Armoedig Ajax verliest terecht van Heracles: 1-0

Ajax heeft zaterdagavond de uitwedstrijd tegen Heracles met 1-0 verloren. Een gruwelijke fout van Andre Onana betekende een 1-0 achterstand in de eerste helft en dat kwam de ploeg van Ten Hag niet meer te boven. Verwonderlijk was dat overigens niet want Ajax speelde zeer slecht. Van de laatste vier competitieduels won Ajax er maar één.

Vanaf de eerste minuut kregen de Ajacieden de waarschuwing van Heracles dat wel fel speelde waardoor Ajax nauwelijks goed kon combineren. Dit leidde meerdere malen tot fouten waardoor Heracles gevaarlijk werd voor het doel van Onana. Frenkie de Jong speelde een bal veel te laks terug waarna Daley Blind niks anders kon dan een overtreding maken op Konings. Higler wees naar de stip maar Kuwas schoot de gegeven strafschop hard op de paal. Het slordig opererende Ajax was nog steeds niet wakker en na zestien minuten was de achterstand daar. Onana schoof de bal zomaar in de voeten van Osman die het buitenkansje wel wist te benutten.

In de tweede helft kreeg Huntelaar de kans op de 1-1 maar zijn intikkertje werd nog net met een hand gered door Blaswich. Ten Hag bracht Labyad en Mazraoui in de ploeg ten koste van Van de Beek en Schone maar veel veranderde dat niet aan het spel. Sterker nog Onana ging daarna opnieuw in de fout maar Peterson mikte de bal net over het doel. Ook Kasper Dolberg mocht nog invallen maar van een slotoffensief was echter nauwelijks sprake. Vlak voor tijd schoot Lennart Czyborra nog bijna in eigen doel, maar Heracles kwam met de schrik vrij. Ook in de vier minuten extra tijd werd er niet meer gescoord. De nederlaag van Ajax betekent dat PSV een voorsprong van acht punten kan nemen als het zondag weet te winnen van FC Utrecht.

Heracles Almelo – Ajax 1-0 (1-0)

’17 Osman 1-0

Scheidsrechter: Higler
Toeschouwers: 12.000
Gele kaarten: Rossman (Heracles), Huntelaar (Ajax)

Opstelling Heracles: Blaswich, Breukers, Rossman, Van de Buijs, Czyborra, (/90 Knoester), Osman, Drost, (/72 Van Nieff), Merkel, Kuwas, Konings, (/60 Dalmau), Peterson

Opstelling Ajax: Andre Onana, Nico Tagliafico, Daley Blind, Matthijs de Ligt, Rasmus Kristensen, Lasse Schone, (/63 Noussair Mazraoui),  Donny van de Beek, (/63 Zakaria Labyad), Frenkie de Jong, (/79 Kasper Dolberg), Hakim Ziyech, Klaas-Jan Huntelaar, Dusan Tadic

De 1-0 en uiteindelijke nederlaag

Frenkie liep behoorlijk achter de feiten aan

Tja Erik van de vier wedstrijden er meer eentje winnen?

Zeg maar even niks

Related posts

199 Comments

  1. HURBIE

   Zo verdien je ook niet om kampioen te worden
   Wat een blamage
   SLECHT SLECHTER SLECHTS?‍♂️???

   1. Dutchcoach

    Ik heb ook heel sterk de indruk ( de best verdienende GROTE NAMEN) zich totaal niks van Ten Hag aantrekt en hun eigen gangetje gaan en hem stiekem uitlachen ? en denken wat een koekebakker wij doen toch wat we willen “ dus totaal geen gezag uitstraald dus heel snel wegwezen met hem ??????

    1. AJAXForever61

     Dat is precies waar het om draait, geen enkele autoriteit als trainer! En dan wordt je gepiepeld door je eigen spelers!!

     1. JohnDoe77

      Ja dat zal allemaal wel, maar denk je dan echt dat die spelers geen kampioen willen worden? Dat ze omdat de trainer geen respect afdwingt, bewust verliezen tegen Heracles? Natuurlijk niet!

     2. Dutchcoach

      Ik geef je daar een goed antwoord op” een goeie trainer met gochma status en vertrouwen zorgt ervoor dat een team goed gaat spelen zeker met de kwaliteiten die Ajax momenteel bezit maar dit is nu absoluut niet te zien pfffff en worden zo goed betaalt en dan met zo,n koekebakker van een trainer ik stop maar heb genoeg gezegd zeg het maar !!! ???

     3. AJAXForever61

      Ik denk dat er een aantal gewoon met zijn eigen haggie( leuke woordspeling) bezig is om een vette transfer te verdienen, dus conclusie Wo gaan we winnen!!!!!

    2. De Ajacied

     @ Dutchcoach
     Geheel met je eens,
     Wat heb ik zin om woensdag naar Ajax te gaan, poeh poeh
     Ben bang dat er veel plaatsen vrij zullen blijven
     ❌❌❌

     1. Dutchcoach

      Ja dat bedoel ik nou en dan kan om het maar eens heel onbeschoft uit te drukken “ kut smoesjes en boelshit heb net die van Eindhoven gezien was ook niet goed en dan maak de jong toch nog gelijk dat zie je wel in de 87 ste minut maar dat dwingen ze af maar bij Ajax viel niks af te dwingen was gewoon in een woord HEEL SLECHT op alle gebied verder kommentaar overbodig.

     2. De Ajacied

      En wederom met héél véél hulp vanuit de KNVB het is voor mij niet meer te bevatten hoor
      Pol van Boekel is denk ik ook een boer
      ❌❌❌

    3. hansjmn

     Niet alleen geen gezag, maar ook geen inzicht. Neres zit oo de bank scoort en geeft assists maar mag lekker blijven zitten. Ga af en toe wat rond spelen om je tegenstander af te matten. Onana super keeper, maar speel niet door het midden aan als de buiten backs vrij lopen! Nu nog investeren in een echte trainer met veel ervaring

    4. dickst14

     Hee Eug. Moos had jou toch gewaarschuwd? De gezondheid van je vrouw enz doet er nu niet meer toe? Onverantwoord waar je mee bezig bent.

  2. Cootje Adriaanse

   In Eindhoven is het jaar op jaar feest. Ook voor dit seizoen is de titel weer binnen en is het carnaval al begonnen.

   De meeste supporters hier gaan waarschijnlijk nog meemaken dat PSV straks meer titels heeft dan Ajax. Verschrikkelijk.

   1. Litmanen

    Uiteindelijk kan hier maar 1 ding uit ontstaan: exit Ten Hag. Hoe haal je het in je hoofd om zo te wisselen?
    De hardste werkers er uit halen en geen Neres brengen. Waarom in de rust Frenkie er niet uit?
    Dolberg kon ik nog begrijpen, maar die andere twee? Wat een idioot.

    1. AJAXForever61

     Oke, ben ik 100% met je eens, maar wie dan? Jaap Stam de zweep er over laten halen!

  3. Zlatan4ever

   Manon, we worden niet alleen geen kampioen meer maar worden ook uit de beker en CL gegooid…..
   TRIEST

   1. Moosie

    Ik gebruik jouw post ff ouwe

    Offtopic KWH maak je niet druk ouwe er zijn belangrijkere dingen in het leven ik hoop dat het beter wordt voor jullie.
    Hou je taai ouwe.

   2. Dutchcoach

    Ja en let maar eens op wat dit een afgang word ik hoorde vanmiddag iemand zeggen ze hebben zich voor Woensdag gespaard pfffff toen viel me niks meer in jonge jonge wat een uitspraak daar valt je toch niks meer in “ wat een idiote uitspraak ben vlug weg gelopen bij zo,n idioot ???

    M

  4. De Nees

   De verdomde wedstrijdinstelling is waar het allemaal begint, daar verandert geen enkele wissel iets aan. Als zij er 200% opklappen dan klap jij er 300% op, zeker de eerste 15 minuten met afjagen, de bal in 5 tellen terug, een geniepige schop tegen enkels als het moet. Hoe moeilijk is het om een wedstrijd zo te beginnen?? Tegenstander moet snel weten dat er niets veel te halen valt. Maar nee, alles gaat weer op z’n dooie gemak, strijd kennen onze ballerina’s niet, jaar in jaar uit hetzelfde gekut. Een trainer moet je hebben die de schroeven keihard aandraait en waar de spelers van weten niet sollen met die gast. Waar trainen die mietjes iedere dag op, positiespel, looplijnen? Dat moet onderhand toch al ingeslepen zijn!? Besteed 3kwart van de tijd maar aan die fucking instelling, dat moet ’s naar bloeddoorlopen ogen en niet naar schaapachtige oogjes. Tyfus kutzooi allemaal.

    1. De Nees

     Ben je dronken terug van de leatherparty bij je 040 holmaatjes? Ik begin toch mee dat het niet persé aan de wissels ligt?

     1. FrankiC

      Daar zit toch wel iets in wat Litmanen zegt. Mazra en vooral Labyad zijn niet echt spelers die een wedstrijd kunnen omdraaien!!!
      Breng dan Neres en desnoods Dani de Wit. Hoe komt TH er ünerhaupt bij zonder Neres te starten??? Waardeloos!! Ziyech op 10 en Neres in de voorhoede…

     2. Litmanen

      Franki, of je nou Ziyech, Tadic of Frenkie aan de kant houdt, het maakt momenteel niets uit. Alleen, Mazra niet fit genoeg en uit vorm, Labyad heeft sowieso geen niveau, die laat je bij een achterstand niet invallen.
      Als je inderdaad iets wilt draaien, kom dan met Dani en Neres.

     1. FrankiC

      Wat een waardeloze reacties @Dutchcoach. Inhoudelijk niets om het lijf en grammaticaal een drama.
      Doe maar niet meer.

     1. FrankiC

      Klopt, maar schenk er dan gewoon geen aandacht aan. Laat van je afglijden @De Nees.
      Had het overigens tegen een nieuwe ster aan het firmament: Dutchcoach.
      Alleen maar negatief, geen visie, open deuren en denkts waarschijnlijk ineens onmisbaar te zijn vanwege de 20 of 30 likes. Hij weet niet dat iemand die soms van fanzone ‘krijgt’ vanwege een bug in de app (Zie Zlatan en Fjonkman etc, beetje afkraken en schelden meer doen ze niet)

     2. De Nees

      Idd Franki. Ik laat ‘Jari-040’ maar ff gaan, heb ‘m al genoeg op de huid gezeten laatste tijd.

 1. Mikeweert97_

  geen woorden meer aan vuil maken, we begonnen goed dit seizoen! Nu weer kansloos… cl wel nog een succesje proberen mee te pikken! En dan de knvb beker als troost winnen! Volgend seizoen alles voor het nieuwe seizoen in orde hebben en een ajax waardig team neer zeten..

  1. fjonkman

   Denk je serieus dat we ook maar een schijntje kans maken tegen Madrid? Heb je gezien hoe die zojuist Atletico Madrid in eigen huis te kijk hebben gezet? En denk je echt dat we tegen Feyenoord kans maken met zo’n slappe instelling? Of hoop je ook maar tegen beter weten in? Want die hoop is vanavond wel de nek omgedraaid door onze eigen spelers..

   1. Dutchcoach

    Jaja heel goed gezegd natuurlijk moeten de spellers zich ook zelf bij de neus pakken en de hand in eigen boesum stekken maarja wat wil je met zo,n trainer die totaal niks uitstraald en en totaal geen gezag heeft over de groep nop nul niks vlug wegwezen met die man pffffff wat ramp ??????

  2. Dutchcoach

   Nee zo werkt dat niet om te zeggen geen woorden over vuil maken “ dacht het niet de laatste jaren genoeg ellende meegemaakt ik ben al 55jr Fan van Ajax in goede en slechte tijden maar nu word het toch echt tijd dat er een trainer aan het roer komt te staan met gezag en een goede uitstraling die de boel echt weer op de rails krijgt en het weer genieten word want dit is baar boos en heel heel slecht ,Oja ik vergeet bijna het wissel beleid van TH man man man gewoon verschrikkelijk??????

  3. Bert62

   Met dit materiaal hoor je gewoon kampioen te worden. Als je dat als trainer nog niet voor elkaar kunt krijgen is er maar een conclusie, witte zakdoekjes de eerstvolgende thuiswedstrijd en hopen dat het bestuur zich daar achter schaart en Ten Hag op de eerste trein naar verweggiestan zet.

   1. HURBIE

    Die trein mag nog verder rijden Bert
    Trouwens BLIND ?ziet er ook niet zo afgetreend meer uit als dat hij weer terug kwam bij AJAX

   2. ajaxhoger

    Met grote witte lakens zwaaien zien ze nog niet ,overmars en consorten willen op hun post blijven zitten .

  4. De Nees

   Die beker mag heel NL in zijn reet steken. Wel winnen van feyenoord als revanche en dan mogen ze van mij part die beker verspelen tegen AZ. Anders gaat de helft nog roepen dat het seizoen nog een beetje gered is. Opzouten met die denneappel, da’s een prijs voor de subtop.

    1. De Nees

     Heb na de wedstrijd wel een paar ruiten ingegooid Moos heb er nu spijt van. Ik ga het wel vergoeden hoor mijn arme buurman vergeeft me wel, hij kent me.

 2. fjonkman

  Zou je het verdiend noemen als Ajax kampioen zou worden? Sorry hoor, maar met deze instelling verdien je niet eens om mee te doen om de titel. Je hebt geen idee hoe verschrikkelijk ik ben afgeknapt op dit Ajax. Wat ren t*fuszooi is het weer. 5e seizoen op rij weer heen kampioen… ondanks al die zgn. fantastische voetballers die we hebben?? Hou maar op, als je gvd niet eens dit soort wedstrijden aan kan, dan verdien je het gewoon om op je kloten te krijgen.

  1. Dutchcoach

   Jaja je hebt 1000% gelijk wat een zootje ongeregeld en ook nog eens de best betaalde voetballers van NL schande Bah wat sclecht??

 3. Finidi

  Belachelijk gewoon hoe belachelijk makkelijk ze zich belachelijk maken,niet te geloven gewoon!

 4. Wenen 1995

  Bizar dit, onbegrijpelijk! Dit zag ik echt niet aankomen. Wordt weer een lekker weekend, NOT!

 5. skel

  Na dat de miljoenen gingen rollen werd er niet meer gevoetbald….iedereen is echt niet met zijn eigen bankrekening bezig…..en weer van beek gewisseld…. en waarom zou je Neres inbrengen als je hem aan de chinees kan verkopen….kortom er klopt niet veel meer bij Ajax….

 6. apeldoorn

  SCHANDALIGE instelling!!
  in eindhoven rollen de lampies van het lachen over de grond!
  als die slecht spelen winnen ze toch, hoogst irritant steess maar ze doen het wel… omdat zij wel een team zijn!!!!
  dat is het verschil! we kunnen ten hag er wel uit knikkeren, daar zal iedereen wel weer om roepen, maar dan??? er is niemamd die dit zoootje egos als team kan laten voetballen. perse samsn alles willen winnen!

  heel veel werk aan de winkel bij ons cluppie!

  nu maar de vierde gifbeker leeg drinken

 7. Slingertje.

  Ze hebben helemaal niets geleerd van dat pakslaag in de kuip.
  Schandalige vertoning weer en ook die ten Hag moet eens wakker worden en die Ziyech wisselen na de zoveelste baggerpartij. Neres hoort gewoon in de basis.
  Woensdag veegt Real Madrid de vloer aan met dit Ajax want die straffen die pupillenfouten wel meteen af.

 8. Ploffer

  Klaar! Weg CL, weg beker, weg Landstitel. Enige goede nieuws is dat Ten Hag zijn ontslag erg dichtbij komt….!

   1. Godenzonen.

    En stuur dan gelijk ook die zogenaamde vedetten op het veld weg. Man man, wat een amateurs

   1. Roughrolf

    Ik snap dat negitavisme over de trainer niet. Hij heeft toch niet meegevoetbald of wel.
    Wij vragen van de spelers om als team te spelen, alles samen doen en zo, maar intussen zijn de supporters de trainer en assistenten aan het roosteren!!!!????????

    1. De Nees

     Wat dacht je van optimaal prepareren van je team? De grootste zwakte ligt keer op keer in de instelling, dat moet je als trainer toch onderhand weten? Dan doe je er alles aan en anders rollen er koppen, als eerste van de vedettes. Zeker bij Ajax maakt dat de helft uit van je taak als trainer, want we verliezen titels nagenoeg altijd door die wijveninstelling.

 9. EugAjax

  Ajax met Frank de Boer 4 titels in 5 jaar, Ajax zonder Frank de Boer 0 uit 3!
  Ajax met Dennis Bergkamp in organisatie 4 titels en Europa League finale, Ajax zonder Dennis Bergkamp in organisatie glijvlucht naar beneden en Chelsea van Nederland geworden.

  Laatste echte successen Ajax in jaren 90 in 5 jaar 3 Europese finales (2 maal winst), en een halve finale Europa Cup. En vier kampioenschappen met oa een reeks van 52 (!!!!!!) ongeslagen wedstrijden

  Willen we Ajax echt terug krijgen dan weet men wat moet gebeuren……………anders is dit niet te stoppen !
  Sterkte mannen ! Het is zwwar kut met die club !

  1. Dutchcoach

   Ik zag het al in de competitie wedstrijd tegen Heereveen aankomen tja en in de beker was het ook niet echt dat je zegt tjonge jonge wat goed en dan tegen feyenoord wat een afgang wat verschrikkelijk slecht wat een afgang schande een en al ellende??????

   1. Dutchcoach

    Jaja dat klopt wat heeft in godsnaam Bergkamp daarmee te maken die kon alleem maar in zijn periode goed voetballen maar voor de rest ??????nee dan Jonk hadden ze die maar gehouden die wist waar hij mee bezig was ???

  2. Charka53

   Met Ten Hag gaat het niet lukken hoor ik heb hem het voordeel van de twijfel gegeven maar helaas dumpen die vent als jij die jongens niet kan motiveren ben je niet goed voor dit werk, en zelfs met Keizer zouden we meer punten hebben gehad.

  3. Litmanen

   Helemaal eens Eug. Blij je weer even te zien trouwens.
   Tja, De Boer bezet, Bosz gaat lekker, Keizer met zijn neus in de boter en wij zitten met die hese makreel.
   Overigens, je geeft Dennis wel iets te veel credits, niet de organisatie verliest de titel. Met deze selectie kan mijn tante Truus nog kampioen worden.

   1. EugAjax

    Was maar eenmalig Litmanen. Sorry. Ik ben twee maanden helemaal weggeweest, maar de sfeer wordt steeds erger lijkt wel………..met Dennis zijn we het niet eens. Qua organisatie is het wel belangrijk dat je op vitale plekken op voetbalgebied een Ajax man hebt, dat probeerde ik aan te geven. Als hoofd Opleiding en Trainer Ajax zijn dan de meest vitale posities en die worden nu ingenomen door tweede rangs kwaliteit en in geval Ten Hag zelfs iemand die niks met Ajax heeft.

    @De Nees, leuke stemmingmakerij en makkelijk dat ‘draaien’ van me??. Ik heb dat idd een keer gezegd maar meer omdat die drie elkaar de tent uitvochten, dat is dan niet houdbaar. Ik had ten allen tijden destijds voor Bergkamp Keizer gekozen. Heb ik ook gezegd meteen op de dag dat ze ontslagen werden.

    Ook gezegd dat Ajax het nu niet op mijn manier doet maar dat ze dan nog wel succesvol kunnen zijn. Ja natuurlijk als dat zo is dan juich ik gewoon hard mee, omdat het mijn clubbie is. Maar het is niet mijn manier van Ajax leiden. Dat moet wat mij betreft volgens de visie van Dennis Bergkamp, al zo vaak gezegd.

    Het allergrootste probleem nu? Door het Engels beleid van Overmars en Sar en de nu ondermaatse prestaties is het hele salarishuis van Ajax uit zijn verband gerukt.

    Teleaccursus 1 voor runnen van een voetbalclub. Dit soort dingen mogen nooit een rol gaan spelen in de kleedkamer en dat gebeurt nu dus wel !!!!! Ze hebben niet goed opgelet eind periode Van Gaal toen Ajax ook scheefgroei kreeg en dat gaf veel grote problemen.

    Maar in 1 ding heb je gelijk mocht Ajax onverwachts toch winnen van Real sta ik weer te JUICHEN ????. Raar spelletje dat voetbal.

    Verder als laatste Ajax = Dennis Bergkamp en Dennis Bergkamp = Ajax. Als je dat als Ajax liefhebber niet begrijpt moet je je heel hard doodschamen plain en simpel. Niets meer niets minder. Succes woensdag. Dat het “Engelse” Ajax de Koninklijke maar mag verslaan ?⚽️⚽️⚽️⚽️

  4. De Nees

   Als het scheef loopt dan komt meneer meteen weer met z’n Bergkampie. En ergens voor z’n definitieve afscheid vond eugje het eigenlijk best een goede zaak dat Dennis weg was, want het boterde toch niet. Oh ja toen won Ajax een paar wedstrijden achter mekaar, eugje was in hosanna stemming toen. Zoals de wind waait…of zo iets?

   1. Indojood

    Wel een leuke woordspeling van die dooie Eug. Zonder Bergkamp in een glijvlucht. Dan heb je iemand nodig die het vliegtuig weer onder controle brengt. Daar is Dennis Vlieggraag de perfecte persoon voor….?

 10. Iedereen heeft een mening

  Armoedig is nog zacht uitgedrukt. gvd.. heb ik nog 2 kaartjes voor woensdag ook nog. ???

 11. Valentino

  En dan woensdag staat er weer ineens een heel ander team en kunnen ze wel de discipline opbrengen.
  Want in de CL is wel een mooie miljoenentransfer te verdienen.

  Jammer om te zien dat deze generatie enkel zich daar voor kan focussen.

 12. vak411

  woensdag kunnen jullie je zeker wel opladen? verwende kutventjes. en ten Hag? ongelooflijk, laat je Neres na zaterdag weer gewoon voor lul warm.lopen. de enige die wat kan creëren.

 13. Iedereen heeft een mening

  Probeer toch nog iets positiefs te zeggen: “ieg €75 miljoen voor De Jong al binnen en Veltman komt er langzaam weer aan”.

 14. Charka53

  Het was weer huilen met de pet op ze moeten zich schamen met zo’n instelling en Haggie zij nog op fox dat ze er niet op ingesteld waren , hoe lomp kan je zijn dit gaan nu elke tegenstander doen .

 15. Charka53

  Het is misschien een optie ga met z’n alle naar de E divisie dan kunnen jullie er lekker bij zitten dat is niet zo vermoeiend

 16. 1976top

  Ten hag wat kan hij hier aan doen, mag aannemen dat de spelers die veel geld verdienen en dan zo een instelling tonen, werk mn eigen de hel e week de touwtyfus voor een seizoenkaart en europese tripjes en zei hebben een instelling van ….. sorry hoor maar terecht verloren moet eigenlijk gewoon een beetje lachen zo triest sukkels

 17. Charka53

  Nog even een tip voor de feestcommissie zouden jullie misschien nog een stadion bij kunnen huren want alleen het Ziggo Dome is niet genoeg hoor.

 18. Iedereen heeft een mening

  Zoals Cruijff al zei: “elk nadeel heeft zijn voordeel”. Op basis van de laatste wedstrijden hoeven we straks niet te vrezen voor een leegloop. ??????

 19. Iamsterdam2015

  Leuk met de loting voor de kerst. Ik dacht geweldig Madrid!!!!! Meteen mijn plekje veiliggesteld…….. nu ga ik met 173822 kilo loot naar het stadion dinsdag……… man man man. Slechter dan vandaag kan haast niet….

 20. J18

  Weg is de titel, pijnlijk, maar dat kunnen we nu wel concluderen. Vol voor de beker dan maar. En wat een stomme wissels weer van Ten Hag, Labyad erin???? Man man man. En dan de gevaarlijkste man voorin, Neres, 90 minuten op de bank laten, onbegrijpelijk! Wat is die Blind trouwens een miskoop geweest zeg, was het eerst niet altijd eens met de kritiek op Blind, maar die ballen die hij op Onana gaf, onbegrijpelijk! AJAX ONWAARDIG WEER, LEKKER OP 50% SPELEN, GVD!

  1. De Nees

   Dit zijn de wedstrijden waar je je dure ervaring op beoordeelt. Dit is o.a waar de criticaster tegen hadden op Blind. Hier gaat het om, als het tegenzit hoe die omslag te maken en je ploeg weer op de rials te krijgen, dan moet die ervaring dus gaan gelden of niet? Als het loopt dan hobbelt Daley gezellig mee, daar hebben we hem niet voor nodig, maar in dit soort potjes als het niet loopt.

 21. apeldoorn

  televaag:
  Ten Hag:” onbegrijpelijk hoe we begonnen”….. euh en het midden en het einde dan Erik??
  de hele wedstrijd was kut!!

 22. BobbyHaarms

  Binnen 2 weken zijn alle 3 de prijzen verspeeld, let maar op. En weer een seizoen naar de touwtyfus ?

   1. BobbyHaarms

    Ben er goed ziek van gap. Eigenlijk ben ik hier al ziek van sinds de winterstop. In een paar weken tijd vergooi je gewoon het hele seizoen!

    1. Iamsterdam2015

     Ja precies. Het is gvd ongelofelijk!!!! Je instelling kan nooit maar dan ook nooit het probleem zijn. Het is ook geen arrogantie maar gebrek aan kwaliteit. Mentaliteit is ook een kwaliteit. Iets wat ze bij PSV wel hebben. Die trekken zulke wedstrijden wel over de streep. Omdat ze meer willen geven voor de 3 punten dan Ajax.
     Schwaab, Viergever, Hendrikx, Rosario: het zijn geen geweldenaren maar ze geven elke pot 100%. Bij Ajax zie je die inzet alleen in de CL. Want dan staan de schijnwerpers van heel Europa op de heertjes gericht.

     1. BobbyHaarms

      Yep helemaal eens Iamsterdam. Maar desondanks zie ik die wedstrijd van woensdag ook somber in. Lijkt wel of alles als een kaartenhuis in elkaar is gestort en er alleen maar bv-tjes op het veld staan. De spelers die het voortouw moeten nemen schitteren door afwezigheid.

  1. Dutchcoach

   Jaja daar heb je weer een goed antwoord op 1 Maart is alles maar z,n mallemoer en is het groot feest in Eindhoven + Carnaval tja wat wil je dan nog meer……. legen handen in Amsterdam foeiii !!!!!! Ajax????

 23. Ed69

  Jezus, die Blind…. die moeten ze zo langzamerhand een stadionverbod opleggen. Daar win je geen prijzen mee!

 24. Iamsterdam2015

  ik begrijp de boosheid op de spelers maar op Ten Hag niet. Begrijp mij niet verkeerd ik ben zeker niet Ten Hag aan het verdedigen of een pro TH aktie aan het opstarten. Maar de instelling, de bereidheid en inzet moet je TEN ALLE TIJDEN tonen wie er ook de trainer is. Of je nou Carlo Ancelotti, José Mourinho, Max Allegri, Zinedine Zidane, Leonardo Jardim Jürgen Klopp voor deze groep zet dan nog krijg je met deze instelling, bereidheid en inzet deze PRUTSERS EN LUIE FLI**^%RS niet aan het voetballen. Ik wil ZEKER niet stoken of stemming maken maar het lijkt wel of ze er geen zin keer in hebben. Ik heb er geen andere verklaring voor. Jemig wat is onze club ziek!!! En wat is er aan de hand. Hebben ze dan NIKS van Heerenveen (4-4) en feyenoord uit niks geleerd?????

  1. De Nees

   Daarom ben ik graag voorstander van een harde trainer, moet tactisch natuurlijk wat kunnen maar dat mag je als basis wel verwachten. Dacht dat Ten Hag een hardere type was, bij Utrecht leek hij rechtlijnig te zijn en je hoopte dat hij dit zou doortrekken bij Ajax. Maar hij blijkt niet de persoonlijkheid te hebben, te veel onder de indruk van het grote Ajax, volgt zijn eigen lijn niet, kijkt te veel naar hoe ander karakters reageren. Niet dat ik zweer bij harde types in algemeen maar puur omdat het Ajax betreft, lees: onze volgevreten en arrogante spelers, wil je een harde hand zien want in de ED hebben we nagenoeg altijd meer kwaliteit maar toch laten we veel titels liggen. Je hoeft niet veel voor te stellen om te zien waar het keer op keer aan schort.

 25. Heerdeajax

  Die slapjanussen zullen wel weer gaan zeuren over dat kunstgras misschien was die kabouter in doel nog niet zo slecht

  1. De Nees

   Als keeper kan je een fout maken, maar daarna heb je nog 5 kwartier om de boel recht te zetten! De schuld ligt niet bij Onana, d’r liepen 10 mietjes rond die zo van slag waren dat ze 75 minuten lang geen pepernoot raakten. Onze profs.

 26. 1976top

  Voor trainer ga je door het vuur zie stam met pec, maar voor deze man is geen respect, en als mister ajax

  Je hoort voor een trainer door het vuur te gaan, maar voor deze man doen ze niks, zie stam bij pec zo hoort het, ik zeg hou de eer aan jezelf en ga

 27. Super Zeeuw

  Ai,ai dit is zo jammer. Ik ben bang dat er nu ingegrepen moet worden. Misschien nog 1x louis lief aankijken voor een shoq effect te creëren?

 28. -buitenkantje rechts-

  Ik hoop dat nu eindelijk de schellen van de ogen vallen..
  Vreeeeselijk!
  Ik weet de oplossing! Misschien nòg meer kopen..Yessss!! Dan gaat het vast beter.. Voor 100 milj geïnvesteerd en weet niks.. helemaal niks in Amsterdam… Godver.. hoe dom kunnen mensen zijn.. Ik zei het al eerder..het kan zomaar weer een rampjaar worden.. En ja.. helaas gelijk gekregen..Sukkels!! Zen jullie het dan echt niet??!

 29. Ptr

  Met een budget van tig miljoen € dan moet je ook het besef / lef / visie / kwaliteit hebben om een echte top trainer aan te stellen ipv een boertje uit Drenthe.
  Als je als Ajax boven de rest wilt uitstijgen en miljoenen investeert in spelers dan kan je toch niet een trainer uit de hoofdklasse op deze cruciale positie inhuren. Om je rendement veilig te stellen moet je juist op deze positie een wereldtopper inhuren.
  Jezus wat een kut avond!!

 30. Forever nr14

  Tralalallalalaaaaa hahahahah yess ik wist dat ik gelijk zou krijgen. Slap beleid ontzettend verschrikkelijke kut trainer met een kut beleid. Ik zei het al bij zijn aanstelling!!!
  Het is drama dit 5 jaar op rij niets en maar roepen wzawzb???
  Sar eruit en Overmars eruit schoppen en neem dat zooitje direct mee. Ongelooflijk weer die wissel van die kut trainert zeg.
  Waarom doet niemand iets???

  1. Jeroen68

   Laten we eerst maar beginnen met ten Hag ontslaan. Misschien valt er dit seizoen nog iets te redden.

 31. Zlatan4ever

  Ik heb Onana erg hoog zitten maar sinds hij gemeld heeft te willen vertrekken is hij per week achteruit gegaan met verschrikkelijke fouten.
  Zowel voor Veinoort als Heracles geeft meneer intervieuws dat alles onder controle is en dat hij nergens last van heeft?? En dan slecht spelen ???? Omgelofelijk !

 32. Redje

  Gewoon zoals altijd een gebrek aan de juiste instelling.Negen van de 11 spelers in het vekd snappen niet dat het voor elke tegenstander van Ajax “de wedstrijd van het jaar” is.Dus die kleunen er vol in.Als je die instelling als Ajax dan niet hebt en er is geen plan B en een ook nog een een slecht wissel beleid….tja…dan kunnen we er beter mee stoppen!???

 33. ArnoAjax

  Ten Hag jouw tijd zit erop. Je hebt totaal geen grip op de groep! Ik vond je nooit een Ajax trainer en dat heb je nu wel bewezen dacht ik zo. De verwende spelertjes hebben een van Gaal nodig!
  Louis kom snel aub!

 34. Ajax belg

  Niks fout 0nana, dat altijd klakkeloos terug spelen op de doelman, dat heeft Ajax al VEEL punten gekost. Als Blind op die bal een lel geeft gebeurt er niks. Maar nee altijd gemakkelijk terug op de keeper. Denk dat Delay gisteren meer heeft terug gespeelt dan tijdens zijn jaren in England. Dat moet eruit.

 35. Ajax belg

  0nder een trainer als Van Gaal gebeurt dit niet. Hij hat de pseudo vedettes al lang aangepakt. Met dit team tegen Real en tegen de kakkerlakken, een weer niets in Amsterdam

 36. Ajax belg

  Proficiat PSV, met zo een top trainer als Van Bommel woordje kampioen, Marc was tijdens zijn loopbaan een top etter. Mar wel een die je absoluut in je team wilde zoals wij Edgard hadden. Hij weet wat topvoetbal is, dat heeft ten Hag nooit meegemaakt, Marc durft wel een vedette die matig persteerd eruit flikken. Maar het team blijft intact. Ik zei het vorige week nog, Zyech 20 slechte ballen en balverlies, 1 bal in het netje een topwedstrijd.

 37. Ajax belg

  Wat is er daar in Amerika gebeurt, je vertrekt als goed spelende ploeg en je komt terug als een pontekoek.

  1. Finidi

   Ik zou ze de volgende winterstop naar Hawaii sturen want dat Florida is toch zachtjesaan wel een beetje minder aan het worden want daar gaat tegenwoordig bijna elke boerenlul heen, nee Honoloeloe of zo en dan fijn met een luie dikke pens op het veld staan en tegenstanders laten lopen of hun gewoon de bal geven dan gaat afgang wat sneller en als ze me wisselen gelijk de smartphone pakken om zon godsdrol te bellen die een nieuwe club voor me regelt want reserve staan dat kan natuurlijk niet! Fuck you elf losers! Zo dat was mijn frustratie, fijne kutdag nog!

   1. Litmanen

    Ik dacht zelf aan Chili. Kunnen ze meteen weer wat miljoenen uitgeven aan plaatselijke talenten. Wel Zuid-Chili, zo ver mogelijk. Dan een wedstrijdje of drie in een week en dan weer 16 uur terug in het vliegtuig.
    Who the fuck bedenkt zo’n trip? De sponsor?

 38. Forever nr14

  Ajax belg, helemaal mee eens idd, maar dit mag je niet in de Johan Cruijff Arena roepen hoor, oei oei dan word je gelyncht.
  Leuk spelertje tegen een VVV of Excelsior, verder heb je dr geen klote aan.

 39. Sjaak Swart

  Ik heb in het begin al aangegeven dat Ten Hag niet de juiste trainer is voor Ajax,zie hier het resultaat waar ik voor gewaarschuwd heb.Ik zij toen die tijd,gooi al dat gezeur van Jonk Johan ect nou over boord en ga in gesprek met van Gaal die flikt het wel om dit team aan de praat tekrijgen.Deze man straalt vakman schap uit deze man was er klaar voor en nu blamage op blamage ik heb ze gewaarschuwd,tuurlijk schop je mensen in het kruis bij de aanstelling van Van Gaal maar het belang van de club gaat hier voor.De mensen die daar anders over denken gaan dan maar weg jammer maar helaas.Dit is mijn mening en conclusie Ten Hag onmiddelijk ontslaan Van Gaal aan de slag klaar.

  1. dickst14

   Ik denk dat de echte Sjaak Swart het totaal oneens is met je. V Gal stak een mes in de rug van Johan. En de echte Sjaak is nog steeds idolaat van Johan.

 40. Forever nr14

  Sinds het belangrijker is om geld op de bank te hebben en beurs genoteerd zijn, is Ajax geen club meer, ik heb mijn seizoenkaart “wederom” doormidden gescheurt, ga niet weer met mn stomme kop naar dit walgelijk voetbal zonder strijd en inzet kijken, naar een vent die Neres 90minuten op de bank laat, en godverdomme weer met wissels komt waar de hond geen brood van lust, zo lang hij hier nog zit en er geen andere beleidsbepalers komen, zie je mij niet meer.
  Mijn dochter groeit op in een periode van 0 prijzen, en gaat nog mee maken dat niet wij de meeste titels straks hebben maar dat die lampen ons met gemak in gaan halen, TE schandalig gewoon!!!
  Klote lampekappen “van harte” hadden wij maar een type trainert zoals die van jullie. Een trainer die je kan motiveren tot op het bot, natuurlijk moeten de spelers het zelf in zich hebben, maar als dat niet lukt moet de trainert opstaan, maar kan me wel voorstellen dat je voor deze jan doedel geen meter meer gaat lopen.
  Ajax is ziek, zwak en misselijk, en op sterven na dood!
  “Helemaal niks in Amsterdam” sta je met je wzawzb.

  1. toonvs

   Heel simpel is de oplossing. Geen jongen spelers meer kopen als die Deen van de week. Maar spelers met ballen opleiden of kopen. Type spelers als Nico Rijnders, Neeskens Rinus Israel voor de oudere onder ons. Davids, Nigel de Jong. Van Bommel Rijkaard enzovoort. Mannen die willen winnen en je voor een dubbeltje je doodschoppen die voetballers missen ze.
   Geen type’s Schone Frenkie deJong. Dat zijn leuke voetballers als het goed loopt maar niet thuis geven als het niet loopt. Maar je hebt gelijk het bij Ajax om het geld en niet meer om het voetbal helaas

 41. 1976top

  Weet dat het vloeken in de kerk is maar van Gaal is de enige oplossing op korte termijn, en daarna met de zomer heeeel snel frank terug halen anders blijven we afzakken en is de leegloop helemaal omonkeerbaar

 42. 1976top

  Oja en konden ze van de week ook nog een miljoen voor schreuder vangen, daar heb marc spijt van???, donderdag ochtend gaat de bezem erdoor geloof mij

 43. Topclub

  Duidelijk is dat onze voorhoede niet in staat is om missers in het team die tot tegengoals leiden voldoende recht te zetten. Het ontbreekt aan scorend vermogen. Er zijn wel voldoende middelen om dat op te lossen. Ajax blijft zichzelf onnodig tekort doen. Vraagje: Waarom wordt behendige/creatieve Neres op de bank gelaten? Juist hij kan onverwachte dingen in de aanval creeren.
  Concentratieprobleem en focus van het team op wat nu nodig is is kwestie van coaching, incl. juiste communicatie (nodig voor spelersbegrip). Spelers die het niet waarmaken moet je wisselen; wie het ook is!

 44. Sjaak Swart

  Als je als club leiding je gezicht niet wil kwijt raken dan moet je net als alle andere grote clubs doen,zondag na weer een verlies beurt s,ochtend vergadering plannen Ten Hag ontslaan Reizeger naar voren halen bogarde erbij Van Gaal bellen klaar is kees,Marc dus in dat geval.Geen gezeur geen gezeik handelen Marc actie.Werkt dat niet allemaal de volgende wedstrijd thuis witte zakdoeken mee nemen kijk wat er dan gebeurd ik heb hem al in mijn zak gestoken nou jullie nog laat me niet in de steek.

 45. Forever nr14

  Waar blijft dat fucking nieuws, dat de gasten die het beleid bepalen het boetekleed aantrekken? En dat TH per direct eruit geschopt word!?? NOU NOU????
  Bah vuile lafaards, en wij maar betalen voor deze club, geef ze verdomme 2 maanden geen salaris!! En gooi die TH eruit!

 46. Iedereen heeft een mening

  Wordt tijd dat man en paard wordt genoemd. Steeds over “collectief falen” praten etc levert niets op. En misschien de meegereisde supporters hun geld terug geven.

 47. 1976top

  Nieuws komt naar buiten nadat psv heeft gevoetbald en anders donderdag, en inderdaad witte zakdoekjes mee ff een signaal afgeven voor zover het niet duidelijk was

 48. afcwil

  ten hag moet heel snel weg.hij is geen baas over bepaalde spelers en dat mag niet kennen .MAAR wie is dan wel een goede trainer voor AJAX

 49. HDfan

  Er is iets helemaal misgegaan tijdens de winterstop en de transfer van Frenkie heeft wellicht veel meer invloed dan iedereen incl hijzelf denkt

 50. ajacied1982

  dit is onwaarschijnlijk.Tijdens trainingskamp is er wat gebeurt dat kan niet anders.Ze doen maar zo wat.Ajax kan niet ineens zo slecht zijn.Maar het blijft ons cluppie.Op naar woensdag

 51. Jeroen68

  Ik durf het bijna niet te zeggen met mijn Ajax hart, maar ik denk dat die gestoorde van Gaal de enige nog is die de boel kan redden …. Sorry dat ik het zeg, maar ik zou nu even niet weten wie de boel nog wel kan redden.

 52. RobbyZ

  Even kijken nu naar onze echte opgeleide Ajax spits in het hoge noorden,zo verschrikkelijk zonde als die topper verdwijnt bij Ajax door een passant die ik liever zie verdwijnen.

 53. EvdB

  Mijn haer doet pijn, slaap slecht en krijg morgen weer al die schijtjolige collega’s die de grootste lol hebben.
  Wat doen de spelers ons supporters toch aan.
  Wij lijden pijn?

  1. De Nees

   Wacht maar tot laatste minuut finidi, die gasten zijn net aasgieren. Kutrecht zakt om onverklaarbare reden door de hoeven natuurlijk, want het moet die pisvlekken natuurlijk wel weer meezitten.

  2. Iamsterdam2015

   Tja. Als ze verliezen is mijn dag juist erger want dan had het twee punten geweest. Maakt ook niet uit het blijft shit. Nu malen ze net 2-1. Let maar op psv wint wel!!!

   1. Bert62

    2-2 inmiddels. De arbitrage zal wel weer op hun hand zijn en ze net zo lang door laten spelen tot het 2-3 wordt.

  3. De Nees

   Als pisvee niet zwijnt in de laatste minuten dan zijn het wel penalties die de tegenstander NIET krijgt. Die pisvlekken hadden in eerdere wedstrijden al zeker 3 rooie kaarten moeten krijgen, maar nee de VAR ziet weer niks. Ongelooflijk en daar heb je een VAR voor in het leven geroepen. Die schooier v Boekel wilde vandaag ook weer niets zien, 2 zuivere penalties.

 54. Iamsterdam2015

  Yup. 2-2….. en DAT is het verschil met Ajax……doorzetten en instelling!!! Ik hoop dat TH en zijn mannen hebben gekeken

 55. Iamsterdam2015

  Yup. 2-2….. en DAT is het verschil met Ajax……doorzetten en instelling!!! Ik hoop dat TH en zijn mannen hebben gekeken, inzet!!!! Ajax, INZET!!

 56. Forever nr14

  Tjonge jonge, het is toch verschrikkelijk dat wij als “het grote Ajax zijnde” tenminste dat roepen we tenminste al jaren maar weer niet waar kunnen maken, dat we moeten hopen dat die pisvlekken een keer verliezen, tssss hoe zielig zeg!
  Volgens mij waren wij de beste en horen we de beste te zijn nie??
  Maar je lacht je toch de ballen uit je broek, als je ziet wat een aan een stapeling van mislukkingen we al jaren teweeg brengen met als kers op de taart het aanstellen van turfboer.!!!

 57. a.p.

  Wat mij betreft einde T H je hebt kansen genoeg gehad, je hebt geluk gehad maar nu is de emmer vol. Bestuur graag voor a.s dinsdag Van Gaal aanstellen vind ik. Die kan Iedereen motiveren.

 58. Hanski

  Appie jij gaat toch nu al bijna niet naar Ajax…ik hoop dat van Gaal komt, precies de man die we nodig hebben!
  Geen beginnende prutsers meer, gewoon vakmannen aanstellen…

 59. Prinsengracht

  Om de een of andere reden kan ik niet rechtstreeks op EUG reageren. Dan maar zo: Eug zegt nu dat hij twee maanden weg is geweest. En dat de sfeer erger lijkt te worden. EUG zegt niet dat hij op dit forum zijn eigen overlijden in scene heeft gezet. Hij zegt niet dat hij het eerst over een hartoperatie had en dat hij enige dagen later via zogenaamd een vriend aankondigde dat hij die operatie niet had overleefd. EUG is zo ziek dat hij hier na dat alles ook nog terugkomt om zijn visie op Ajax te geven. Doodziek.

  1. EugAjax

   Nou mijn actie is al meerdere malen besproken en ik heb meerdere malen daar mijn schaamte en excuses voor uitgesproken….maar nu even over jouw hypocrisie…las ik nu net van jou dat je graag wil meehelpen om Litmanen zijn identiteit te achterhalen om die vervolgens aan mensen te willen geven die hem in zijn knie willen schieten of erger……….kijk ik verklaarde mezelf dood….jij doet mee aan een heksenjacht om willens en wetens iemand in elkaar te willen laten slaan en of te blesseren………ja PG who the fuck ben jij om mij dan terecht te wijzen…..maar wees gerust. Een middagje op forum bewijst mij dat ik goede beslissing heb genomen. Je hebt van mij geen last meer

   1. Moosie

    Ik dacht dat wij een afspraak hadden Eug?
    Volgens mij was jij al weg en ik zie nergens in jouw tekst dat je ook maar enig inzicht vertoont in je gedrag.
    Ik zou nog maar eens goed nadenken voordat je een grote bek hebt want jouw adres heb ik al en ik kan echt delegeren zoals dat vriendje van je graag pocht.

    1. EugAjax

     Moosie hebben wij ook. Houd jij er dan ook aan !
     Ik heb vanmiddag door ca twee maanden forum gerold en mijn naam wordt nog steeds heel vaak gebruikt/misbruikt. En zelfs moest ik ‘terugkomen’ ! Het is natuurlijk geen one way street. Maar goed nogmaals ik was er even een middagje ‘terug’. Gewoon voldaan aan verzoek en nu is je verzoek dat ik weer moet oprotten.
     Prima ga ik weer. Lijk wel de Volendamse heen en weer. ?

     1. EugAjax

      En mbt niks geleerd hebben, ik laat me natuurlijk niet de les lezen door wijsneus PG sorry die moest even beantwoord worden

     2. Litmanen

      Eug, je hebt gelijk. Ik ga ook maar eens een tijdje nokken. We zijn het niet eens over essentiele zaken binnen Ajax, maar wij zijn wel de enige hier die elkaar, ondanks de verschillen, met respect blijven behandelen.
      Het blijft voor mij onbegrijpelijk waarom je iemand moet bashen, beledigen, bedreigen, uit moet schelden en de meest vreselijke ziektes moet toewensen omdat je het oneens bent met iemand.
      Neem nou Moosie. Zegt dat hij kanker heeft gehad en wenst je vervolgens alles toe waar je dood aan kan gaan.
      Voor mij onbegrijpelijk, wat een niveau.
      Ik heb een tijd in mijn eentje gestreden en aan de duimpjes kon ik zien dat vele het met mij eens waren. Maar ik kan me ook voorstellen dat die mensen geen zin hebben om na elke reactie de strontkar over zich heen te krijgen.
      Als je al zestig jaar supporter bent en begonnen bent met opa op de open Reynoldstribune, dan is het beschamend als je ziet tussen wat voor volk je hier terecht komt. Het is de absolute bodem van de maatschappij.
      Wellicht tot later Eug.

     3. 1434

      Ik zou het niet moeten doen en verstandiger moeten zijn maar ja …… zo’n afscheid gaat toch knagen. Misschien wordt het commentaar vandaag nog verwijderd, so be it.
      Limanen is voorstander van:
      – doorrijden van buschauffeurs over supporters heen
      – iemand van de 2e ring gooien van het JC stadion
      – hopen dat iemand snel tussen 6 plankjes komt
      – iemand een overdosis drugs gunnen waar ongetwijfeld de dood op volgt
      – betrekken van vrouw en kinderen van forumleden bij een discussie
      Litmanen is tegenstander van:
      – Jonk en daarmee ook van Cruijff
      – Ling (zie bijdragen uit 2015) maar is nu opeens pro Ling
      – ziyech als persoon en heel vaak als voetballer
      – Mazraoui als persoon en heel vaak als voetballer
      Zal ik Litmanen missen? Nee.

     4. Moosie

      flikker toch gewoon lekker op gast lees je eigen bijdragen van de afgelopen jaren ff terug halve gek dat je bent.
      Hoe eerder hoe beter.
      bijna niemand moet je hier hoeveel denkbeeldig geld of denkbeeldige ontmoetingen je ook opschrijft nitwit

     5. EugAjax

      Litmanen, ik heb inderdaad graag met jou over Ajax gediscussieerd, zeker niet altijd eens en ook vaak over voor ons essentiele dingen. Maar met absoluut wederzijds respect. Thanks man. Wie weet tot later, maar dan wel ergens anders niet meer hier dat is voor mij verleden tijd. Redenen laten zich raden.

     6. EugAjax

      Wel mooi dat het voor jou begonnen is op Reynoldstribune met opa. Bij mij met mijn vader Ajax – NEC 6-3 in ik dacht 1975……..sindsdien Ajacied forever ??⚽️

  1. dickst14

   Had even geen woorden meer, maar tranen in mijn ogen. Litmanen weg van dit forum. Verschrikkelijk, wat erg.

Comments are closed.