Jong Ajax en FC Den Bosch in evenwicht 2-2

Jong Ajax heeft niet kunnen winnen van FC Den Bosch in een wedstrijd met een steeds wisselend beeld. Vaclav Cerny had al in de zestiende minuut zijn team op voorsprong kunnen brengen maar de paal stond in de weg. Eén minuut later werd binnen de 16 meter Rauno Sappinen door Sven Botman onderuit gehaald en de scheidsrechter gaf de bezoekers een strafschop die door Beltrame werd binnen geschoten (0-1). In de 23ste minuut was het gedaan met de voorsprong van de bezoekers want Noa Lang draaide zich goed vrij en schoot net buiten het strafschopgebied keihard raak (1-1). Na deze gelijkmaker golfde het spel op en neer waarbij Jong Ajax iets sterker was. Vlak voor rust liet de defensie van de Bosschenaren Noa Lang vrij passeren en stiftte de bal over de doelman heen en werd de ruststand 2-1.

De tweede helft begon Jong Ajax zeer sterk en FC Den Bosch had het eerste kwartier geen kans meer. Er ware volop kansen maar die werden door de beloften niet afgemaakt. De bezoekers deden dit bij hun eerste uitbraak wel (2-2). Het leek er op dat na deze tegentreffer het geloof eruit was want nu het de bezoekers die het voor het zeggen hadden maar Dominik Kotarski wist verdere treffers te voorkomen. In de slotfase verloor FC Den Bosch Deijl met naar het laat aanzien een ernstige enkelblessure en moest de ploeg met tien man verder omdat de wissels al verzilverd waren. Jong Ajax wist met dit overtal wel meer aan te dringen maar vergat te scoren waardoor de eindstand 2-2 bleef.

Related posts

8 Comments

   1. Zlatan4ever

    Zoals Prinsengracht al op merkte Noa staat nu op de juiste plek, ik zie het wel zitten met Noa Lang….Als hij maar de kans krijgt !

 1. FrankiC

  Was toch echt Perr Schuurs die de penalty veroorzaakte, Pascal, en hoe! Heel onbenullig weer van Schuurs en weer een stapje verder van het eerst vandaan…

 2. -buitenkantje rechts-

  Lang speelt de laatste tijd op 10 en lijkt daar beter uit de verf te komen.. Moet het nu wel langere tijd gaan laten zien.. Gravenberch valt me toch wat tegen.. Weet dat hij nog maar 16 is, maar vind hem te weinig opvallen. Traoré vind ik een leuke spits.. kan het gaan maken als hij zich nog wat door ontwikkelt. Jensen aangekocht voor 3,5 miljoen maakt zijn transfersom (nog niet) waar. Schuurs moet denk ik zijn conclusies gaan trekken.. Zie helaas te weinig vooruitgang..

  Op onze ACZ app kwam Indojood met een mooie video van AjaxO17 tegen Fey O17.. Opzoeken!! Kijk dan vooral naar de fantastische pass van Ünüvar op 1.45 min. Uiteraard buitenkantje rechts..?

 3. Bigboss

  Hopen dat de rest ook wat beter wordt en dichter tegen 1 aan komt te zitten qua kwaliteit

Comments are closed.