC

  Iedereen die in november zijn laatste wedstrijd zag, met het centrum Pasquali/Kemper, weet precies waarom hij niet meer in de plannen van JA voorkomt.

  Het was tegen Utrecht en het was een klein wonder dat zijn tegenstander Nick Venema maar één hattrick maakte. Die had van Pasquali wel 3 hattricks mogen maken. Speelde hem 3x gewoon in de voeten…

  Eerlijk is eerlijk: ik heb hem daarvoor ook wel eens heel verdienstelijk zien spelen, maar het 4-3 verlies in Utrecht heeft ‘m de kop gekost, dat kon niet uitblijven…

   1. Prinsengracht

    Hurbie, bij dit topic stonden inhoudelijke commentaren. Tot jij iets typte. Wat bedoel je? En waarom deze reactie? Voor de duimpjes? Of om je eigen (gebrek aan) diepgang en kennis te benadrukken?

    1. HURBIE

     💩💩💩💩💩Ga terug op de bodem van de Prinsengracht, waar je vandaan komt

     1. Prinsengracht

      Geen inhoudelijke reactie hurbie? Geen echte mening over het vertrek van Pasquali? Of over de scouting van jeugdspelers? Geen enkele inhoud? Dan maar je eigen niveau benadrukken dus. En jezelf weer een duimpje geven.

Reageren is niet mogelijk.