UEFA klaagt Ramos aan voor bewust pakken gele kaart

De UEFA heeft Sergio Ramos in staat van beschuldiging gesteld voor het met opzet verkrijgen van een gele kaart tegen Ajax, zo meldt het Algemeen Dagblad. Ramos vloerde tijdens de wedstrijd tegen Ajax, op 13 februari, Ajax-spits Kasper Dolberg en ontving daarvoor geel. ‘Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik het niet bewust deed’, waren de woorden die de routinier er kort na de wedstrijd over sprak. Een inspecteur van de disciplinaire commissie van de Europese voetbalbond deed de afgelopen tijd onderzoek naar het voorval. Donderdag wordt de zaak over de bewuste gele kaart al voorgelegd. De captain is daardoor sowieso geschorst voor de return in Madrid.

Er dreigt mogelijk een langere schorsing voor Ramos. ‘De Europese voetbalbond heeft in het verleden wel vaker spelers hard aangepakt nadat ze een gele kaart om soortgelijke reden hadden uitgelokt’, aldus het Algemeen Dagblad.

 

Related posts

16 Comments

  1. FrankiC

    Die langere schorsing voor Ramos in Europees verband heeft toch pas effect in het seizoen 2019/2020, dus waar hebben we het over?!

    1. De Ajacied

      Klopt helemaal FrankiC
      Maar geloof maar niet dat Ramos door dat Maffia clubje van de uefa extra geschorst wordt hoor
      ❌❌❌

  2. Sam34

    Ik vind het vies arogant dat ramos denkt dat hij er al is met real. Ja het gaat fucking lastig worden voor Ajax, maar het is nog niet gespeeld!!

  3. Zlatan4ever

    Als Ajax de Kakkie’s wegspelen en daar mee de finale halen van de KNVB-beker zullen ze ook in staat zijn om te stunten in Madrid. Is eerder gebeurt, vraag maar aan Litmanen (de echte) ?

  4. Wenen 1995

    Hoe lomp kun je zijn om dit te roepen? Je weet toch dat er consequenties zitten aan zo’n uitspraak?

    1. FrankiC

      Hilarisch wat een simpele geest.

      Deze straf is nota bene ingesteld doordat hij zelf in opdracht van Mourinho in 2010 tegen Ajax (!!) een kaart ‘pakte’.

  5. Iedereen heeft een mening

    Ik stel de volgende straf voor: Real – Ajax begint met 0-1. Dat zal ze leren ????

Comments are closed.