There are no ads, please add some


De Telegraaf: ‘Schreuder wellicht opvolger Ten Hag’

Is Alfred Schreuder de beoogde opvolger van Erik ten Hag als de Tukker dit seizoen geen prijs wint?. Volgens De Telegraaf is die kans aanwezig aangezien Schreuder er goed op staat binnen alle geledingen bij Ajax. ‘Iedere club die ’nee’ zegt tegen een afkoopsom van een miljoen euro van RB Leipzig voor een assistent-trainer, denkt dat zo iemand meer kan dan tweede viool spelen’, schrijft Valentijn Driessen.

Driessen heeft het vermoeden dat de spelersgroep namelijk meer vertrouwen heeft in Schreuder dan in Ten Hag. Tijdens de uitwedstrijd tegen Benfica stonden Schreuder en Ten Hag langs de lijn en zochten de Ajacieden de assistent op in plaats van de hoofdtrainer bij een aanpassing van de strijdwijze, dat is best wel opmerkelijk. Ook zie je vaak dat Ten Hag om raad vraagt bij zijn assistent. Schreuder omarmt de voetbalvisie van Ajax, staat open voor doorstroming van eigen jeugd en kan goed met jeugdspelers overweg zoals het grote talent Gravenberch. Bovendien raakt hij de juiste snaar bij de spelersgroep in het algemeen en de ervaren Tadic en moeilijke Ziyech in het bijzonder’. Driessen laat tevens weten dat hij Schreuder ook nog wel een stap richting de concurrent ziet maken. ‘Feyenoord zoekt een nieuwe trainer en ik snap niet dat de naam van Schreuder nog niet is gevallen. Hij is afkomstig uit de Feyenoord-jeugd, speelde in twee periodes als prof bij de club en heeft een goede naam als trainer en wordt intern vaak als de baas van het trainingsveld gezien. Als ik Martin van Geel was zou ik het eens proberen’.

Bron: De Telegraaf


Gerelateerde posts

62 reacties

 1. Charka53

  Van de regen in de drup , als Haggie weg moet neemt hij de hele bank maar mee ik geloof dat we met E.T niet beter worden.

 2. Bert Betondorp

  Ken je hem? Waarom zou Alfred Schreuder dat niet kunnen. Hij heeft een goede erelijst als speler 3n trainer cq assistent trainer. Hij is misschien? Beter dan onze Erik. Kortom: zou kunnen!

 3. FrankiC

  Louter veronderstellingen. Omdat Ajax een afkoopsom afwees….
  Het is weer niet dé grote naam en gezicht naar buiten voor het internationale podium. Maar…. het zou positief zijn als Ziyech door hem zou blijven. Kennen elkaar natuurlijk van Twente. Zijn voetbalvsie wordt geroemd.

 4. Ajax 1

  Wat???? Dit is een geintje toch? Niets tegen schreuder als persoon, maar ajax heeft een grote trainer nodig, of iemand die echt uit de ajax school komt. Als we geen kampioen worden is schreuder ook schuldig daaraan….

 5. Yindi02

  Ach, Valentijn Driessen!!! Hij zier er niet alleen onbetrouwbaar uit, hij is het ook echt. Dat die bij Ajax geen ban krijgt is onbegrijpelijk. Zou jullie adviseren niet meer te reageren op die onzin.

 6. -buitenkantje rechts-

  Zie Hiddink met assistent Schip als reële optie.. Daarna kan Schip het over nemen. Of tzt Koeman strikken.. Rijkaard is helaas geen optie meer als trainer, maar kan misschien wel Sar vervangen. Jonk zie ik het liefst als hoofd jeugdopleiding.
  Schreuder… haha! Valentijntje toch.

 7. nash1900

  Driessen blijft wel bezig he…. Dat journalisten volk denkt echt overal verstand van te hebben. wat een minzaam mens is dat toch…….

 8. Happy

  liever een kale trainer en attractief voetbal, dan een populaire trainer en alles breed en tikkie terug

 9. FrankiC

  Ik zie ook nog geen echte tegens en ‘als je garantie wil, dan moet je een wasmachine kopen’, einde citaat Mark v. B. (heet van de naald)

 10. HURBIE

  Ja wat is wijsheid
  Maar met HAGGIE zijn we toch aardig ver gekomen
  Soms verkeerde wissels en onnodig puntverlies, maar daar hebben de spelers zelf ook schuld aan

 11. FrankiC

  Hiddink was laatst bij Oranje toch echt helemaal het stuur kwijt. Volgens mij betrapte ik hem op ouderdom.
  Ik kom alsmaar weer bij Bosz uit.

 12. Cootje Adriaanse

  Laat dit aub een grap zijn. Mensen die het hier nog serieus overwegen….pfffff 🙈

 13. hubert

  een grote naam is ook absoluut geen garantie hoor Peter bosz was ook geen grote naam toen hij naar Ajax kwam daarbij Ajax wilde met hem verder maar HIJ wilde niet en dan die onzin over Bergkamp en consorten wat er dan bij gehaald word. hij kon doodeenvoudig het 8 dubbele bij Dortmund verdienen. niks mis mee maar zeg dat gewoon eerlijk i.p.v. andere ver halen te vertellen

 14. -buitenkantje rechts-

  Trouwens belachelijk dat terwijl we nog op 3 fronten meestrijden en een zittende trainer hebben er gesproken wordt over zijn opvolger…
  Niet dat TH mijn eerste keuze zou zijn.. maar het feit dat er alweer aan zijn stoelpoten wordt gezaagd.. Onruststoker Driessen voorop..
  Deze onrust binnen Ajax met gezeik over trainers.. persoonlijke belangen..transfers..zaakwaarnemers..enz zorgt ervoor dat Ajax vaak afhaakt op beslissende momenten.
  Zullen mensen zijn die zeggen dat dit inherent aan een topclub is..Topclub? al 5 jaar helemaal niks in Adam.. Wat nou topclub?! Neuzen dezelfde richting op en focus op het doel dat je hebt.. Ga praten over voetbal en ga eens beginnen met winnen!

 15. apeldoorn

  Driessen, die zei toch ook dat Frenkie ZEKER naar PSG zou gaan….? pfffff

  FdB terug, beste optie 👍🏽

 16. 1434

  Jij gaat toch niet de mieuwe Litmanen worden he Hubert. Verdiep je eerst in wat er werkelijk gebeurd is ipv mee te doen met huilende wolven en stemmingmakerij. Ajax wilde niet verder, dat is aantoonbaar met vaststaande feiten. Gewoon goed inlezen en feiten volgen. Laten we de discussies zuiver houden.

 17. hubert

  bos wilde niet verder. hij kon meerr verdienen niks mis mee dus leeg jezelf maarceens beter in en verkoop zelf geen onzin. en verder denk wat jezelf wil het maakt mij niets uit hoor.

 18. hubert

  ik denk dat jij met de wolven mee huilt maar maakt niets uit succes ermee dat je zo verliefd bent op Peter bosz

 19. hubert

  heel zeker er komt toch geen zinnig woord uit bij jou. maar evengoed ook fijn weekend voor jou en dat we zondag een goede uitslag halen

 20. 1976top

  Telegraaf pfffffff, hij moest ook nog ff een stukje voor het weekend inleveren, doe dan niks

 21. Ralph

  Ik lees hier veel Peter Bosz. Ik lees ook alles terug wat hier gezegd is over Peter Bosz. Peter Bosz is dus geen optie. Is een Feijenoorder. Toch?

 22. FrankiC

  Er zullen ook mensen zijn die zeggen dat dit inherent is aan de journalistiek. Het bericht komt niet uit onze koker BR!

 23. FrankiC

  Nou en, Ralph???
  PB is trouwens geen Feijenoorder, PB heeft bij Feijenoord gevoetbald, dat is alles.
  PB heeft Ajax weer aan het voetballen gekregen zoals wij willen dat Ajax voetbalt en dat was veel leuker en veel meer Ajax dan dat onze Ajacied dat deed met zijn 4 schalen….

 24. Ptr

  Kom op nou
  Internationale pretenties dan ook een trainer met deze ervaring en ambities. Afstand nemen van de rest in NL. Trekken die portemonee!!!

 25. Vak 120

  Ja die mongool zegt ook dat real op halve kracht speelde!! Driessen is echt eeb sensatie zoeker,meer niet

 26. FrankiC

  Dit is echt onzin Hubert. Bosz wilde echt door met Ajax en hij zag in dat er dingen moesten veranderen om door te groeien. Overmars was bezig geld te maken van Sanchez/Klaassen ipv elke linie te versterken en de staf op orde te brengen….. Ze hadden naar Bisz moeten luisteren, wat mij betreft.

 27. Sjaak Swart

  We zouden het aan de spelers kunnen vragen,messchien heeft driessen gelijk,maar ik zie liever toch van gaal op het veld.

 28. Sjaak Swart

  O uuuuh mannen vergeet de witte zakdoeken niet he,alle beetjes helpen om dit bestuur iets duidelijk temaken,ik neem hem mee.laat me niet stikken.

 29. Godenzonen.

  Hoezo ? Deze actie slaat nergens op. Na woensdag weten we dat de spelers het in de competitie hebben verprutst.

 30. Yindi02

  Zou voor ons (supporters van Ajax) een goede zet zijn om op Driessen gerelateerde berichten hier op dit forum, nooit meer te reageren. Die mafkees smijt wat in de krant, logt daarna in op dit forum en gaat dan bij elke reactie zichzelf lopen afrukken. Doodzwijgen dus.

Reageren is niet mogelijk.