There are no ads, please add some


Ajax Vrouwen verslaan PSV Vrouwen met 2-0 (Incl foto’s)

De Ajax Vrouwen zijn dankzij een 2-0-thuiszege op PSV terug in de titelrace. Door de winst in deze laatste wedstrijd van de reguliere competitie bedraagt de achterstand bij het begin van de kampioenscompetitie vier punten op de Eindhovense formatie.

In de eerste helft golfde het spel op en neer en hadden beide elftallen kunnen scoren maar was het Eshly Bakker die aan de juiste kant het doel trof door oud-Ajacied Eli Sarasola te verslaan. In de tweede helft veranderde het spelbeeld niet en beide elftallen streden voor de winst. PSV raakte de lat maar ook aan de kant van Ajax raakte men de dwarsligger. De 2-0 kwam er toch! In de 64e minuut hervatte Lize Kop het spel met een verre trap die bij Vanity Lewerissa belandde. De oud-PSV-speelster snelde er vandoor, gaf voor op de inglijdende Ellen Jansen die ondanks uitkomen van Sarasola de 2-0 binnen werkte.

De Ajax Vrouwen gaan na deze wedstrijd door met de play-offs. In totaal worden er nog 10 speelronden afgewerkt in deze kampioenspoule waarin Ajax, PSV, Twente, PEC Zwolle en ADO Den Haag vertegenwoordigd zijn. Elke ploeg speelt 4 keer thuis en 4 keer uit. Ajax begint volgende week vrijdag 15 februari bij PEC Zwolle en eindigt op vrijdag 3 mei bij FC Twente.

Opstelling Ajax Vrouwen: Kop, Dijkstra, Van Es, Røddik, Verhoeve, Akkerman, Van den Bighelaar, L. Bakker (89. Mourmans), Jansen (83. Van der Most), Lewerissa (89. Salmi), E. Bakker

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

16 reacties

   1. De Ajacied

    Altijd lekker om van de Lampekappen te winnen
    Super gedaan dames
    Ga zo door en wie weet wat dit seizoen nog brengt
    ❌❌❌

 1. Bert Betondorp

  O, denees, je bedoelt die andere meiden, dat is een betere omschrijving van die
  Sportvrouwen. Effe nadenken voor je wat schrijft denees

  1. Prinsengracht

   Idioot! Hij bedoelt die kutjes van pisvee1. Als jij nu eens stopt met berichtjes sturen waarvan je hoopt dat je bijval krijgt…..kom je minder dom over en ben je meteen een stuk minder irritant.

 2. Forever nr14

  Gaat niet gebeuren denees, die kunnen alleen tegen ons voor 300% gemotiveerd zijn

  1. De Nees

   Idd Forever…en anders is pisvlek Advocaat graag bereid zijn ploeg half gemotiveerd het veld op te sturen.

Reageren is niet mogelijk.