Pool Marciniak fluit Ajax – Real Madrid

Szymon Marciniak is door de UEFA aangesteld als arbiter bij de Champions League-wedstrijd tussen Ajax en Real Madrid van aanstaande woensdag. De Poolse arbiter zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Paweł Sokolnicki en Tomasz Listkiewicz. Tomasz Musiał is de vierde official. Pawel Gil en Paweł Raczkowski  fungeren woensdagavond als VAR. Ajax – Real Madrid begint woensdag om 21:00 uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

25 Comments

  1. FrankiC

   Hij floot RM al 4x errder waarvan Real maar 1x wist te winnen!!
   Toen hij Ajax leidde (Lyon) gaf hij Viergever rood…..

 1. Iceman

  Ik Vrees dat hij dat wel zal doen ik durf morgen bijna niet te naar de wedstrijd maar ik ga het wel doen want eens een Ajacied altijd een Ajacied ook in bagger tijden zo als nu.

  1. Bakkie

   Ze moeten woensdag gewoon even al die ellende van afgelopen weken vergeten en genieten van het moment. Met bang zijn bereik je niks, en met veiligheid inbouwen ook niet. Je weet toch wel dat zij de klasse hebben om één moment van onoplettendheid direct af te straffen. Oftewel: De 0 houden gaat je niet lukken. Dus lef tonen, acties maken, en kijken of je zelf een goal kan maken. Als ze het voor elkaar krijgen dat de return in Madrid er nog enigszins toe doet, dan hebben ze het al goed gedaan

   1. FrankiC

    Precies @Bakkie
    Voetballen alsof je afgelopen zaterdag met 0-7 hebt gewonnen, vol flair en gogme.

  2. Iamsterdam2015

   Begrijp je gevoel Iceman. Gaf al eerder aan dat ik met 3246 kilo lood in de schoenen woensdag naar het stadion ga. Maar. Je hebt helemaal gelijk, oom in klote tijden. Oet je achter je club staan……..al is het deze keer wel verdoemd moeilijk.

 2. FrankiC

  Hoopdat de VAR ons beter gezind is dan afgelopen zaterdag, toen Czyborra de bal tot 2x aan toe met zijn de bal in eigen strafschopgebied mocht goedleggen zonder dat het VAR-waardig was….

 3. a.p.

  supporters met opgeheven hoofd op naar woensdag… AJAX tegen Real Madrid. zonder optimisme kom je nergens, na regen komt zonneschijn.

 4. Wenen 1995

  Wij gaan woensdag optimaal profiteren van de onderschatting die RM heeft richting Ajax. Wordt een mooie pot met Ajax als glorieuze winnaar: 2-0!!!!

 5. AFCA my World

  RM gaat gewoon van Ajax winnen,zo slecht als Ajax speelt na de winter,terwijl RM boven zichzelf uitstijgt ! ⚽️

  1. Yindi02

   Hopen dat TH niet met van die rare omzettingen komt omdat hij plotseling denkt een statement te moeten maken nu dat eigenlijk te laat is. Had hij in Almelo moeten doen. Tadic had er op zeker in de rust uit gemoeten voor Neres. Zou wel met Neres beginnen, denk dat dat knaapje wel op scherp staat inmiddels. Een wijziging dus: Neres voor Tadic.

     1. FrankiC

      Dat is niet gek!
      Dat had TH al veel eerder moeten doen, snelheid en beweging tegen Ramos (zoals dat ook al tegen Van Beek en Botteghin had gemoeten)

Comments are closed.