Opstellingen ADO – Ajax

Vandaag zal om 12:15 uur in het Cars Jeans Stadium de wedstrijd tussen ADO Den Haag en Ajax gepeeld worden. Aanhangers van ADO hebben deze week met bekladdingen in Amsterdam indruk proberen te maken maar dat is niet echt gelukt. Een zielige actie zonder enige vorm van creativiteit. Doordat er nog steeds geen uitsupporters  mee naar Den Haag mogen wordt tijdens de wedstrijd door ongeveer 250 Ajaxsupporters op het Malieveld geprotesteerd en er is genoeg politie op de been. Arbiter Jeroen Manschot zal in ieder geval zorgen dat het op het veld niet uit de hand zal lopen tussen ADO en Ajax.  Lasse Schöne evenaart nog niet het record van Sören Lerby als buitenlandse speler met de meeste wedstrijden voor Ajax 1 want hij start op de bank en Hakim Ziyech begint op het middenveld.

Opstelling ADO: Zwinkels, Malone, Beugelsdijk, Kanon, Becker, Meijers, Necid, Immers, Goossens, Bakker, El Khayati

Opstelling Ajax; Andre Onana, Nicolás Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, , Hakim Ziyech, Donny van de Beek,  Dusan Tadic, Kasper Dolberg, David Neres

Related posts

86 Comments

  1. Jimmy1971

    Eindelijk ziyech op het middenveld en Neres in de basis, komt goed en laat dit nou eens staan TH !!!

  2. rickert

    Eindelijk weer eens Ziyech op het middenveld en Neres op de vleugel. Waar ze vorige keer de wissel Dolberg zo ophemelde, veranderde de wedstrijd met Hakim en Frenk in de as

      1. rickert

        Enige oplossing is naar 442 gaan, aangezien je uit je spitsen weinig rendement haalt. Maar helaas is 433 het enige systeem wat er gebruikt mag worden.

    1. Vak 120

      Maar wat ziyech het 1ste kwartier aan het doen is weet ik ook niet?! Nog geen bal goed gegeven

  3. Wenen 1995

    Voor mij ook de ideale opstelling op dit moment. Nu maar hopen dat iedereen fit blijft op dat “fijne” ku(ns)tgras….

  4. a.p.

    ok mannen met deze opstelling Moeten die Groen/gelenverslagen worden . het liefst met grote cijfers om hun supporters extra te straffen voor wat ze in Amstedam hebben gedaan hebben!

  5. Iamsterdam2015

    Nou Onana heft zijn “ Frank de Boertje” ook weer gehad. Nu weer ff scherp en normaal gaan votballen. Oogt allemaal nu al na een paar minuten onzeker…..

  6. fjonkman

    Ondanks deze zgn. mooie opstelling, is Neres nog onzichtbaar en heeft Ziyech meer slechte passes dan goeie gegeven. Er zit nog te weinig intensiviteit in het spel van Ajax

  7. Vak 120

    Het is te gek hoe ziyech en frenkie deze wedstrijd ingaan!!! Niet interresant genoeg deze potjes denk ik!

    1. beni

      Die de Jongh speelt altijd zo en dat zeg ik al continu maar toen werd ik afgebrand. Het is niks en gaat daar het onderspit delven. Totaal karakterloos en fysiek een oud wijf.

  8. Iamsterdam2015

    Slappe hap. Als je aanzet dan donderen ze zo jn elkaar. Op deze manier woensdag voetballen tegen feyenooit ben kansloos

  9. toonvs

    Wat een ouden wijfen tempo zeg. Frenkie een tempo wanneer wordt hij eens wakker. Neemt geen een keer een risico bang voor bal verlies. Wordt weer zo’n middag van hadden we maar. Nog geen kans gecreeerd.

    1. beni

      Frenkie en wakker worden? Die is nooit wakker geworden en word ook niet wakker. Dit is het en dat moet tegen atletico, Sevilla, valencia hou op.

  10. Iamsterdam2015

    Man man man wat is dot DRAMATISCH slecht eeer. Eerst Neres en nu De Jong…… pffft wat slap allemaal

  11. Iamsterdam2015

    Hing al vanaf minuut 1 in de lucht. Zeer slecht slechte instelling, creeren geen moer en hebben een ouwe wijfen tempo. Man man wat slecht zeg en wederom INSTELLING !!!!!!

  12. Joodjuh

    Dat De Jong niet gewoon bij post nl gaat werken. Allemaal maar lopen en lopen en nog eens lopen maar de bal afgeven ho maar. En dan de rest waarvan geen bal aankomt op oma tempo. Blijkbaar niks geleerd van de afgelopen weken.

  13. nash1900

    Maar wat een Klote instelling weer, mijn vertrouwen in de titel is wel weer weg…..de echte wil onbreekt gewoon

  14. fjonkman

    Mee eens JohnDoe77, spelers als de Jong en Ziyech geven weer niet thuis. Grossieren in balverlies en traag spel. Ziyech lijkt wel het idee te hebben dat hij in het Groen/Geel speelt, zoveel ballen als hij weer inlevert, en Frenkie heeft blijkbaar niet in de gaten dat hij met zijn geloop met de bal het spel eerder vertraagd dan versnelt. Maar ja.. ik zag net de bank.. daar zit ook niet echt iemand die het tempo es ff flink omhoog gooit..

  15. Hazez

    Word nog een lekkere 2de deel ado moet nu dus er gaat ruimte komen en dan kan het zo gespeeld zijn … herhaling van vorige week tegen nac

  16. nash1900

    Ik snap ook niet, dat Neres niet wat meer vanaf links speelt……. vanaf de vleugel. Onder Bosz maakte Neres toen veel meer doelpunten.

  17. fjonkman

    Weer knullig balverlies van Frenkie de Jong.. en niemand die hem op zijn kloten geeft op het veld… ik snap er niks meer van hoor.. ik had hem de huid goddomme volgescholden met dat nonchalante gepriegel van hem…

  18. apeldoorn

    TH geef een signaal af… Feenkie er uit! Ziyech speelt ook slecht ik weet het, maar de houding van Frenkie in het veld is misplaatst en irriteert!(ook zijn medespelers)

  19. Ajax 1

    Matige wedstrijd, maar gelukkig wel 1-3 nu. Lekker uitspelen en dan feijenoord aan gaan pakken ??

  20. Ajax 1

    Overigens eens dat ziyech en frenkie vandaag matig spelen. Maar lichtpuntje: dolberg speelt wel behoorlijk hoor. Redelijk balvast, dreiging en een goaltje.

  21. Jimmy1971

    Wat was Frenkie weer aan het doen vandaag?
    Voor de winterstop versnelde hij met zijn snelheid en passing het spel, nu vertraagd hij het alleen maar met zijn geloop!!
    Volgende keer Schone de 2de helft brengen als Frenkie weer zo speelt of gelijk met hem beginnen..
    Sjonge wat zullen ze nu zenuwachtig worden in Barcelona.

  22. 89_manon

    Nu hopen dat 020 uit hetzelfde hout is gesneden wat ze lieten zien tegen ajax maar nu tegen pisvee…

      1. Iamsterdam2015

        Ja klopt. En als ze zo woensdag spelen en Ajax als vandaag tegen ado, stan wij niet jn de finale…. hoop dat TH en de spelers deze pot tegen psv goed gaan bekijken en analyseren.. Ajax was vandaag en dan met name de 1e helft erg belabberd.

  23. Bert Betondorp

    Het enige wat je kunt zeggen na de wedstrijd tegen Ado is: gelukkig 3 punten en nu nog maar 1punt van psv af. 010 kan ons laten juichen! Wachten.

  24. J18

    Zie hier erg veel kritiek op De Jong, maar als je naar de statestieken kijkt, valt het echt mee hoor! 9/9 dribbels succesvol, 3/3 tackels gewonnen, 93.5% van de passes kwamen aan en hij heeft 4 sleutel passes gegeven. Heeft het als je het zo bekijkt toch prima gedaan.

    1. toonvs

      Maar allemaal maar riscolozen passes. Ik heb liever dat hij er meer risico en diepte er in legt dan mag er iets fout gaan.

    2. Jimmy1971

      Het gaat erom dat wanneer hij steeds met de bal gaat lopen hij het tempo eruit haalt, hij moet ontvangen opendraaien en doorpassen , dan krijg je snelheid en dan kan de Eredivisie ons niet meer bijhouden!

  25. apeldoorn

    ik erger me kapot aan zijn hoiding op het veld! als geeft ie 100 goede passes, zijn houding van misplaatste arrogantie irriteert. neem een voorbeeld aan Donny ??

  26. Ajax 1

    We hebben het weer in eigen hand. Nu feijenoord eruit kegelem woensdag en door naar het kampioenschap ???

  27. fjonkman

    Hopelijk is bij ons nu het lek boven, en laten we geen punten meer liggen! Nu doorpakken en in Maart toeslaan! Op naar woensdag, daar een goede prestatie neerzetten en revanche nemen op die beschamende 6-2 oorwassing van een paar weken geleden!

  28. Forever nr14

    O jee, we hebben het dankzij de kakkies “weer” in eigen hand?? als dat maar goed gaat en als deze verwende snotaapjes de druk maar aan kunnen?

  29. Forever nr14

    O jee, we hebben het dankzij de kakkies “weer” in eigen hand?? als dat maar goed gaat en als deze verwende snotaapjes de druk maar aan kunnen, laten we het wederom “hopen”?

    1. De Nees

      In eigen hand = eigenhandig weer verprutsen ja. Als ze weer dromend over het veld wandelen…mei is nog ver.

  30. 1434

    Ziyech moet rechts op het middenveld staan en vd Beek centraal op het middenveld. Beide komen dan het beste tot hun recht.

  31. Forever nr14

    Eens was Ajax, “Ajax” hoefde we niet te hopen op een provincie clubje of een club, maar lees de laatste jaren “Ajax” moet hopen op…. Pfff zo “Ajax” onwaardig, ehmmm zou Ajax onwaardig moeten zijn

Comments are closed.