Opstellingen Feyenoord – Ajax

Vanavond wederom De Klassieker maar nu in de halve finale voor de KNVB Beker. Het laatste treffen van beide teams was voor ons niet echt een succes maar vandaag gaan we met de Champions League instelling er tegen aan. Ajacieden zijn niet nog steeds niet welkom op de tribune en daarom zijn RvC, directie en bestuursleden ook niet aanwezig. De wedstrijd begint om 20:45 uur en is onder andere te zien bij FOX kanaal 11 en  KPN kanaal 14.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Donny van de Beek, Lasse Schöne,  Hakim Ziyech, Dusan Tadic, David Neres

Opstelling Feyenoord: Vermeer; St. Juste, Martina, Van der Heijden, Verdonk; Clasie, Vilhena, Toornstra; Berghuis, Van Persie, Larsson

Related posts

101 Comments

  1. JohnDoe77

   2-6 zeg ik! ?

   Hoe het ook uitpakt, dit moeten we winnen anders gaan die kakkies tot einde seizoen lopen zeiken!

    1. De Ajacied

     Ik mis FELHEID bij ons Ajax
     En tempo omhoog in de 2e helft
     Wat een vreselijk irritante verslaggever bij Fox, vast een Kakkie hoor
     ❌❌❌

   1. De Ajacied

    En als Ajax deze pot wint is het seizoen voor de kakies over
    En is er nog strijd voor plek 3
    Kan ook in het voordeel van Ajax zijn
    ❌❌❌

 1. ajaxpers

  Haggie heeft te veel ontzag. Dit is belachelijk. Kakkerlakken zijn geen Bayern. Je moet gvd een spits opstellen en er voor 100% voor gaan. Wij zijn Ajax.

  1. JohnDoe77

   Nee, en de echte spits is nu nog niet echt in vorm. Tadic ramt ze er wel in! Beetje vertrouwen hebben!

  2. Prinsengracht

   Je hebt dat al eerder gezegd, pers. En toen ging het pas lopen nadat Dolberg inviel.

   1. Bert Betondorp

    Ik reageer niet meer op je ongelofelijke gezwam Prinsengracht. Reageer jij nou maar op alles wat AJAX is, OK?
    meer nog.?

 2. Charka53

  Hun lesje hebben ze de vorige keer wel gehad dus nu voetballen zoals het hoort en laten zien dat er met Ajax niet valt te spotten en er boven op met jullie ziel en zaligheid, succes en veel plezier vanavond.

 3. Wenen 1995

  Had Dolberg graag in de basis gezien, maar snap deze opstelling wel. Nu vol erop! Geen genade!

 4. Ajaxbest

  Vandaag goed voebalen laten zien dat de spellers die een westrijd hun dag niet hadden snel doelpunten maken dan word graafbadkuip stil als een muis en boys veel plezier met de westrijd , kom op ajax

 5. a.p.

  betere opstelling dan deze kan je in eerste instantie niet weten! succes mannen laat ons juichen!

 6. Forever nr14

  Zo ie zo Competitie vervalsing wat de beker betreft, hoe kun je een halve finale laten spelen waarbij geen uit supporters aanwezig mogen zijn?? Slecht verhaal dit

 7. ajacied078

  ontzag voor opa van persie is weer groot zeg. pff die mag alle balletjes passen die hij wil

 8. JohnDoe77

  In 10min alweer drie echt slechte ballen van De Jong gezien. Wat heeft die gozer sinds zijn transfer toch?

  1. JohnDoe77

   Jij kunt niet “schrijven fatsoenlijk”! Normale zinsopbouw is “fatsoenlijk praten”.

   Maar goed, flauw! Jij hangt lekker in het kamp van iedere kans aangrijpen om je eigen trainer af te zeiken. Is een keuze. Ik probeer het positief te zien, is ook een keuze. Ik vond zijn uitleg begrijpelijk, hoef je het niet mee eens te zijn. Ik geef mijn mening, leg die niemand op hoor!

  1. JohnDoe77

   Dank je Forever nr14! Leuk dat jij duidelijk je mening geeft maar niet op de man speelt (en dat meen ik oprecht!). Het ene moment pak je mij aan, het andere moment ben je het gewoon eens! ?? Fijne wedstrijd kerel, we hebben nog wel wat support nodig ?

 9. Forever nr14

  Prima John, maar zullen we die De Jong niet meteen wisselen? Echt te gek wat daarmee aan de hand is zeg, tegen een Ado of VVV kan het allemaal wel, maar nu?

  1. JohnDoe77

   Eens, zou hem misschien wakker kunnen schudden. Aan de andere kant; wie zetten we daar dan neer?

 10. Forever nr14

  Haha zeker, sorry man baal gewoon van deze keuze als trainer voor dit materiaal, hij heeft door echte domme tactische omzettingen al heel wat punten verloren, en kan deze groep gewoon niet tot op het bot motiveren, sorry nee vind het echt helemaal niks

  1. JohnDoe77

   Ben met je eens dat hij niet veel respect afdwingt bij de spelers. En alles minder als landskampioen met deze selectie is dik falen!

 11. JohnDoe77

  Dit is toch niet te begrijpen?! De Jong veel matige ballen, Ziyech probeert maar dit fysieke is niet zijn spel, Neres verspeelt alleen maar ballen en Tadic niet meer gezien. Naar welk Ajax zitten we te kijken?

 12. Forever nr14

  Hi John, dit is niet het Ajax wat we willen zien, als er echt strijd geleverd moet worden, geven ze niet thuis, alleen als het om het miljoenenbal gaat, dan gaan ze als de brandweer, zo jammer

 13. Forever nr14

  Hi John, dit is niet het Ajax wat we willen zien, als er echt strijd geleverd moet worden, geven ze niet thuis, alleen als het om het miljoenenbal gaat, dan gaan ze als de brandweer, zo jammer. Tijden veranderen helaas

 14. 1434

  Feijenoord houdt tempo nooit vol. Wel mazzel dat we niet met 2-0achterstaan maar 0-1. Feijenoord is 5 x zo fel. Gelukkig niet koel in afmaken van kansen. Denk begin tweede helft nog lastig daarna er overheen. Mazra moet wel heel goed op blijven letten. Hebben we trouwens geen linksbuiten?
  Tweede helft Dolberg er in, Tafic naar links, Neres naar recht en Ziyech RH. Schone eruit.

 15. Forever nr14

  Nash1900 sssssstt mag je niet te hard roepen hier, ik vind het een leuke zaalvoetballer maar verder, alleej maar balverlies en sneeuwt onder als het om duelkracht gaat.

  1. AjaxKat

   Daar dus! 0-3 die blammage van vorige maand is weggepoetst. Je ziet nu rust en intelligentie winnen van strijdlust. Hun grote held eruit… HEER-LIJK!!!

 16. Iamsterdam2015

  Heerlijk Donny!!!!!! Toon je shirt maar aan die gasten hahahaha kijk die rot koppen heeerlijk

  1. Prinsengracht

   Hou jij gewoon eens je stomme smoel dicht! Het liefst forever. Vreselijk dat zo’n domme sukkel het getal 14 in zijn nick heeft. Onbenul.

 17. AjaxKat

  In eigen huis met alleen eigen publiek afgetroefd in hun o zo geliefde bekertoernooi. Laat ze maar lekker in de waan van die ene competitiewedstrijd. Ajax heeft het in eigen hand om een bloedmooi seizoen te krijgen terwijl zij alleen maar toe kunnen kijken hoe Ajax in hun geliefde stadion (mogelijk) de beker wint. Nogmaals: HEER-LIJK!!!

 18. Ajax XXX

  Van Frenkie genoten in strijdend/verdedigend opzicht (toch apart). In de passing was hij daarentegen zeer slordig in het begin en bij die tegenstoot in de 1e helft.

  1. Prinsengracht

   Onzin Belg. Ze hebben dit seizoen de schaal met de mooiste naam gewonnen. Maar dat zal jou wel ontgaan zijn.

 19. Prinsengracht

  Om een hoop ellende met hooligans te voorkomen moet de finale in het Johan Cruyff stadion gespeeld worden. Aboutaleb wil immers ook geen Ajax supporters in Rdam. En de 010 hooligans zullen er zeker zijn. Net zoals de 070 hooligans zondag op het Malieveld waren. Finale dus gewoon in Amsterdam.

 20. Bert Betondorp

  Kijk, kijk, 1434 zegt iets zinnigs, kennelijk op cursus geweest , bravo.
  Iedereen weet het nu Ajax wint in Madrid

  1. 1434

   Bert het is duidelijk. Op iedere inhoudelijke bijdrage van mijn kant, de meeste overigens, ga jij nooit in. Reden: je snapt het niet als er ook maar iets van niveau in een discussie komt. Is er wat verbaal geweld of een kwinkslag dan heb je opeens commentaar. Je laat je domheid wel ongelooflijk merken knul.

 21. Moosie

  Helemaal niets in Rotterderdam.
  Geen geld voor transfers.
  Geen nieuw stadion.
  Geen finale.
  Geen nieuwe trainer.
  En geen hoofdprijs aan het einde van het seizoen.
  Dus snaveltjes dicht en lekker met je kutclub de haven inzakken.

Comments are closed.