Jong Ajax en FC Den Bosch in evenwicht 2-2

Jong Ajax heeft niet kunnen winnen van FC Den Bosch in een wedstrijd met een steeds wisselend beeld. Vaclav Cerny had al in de zestiende minuut zijn team op voorsprong kunnen brengen maar de paal stond in de weg. Eén minuut later werd binnen de 16 meter Rauno Sappinen door Sven Botman onderuit gehaald en de scheidsrechter gaf de bezoekers een strafschop die door Beltrame werd binnen geschoten (0-1). In de 23ste minuut was het gedaan met de voorsprong van de bezoekers want Noa Lang draaide zich goed vrij en schoot net buiten het strafschopgebied keihard raak (1-1). Na deze gelijkmaker golfde het spel op en neer waarbij Jong Ajax iets sterker was. Vlak voor rust liet de defensie van de Bosschenaren Noa Lang vrij passeren en stiftte de bal over de doelman heen en werd de ruststand 2-1.

De tweede helft begon Jong Ajax zeer sterk en FC Den Bosch had het eerste kwartier geen kans meer. Er ware volop kansen maar die werden door de beloften niet afgemaakt. De bezoekers deden dit bij hun eerste uitbraak wel (2-2). Het leek er op dat na deze tegentreffer het geloof eruit was want nu het de bezoekers die het voor het zeggen hadden maar Dominik Kotarski wist verdere treffers te voorkomen. In de slotfase verloor FC Den Bosch Deijl met naar het laat aanzien een ernstige enkelblessure en moest de ploeg met tien man verder omdat de wissels al verzilverd waren. Jong Ajax wist met dit overtal wel meer aan te dringen maar vergat te scoren waardoor de eindstand 2-2 bleef.