Ajax – PEC Zwolle verplaatst van 2 naar 13 maart

De wedstrijd tussen Ajax en PEC Zwollle zal uitgesteld worden in verband met de Champions League wedstrijd tegen Real Madrid. ‘De KNVB heeft op verzoek van Ajax de wedstrijd Ajax-PEC Zwolle van zaterdag 2 maart uitgesteld, om zodoende de Amsterdammers de gelegenheid te geven om zich optimaal voor te bereiden op de return in de achtste finale van de Champions League tegen Real Madrid. Die wedstrijd wordt op dinsdag 5 maart gespeeld’, zo weet De Telegraaf te melden.

Uiteraard zijn er clubs, zeker die met een calimerocomplex, die het er niet mee eens zijn: ‘PSV en PEC Zwolle hebben inmiddels bezwaar ingediend en hebben dan ook “grote bezwaren” over het schrappen van de wedstrijd. De Eindhovenaren spreken van een oneerlijk verloop van de competitie. Beide clubs overwegen juridische stappen.’ Op de KNVB-website zegt manager competitiezaken Jan Bluyssen: ‘Ajax is dit seizoen nog de enige club die namens het Nederlandse voetbal de punten voor de coëfficiëntenlijst van de UEFA kan binnenhalen, dus daar houden we zoals afgesproken rekening mee. We beseffen dat de aanvangstijd van 18.30 uur op een doordeweekse dag ongunstig is voor de supporters van PEC Zwolle, maar omdat het een Champions League-avond is, kan het helaas niet anders.’

Related posts

46 Comments

  1. Amoebe

   Deze opmerking snap ik niet!

   Ze proberen ajax juist te ontzien en psv heeft protest aangetekent!

  2. Amoebe

   Psv lijkt niet te beseffen dat juist door ajax zij misschien rechtstreeks worden geplaatst voor de EC 1

   1. 1434

    EC 1 is van de vorige eeuw ? voor we het weten plaatsen we ons anders voor de Jaarbeursstedenbeker of voor de International Football cup.

   1. Emilio4Ajax

    Hoop dat Sar dit leest… kan ie ff een retourtje Madrid en biljet regelen nu ik niet nasr Ajax- PEC kan…vanuit Zweden voor nada…

  1. Zlatan4ever

   AB , jij vaart toch altijd uit met je boot ? Namibie is het zeker niet vrij droog daar in woestijngebied

 1. Charka53

  Dat de KNVB Ajax tegemoet komt vind ik een goede zaak want het zo toch goed zijn voor het Nederland voetbal en de KNVB als we verder gaan en dat gezeik van pisvee slaat nergens op en dit wordt allemaal nog erger als die kakkies pisvee een pak slaag geven .

  1. FrankiC

   Het is blijkbaar beleid van de KNVB: ‘zoals afgesproken’. Nou succes met de juridische stappen.

 2. AJAXForever61

  Nu nog ff ajax supporters bij 070 en 010 en je hoort mij niet meer klagen over deKNVB!!

 3. Finidi

  Wat een gezeik van dat psv, ze spelen geen beker, geen CL en nou dan wel denken dat ze kampioen worden? Niet dit seizoen hoor! En zolang PEC op plastic speelt moeten ze hun bek houden en blij zijn dat ze niet terug worden gezet naar de amateurs!

 4. Zlatan4ever

  Prima van de KNVB, had slimmer geweest als ze dat eerder hadden gemeld, nu een hoop tumult om niks

 5. Slingertje.

  Vorig seizoen werd hetzelfde gedaan voor Pisvee maar daar hoor je die hypocriete lampies nu niet over.

  1. De Nees

   Je weet het idd nooit met onze ajax helden. Effe 90 minuten buitenspelen denken sommigen lijkt het, om daarna snel weer achter de spelcomputer te duiken want dat is veel boeiender voor hun.

Comments are closed.