Ajax Vrouwen verslaan PSV in kampioenspoule (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen hebben vrijdagavond zeer goede zaken gedaan in de kampioenspoule door de vrouwen van PSV met 1-0 te verslaan. De ploeg van trainer Benno Nihom heeft nu twee punten meer dan PSV en een punt meer dan Twente. Zowel PSV als Twente heeft echter nog een wedstrijd tegoed. De wedstrijd op sportpark de Toekomst golfde op en neer maar doelpunten vielen er in de eerste helft niet. In de tweede helft kwam PSV sterk uit de startblokken. Met een inzet van Naomi Pattiwael onderstreepte de uitploeg de intenties. Maar Ajax greep de macht in het tactische steekspel. In de 70e minuut bracht Verhoeve de bal in de zestien meter, tikte Ellen Jansen de bal door en schoot Roddik Hansen prachtig raak, 1-0.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop; Dijkstra, Van Es, Røddik, Verhoeve; Akkerman, Van den Bighelaar, L. Bakker; Jansen, Lewerissa (90. Salmi), E. Bakker

Bron: Ajax.nl

Related posts

11 Comments

  1. HURBIE

   Hoop dat de Heren boeren ook een pak slaag krijgen zondag
   Ben niet voor Feijenoord maar zondag wel

 1. Sjaak Swart

  Klasse dames de heren stonden hopelijk langs de lijnen om dit te zien hoe je inzet toont wat word beloont met een overwinning.

  1. 1434

   Alleen voor rust hebben de dames zich extra ingespannen. Verder was de inzet zeer middelmatig en is Ajax met de overwinning heel goed weggekomen.

Comments are closed.