Directieleden, bestuursleden en de Raad van Commissarissen boycotten bekerduel

Directieleden, bestuursleden en de Raad van Commissarissen van Ajax zullen aanstaande woensdag niet aanwezig zijn bij de halve finale tussen Feyenoord en Ajax in de Kuip. Hiermee verklaren zij zich solidair met de supporters die ook nu niet welkom zijn bij deze wedstrijd. 

‘Woensdag zullen alle leden van de Bestuursraad en de RvC de wedstrijd aan hen voorbij laten gaan. Ook de directie, behalve degene die deze dag een officiële functie bekleedt, zal niet afreizen naar Rotterdam. Dit hebben wij de directie, de bestuursraad en de Raad van Commissarissen onlangs verzocht en wij zijn blij dat hier gehoor aan is gegeven’, aldus de AFCA Supportersclub. Feyenoord-Ajax begint woensdag om 20.45 uur. De andere halve finale in het bekertoernooi gaat tussen Willem II en AZ.

Related posts

48 Comments

 1. 1434

  Haal liever Jonk en Bosz terug. Dan doe je hetmerendeel van de supporters tenminste een plezier.

  1. Charka53

   Daar gaat het nu niet over 1434 en dit is zoals het hoort achter je supporters staan en laten zien als de supporters niet welkom zijn Ajax niet welkom is en dat zou het helemaal compleet maken dat ook de spelers niet gaan dan is de KNVB ook tevreden dan blijft de beker zo goed als zeker bij die kakkies.

   1. 1434

    Ten eerste maak ik zelf uit waar het over gaat.
    Ten tweede is dit een goedkope manier van scoren die jou bevalt blijkbaar.
    Ik zie liever echte daden.

     1. 1434

      Ajax is in ieder geval niet daadkrachtig wat dat betreft. Vrees dat huidige top nooit meer hand in hand zal staan met Jonk en Bosz. Wat dat betreft lopen ze alleen helaas.

     2. Vak 120

      Je moet voor feijenoord worden als je hand in hand wilt lopen!! En op ieder bericht begin jij over TH..word jij daar nou niet moe van!

     3. 1434

      Nee, weet je waarom niet? Omdat het gezegd moet blijven worden. Ras Ajacieden begrijpen dat. Wat betreft je eerste opmerking …… alleen een sulletje gaat daar op in. Valt me tegen dat je de laatste zin niet snapt. Hoewel ….

     4. Vak 120

      Snap jouw opmerkingen wel vaker niet! Maar dat zal wel aan mij liggen dan…ik neem ook aan als TH kampioen word dit jaar dat jij het aan je voorbij laat gaan het feest?? Want het is allemaal waardeloos wat ze laten zien en doen bij ajax!!

     5. 1434

      Ik juich niet voor Overmars en co en voor ten Hag en co. Ik juich voor de spelers. Het TH wordt geen kampioen, de spelers wel. Credits naar de juiste mensen.

    1. Bert Betondorp

     Wat een held is 1434 toch, hij smijt de grootste onzin eruit en ziet niet dat dit gebaar van directieleden etc een goede solidariteit is met supporters.
     Dek es na!

     1. 1434

      Kijk Bertje, ik denk na. Nu jij nog maarik heb mijn twijfels. Toch apart, ik geef gewoon mijn mening en wordt vervolgens aangevallen door ….. nitwits.

   2. AFCA my World

    Dan zal ik maar niet zeggen dat ik in Vak-S zit, met mijn beste vriend (een echte kakkerlak) !

  2. vak411

   pffffft 1434 … natuurlijk nog niet perfect maar na het saaie van de boer en opportunisme van Bosz bij vlagen al niet zo genoten van Ajax nu. blijf niet zo hangen. steun Ajax waar het kan.. zie ik je morgen (anoniem) ook in de kuip? helemaal niets in Rotterdom… wzawzdb. niets kan ons stoppen om tussen die kakkerlakken te zitten.. catch me if you can..

   1. Prinsengracht

    Als het zover mag komen dat wij kampioen worden en de beker winnen, dan hoop ik juist dat geen enkele Ajacied roept of zingt dat andere clubs of steden helemaal niets hebben. Het is begrijpelijk dat anderen dat over ons doen. Want wij zijn Ajax. De grootste. De mooiste. De beste. Uit Amsterdam! En precies daarom moeten wij dat niet roepen of zingen. Niet over anderen. Welke anderen? Wij zijn AJAX. Uit AMSTERDAM.

    1. Finidi

     Mee eens PG,daar moeten we boven staan maar das niet zo moeilijk met al die zielige calimeros in de eredivisie! En als ze helemaal principieel zijn trekken ze zich helemaal terug als je geen support mee mag nemen, kijken wie er dan in zen hempie staat!?

   1. 1434

    Maandelijkse periode Zlatan? Doekje voor het bloeden nodig? Je maakt, weer, een volkomen zinloze opmerking. Je blijft uit vorm knul.

    1. Zlatan4ever

     AB, pisnicht. Ga nu maar lekker varen…..het liefst in de stijl van Berend Botje….
     Zou je een hoop mensen een plezier mee doen

     1. 1434

      Zlatan, jij bent degene die telkens de confrontatie zoekt en de irritantie discussie (hoewel …. discussie meer zeikregels) start. Deal with it puber of mondje dicht. Daarnaast ben ik hier niet om mensen een plezier te doen want ………. ik ken ze niet, weet je nog? Ik blijf gewoon mijn mening geven.

     2. Zlatan4ever

      Je blijft een sukkeltje met een plaat voor z’n kop AB

      Jij bent de gene die iedereen afzeikt en bovenal niet tegen kritiek kan als je “feedback” krijgt…..mafkees

     3. 1434

      Volgens mij is er van jouw kant en “aanhang” geen enkel argument aangedragen waardoor ik een andere mening zou moeten hebben. Verder zijn “jullie” de mensen die mij diverse benamingen geven die duidelijk wijzen op een gebrek aan inhoud. Waar kan ik niet tegen kritiek? Ik heb een mening, lastig he. Je wordt steeds lachwekkender Zlatan

 2. Forever nr14

  Vak411?? En dat komt dit keer door TH???? werkelijk, jij leeft nog in 1995 zeker. Kom op zeg bijf eens reeel

  1. vak411

   nee forever N14.. compleet realistisch alleen net te horen gekregen dat we met groeppie naar de kuip gaan dus vergeef me mij rosé bril.. ach beter dat dan een zwarte bril zoals ab

   1. 1434

    Mensen zoals jij maken dat dit forum eigelijk steeds meer anti Cruijff en dus anti Ajax wordt. Steeds meer mensen met het echte Ajax hart haken af en de resultaat liefhebbertjes blijven hangen.

    1. vak411

     aan het begin van dit artikel schreef je: ten eerste maak ik zelf wel uit… jankerd, laat ons dan ook onze mening hebben.. wat ben jij een kneus zeg.

     1. 1434

      Ik geef mijn mening en jij die van jou. Wat is daar mis mee dan? Mijn mening is dat jij een resultaat liefhebbertje bent.

     2. vak411

      en mijn mening is dat jij hier al jaren iedereen af loopt.te zeiken, onrust stookt en uitkotst wordt. ik heb niets met die duimpjes hier maar als ik zie dat alle reacties tegen mij 10 tallen duimpjes opleveren en ik krijg er nooit één zou ik op.zn minst bedenken dat ik misschien mijn toon iets moet.veranderen.

     3. 1434

      Opletten op de duimpjes? ???? het prachtige systeem laat met regelmaat toe dat je tientallen en soms zelf meer dan honderd duimpjes kan geven aan dezelfde reacties en dan moet ik me daar iets van aantrekken? ?? Daarnaast moet je nu toch echt wel eens een keertje gaan begrijpen dat ik zelf bepaal wat ik hier schrijf en niet kijk wat een stelletje anonieme nitwits die net aan begrijpen welke kant ze op moeten ballen er van vinden. Als jij allemaal leuke en aardige eensluidende reacties wil hebben moet je maar een besloten forum starten. Helaas zijn er steeds minder mensen op het forum met verstand van Ajax en van het spelletje watautomatisch maakt dat je steeds minder leuke en inhoudelijke discussies hebt. Het “open deuren intrappen” is zo’n beetje regel geworden hier net als het juichen om het resultaat ipv het spel bovenaan te zetten. Net als bij Zlatan “deal with it” of gewoon mondje dicht houden.

     4. Prinsengracht

      Kijk je een beetje uit dat je bijdragen qua lengte niet op die van Eug gaan lijken? Je bent overigens toch een roepende in de woestijn. Er zijn er hier maar een stuk of 10 die het begrijpen.

     5. vak411

      pffffft wat ben jij een narcistische eikel zeg. ik hoop (en die kans is erg groot) dat jij geen partner heb want die zou weleens suïcide neigingen kunnen hebben..

     6. 1434

      Het is suïcidale neigingen. Verder blijken je inschattingen niet alleen op voetbalgebied kant noch wal te raken. Maar dat is verre van verrassend.

     7. 1434

      Verder is het betrekken van al dan niet bestaande familieleden op deze wijze gewoon heel laag gedrag. Ook dat is bij jou wederom niet verrassend. Daarnaast weet je überhaupt niet wat narcisme is. Ook dat is ……… inderdaad.

     8. vak411

      het moment dat er hier een aantal wegens zuigen en onrespectvol gedrag een bann kregen en op hun knietjes smeekte of ze mochten blijven… wat waren ze klein en kwetsbaar…

     9. 1434

      Tsja, soms net facebook hier. Alles geloven wat anderen schrijven. Geloof fijn in je eigen waarheid. Feit dat je dit soort onzin gaat aanhalen geeft aan dat je geen argumenten hebt. Maar …….. dat is niet verrassend.

 3. a.p.

  Ik vind het toch een goed Punt dat zij Zelf niet naar de wedstrijd gaan. Maar wij mogen niet!

 4. Prinsengracht

  Ik zie het niet meer gebeuren dat supporters van Ajax naar uitwedstrijden bij 010 en 070 gaan. Er zullen eerder nog clubs bijkomen waar het ook niet meer kan. Waarom? Omdat veel clubs, ook Ajax, te maken hebben met debielen die zich supporter noemen, terwijl ze uit naam van de club ontoelaatbare dingen doen.

 5. 1976top

  Snap echt niet dat er ajax supporters zijn die in dat stadion gaan zitten, tussen dat volk echt onbegrijpelijk

  1. vak411

   ach, op vorige maand na is het jaar in jaar uit heerlijk om die wanhoop te zien en voelen. morgen weer.

Comments are closed.