‘Dolberg qua fitheid nog paar procent verwijderd’

Erik ten Hag laat tijdens de persconferentie van vrijdagmiddag weten dat dat Kasper Dolberg nog altijd niet honderd procent fit is. Ten Hag geeft aan toch erg tevreden te zijn over het niveau dat de Deense spits nu weet te halen. ‘Qua fitheid is hij nog een paar procent verwijderd. Qua niveau zit hij op een heel goed niveau. Soms speelt hij goede, soms speelt hij mindere wedstrijden. Tegen FC Utrecht, VVV-Venlo en de eerste helft tegen Feyenoord speelde hij op een heel goed niveau. Of het beter is dan zijn oude niveau, kan ik moeilijk beoordelen. Dat is voor mijn tijd geweest. Maar het niveau van nu vind ik hoog’, aldus Ten Hag. ‘

Wat betreft Joël Veltman geeft Ten Hag aan dat de verdediger in principe kan spelen. ‘Maar hij heeft wel wedstrijden nodig. Dat kan in de competitie zijn, maar ook vriendschappelijk. Dat laatste is lastig. We mogen hem ook niet in Jong Ajax opstellen’, aldus Ten Hag. Wat dat betreft heeft ten hag zelf ook een mogelijkheid laten liggen door veltman afgelopen zaterdag tegen VVV, toen het duel al gespeeld was, geen spelminuten gunde en Sinkgraven en Huntelaar wel in bracht.

Dat het duel in Almelo op kunstgras gespeeld moet worden is voor ten Hag geen excuus. ‘Dat is voor mij geen thema. Vroeger waren de velden belachelijk slecht of bevroren in deze tijd. Daar moest je ook mee omgaan.’

Related posts

78 Comments

 1. Indojood

  Ik heb de persconferentie bekeken. Wat een bullshit kwam er weer uit de mond van de heer Ten Hag. Spelers sparen tegen Heracles heeft ervoor gezorgd dat we in de CL kwamen.

  1. dickst14

   Ja en dat heeft er ook voor gezorgd dat we al vanaf wedstrijd 1 in de achtervolging moeten.

  2. Yor2002

   Dolberg zou veel beter spelen in het Peter Bosz systeem als hij ruimte achter de verdedigers kan gaan zoeken. Ajax speelt nu zo aanvallend dat de ruimte voor hem om een loopactie te maken erg beperkt is.

  3. Zlatan4ever

   Ten Hag heeft weer dingen gezien die niemand heeft gezien
   Dolberg is nog geen 50% van de speler die hij ooit was……
   Daar hoef je geen trainer voor te zijn omdat te constateren ?

 2. Wenen 1995

  Vond Dolberg tegen VVV ook wel goed spelen, maar tegen 010 speelde er niemand goed, dus ook Dolberg niet. Hoop wel dat we nog veel van hem gaan genieten. Dolberg is zijn oude vorm is de onbewuste nr. 1 spits voor Ajax.

 3. Indojood

  Je hoopt van iedereen dat ze goed spelen. Dolberg laat het veel te weinig zien. Erg jammer, ik ben op zich wel een fan van hem maar dat telt nu niet meer. Presteren moet ie.

  1. Litmanen

   Ik vind dat Dolberg elke wedstrijd meer bij zijn oude niveau komt. Die goal vorige week was van grote klasse. Zijn kaatsen wordt ook al weer beter.
   Het wisselbeleid van Ten Hag is het hele jaar al waardeloos.
   Ik kwam laatst Hiddink tegen. Ik vroeg wat hij er van vond. Ten eerste over Ten Hag: verkeerde trainer op de verkeerde plaats. Gaat nooit slagen in Amsterdam.
   Over Feijenoord uit : er staat niemand op in het elftal als ze achter komen. Niemand die de boel bij elkaar vloekt. Vedetten? Wie dan?
   Vond het eigenlijk wel een logisch verhaal.

   1. Prinsengracht

    Toen was je zeker AB aan het achtervolgen. Je was hem net voor waarschijnlijk. Kan me herinneren dat je hem laatst iets verweet over praten met BN-ers in het Amstel.

    1. Litmanen

     Ik ga je niet vertellen waar ik Hiddink van ken. In elk geval zoek ik dit soort mensen niet op. Hiddink is een toptrainer en ik ben wel geinteresseerd in de mening over Ajax van dat soort mensen.
     AB gaat naar het Amstel om daar gesprekken van bekende Nederlanders af te luisteren. Ik kom regelmatig in het Amstel om andere redenen. Welke? Ik blijf graag anoniem.
     Verder is dat niet zo interessant. Wat interessant is dat blijkbaar ook mensen uit het vak Ten Hag een totaal verkeerde trainer voor Ajax vinden.
     Dus de meerderheid hier ziet het dus goed.

     1. Indojood

      Kansloze figuren met dat anoniem online opscheppen. Ik heb Hiddink ontmoet, in drink dure wijn in het Amstel, ik ben miljonair, ik rijd in een cabrio, ik gebruik de valet service, ik zit in een skybox, etc.

   2. dickst14

    Goh, wat fijn dat jij Hiddink tegen kwam. Dus nu weten we wat er mis ging. Ik vroeg het mij al af, maar kon niets ontdekken. Bedankt Nietmanen en Hiddink.
    Ps was het Guus Hiddink of Krelis Hiddink?

   3. Moosie

    je blijft jezelf lekker voor lul zetten hier wat een kweentje ben jij zeg.
    Hiddink heeft nog nooit laten zien dat hij begrijpt wat aanvallend voetbal is nu begrijp ik ook dat jij een stijf pikkie van Veltman krijgt.
    Je komt met lulverhalen over vertrokken Denen die Allemaal de sterren van de hemel spelen …. ik Aalborg en Fc Kopenhagen.
    Je wil maar erkenning en krijgt alleen maar hoon.
    En nu ben je ineens rijk en dat voor de man die geeneens een uitwedstrijd in de CL kon betalen.
    Je geheugen is echt slecht.
    Maar ga vooral door met je fantastische verhalen stumper

   4. Geroldkohlen

    wat een eugenaar ben je toch! “ik kwam laatst hiddink tegen” whahahhahahahahahahaha ik kom niet meer bij , wat een tering Mongool is die nietmanen.????

    1. Litmanen

     Gerold, als jij die ziekte nou eens echt krijgt? Zou mij zo’n plezier geven. Iemand die heel graag met dit soort woorden strooit…..
     En van Moosie en AB mag je het woord Mongool niet gebruiken. Dus ook dat gun ik je van harte. In welke vorm dan ook.

     1. Geroldkohlen

      was jij niet de hypocriet die zei, dat jij nooit ziektes of doodswensen zou geven??? ook dat mensen op het forum allemaal terug te lezen het is een leugenaar en dit uitschot moet uitgeroeid worden. maar ik zeg jou nu zoals ik je vaker al gezegd heb, kom voor mij staan en zeg dat in mijn gezicht ik verschuil mij niet achter een naam. Ik ben wie ik ben. kom voor mij staan dan zal je zien wat ik met mannetjes als jou doe. Ik sloop je en maak je kapot lafbek ,heb je dat vaker gezegd. maar kom dan “lets do this” dan ga je mee maken wat deze mongool met je gaat doen ,en ik beloof je ik maak het niet snel af ik laat je lijden en ik zal er van genieten!!! met je Fucking stoere praatjes. kan niet wachten!!!!

     2. ArnoAjax

      Mensen, respecteer elkaar en sla niet zulke onzin uit!! We zijn tenslotte toch allemaal AJACIEDEN of niet soms!!

     3. Litmanen

      Jij komt met Tering en Mongool. En met geweld dreigen, jeetje wat stoer, anoniem dan………

     4. Geroldkohlen

      Ik ben niks anoniem, mijn naam is mijn naam zoek mij op dan. lafbek eerste klas ben je meer niet! Gerold Kohlen that’s me, ik doe niet aan praatjes kom maar op!

   5. De Nees

    Waar? Op de Herdgang op je vaste plekkie? Stond Guuske plots naast je? Hij zag je zeker aan voor Roland Waterkneus. Wat zei je ’ik ben JARI Waterreus meneer Guus…maar mijn grote voorbeeld en tevens evenbeeld, mooi hé die gelijkenis, staat verderop hoor.’ ?

    1. De Nees

     Jari een pisv’er Moos, steunt alles wat slecht is voor Ajax om ons hier te zieken, zijn teksten komen zo uit de grafbek van opperlul Waterreus. ‘Jari Waterreus’ naar zijn hero. ?

   6. KBouter

    hahaha grote gek…Hiddink en boodschappen doen bij de Aldi…jaja, je had schrijver moeten worden.

    1. Indojood

     Hiddink kon geen ? meer vinden in de Aldi. Toen riep ie de eerste de beste vakkenvuller bij zich. Dat was toevallig Nietmanen.

   7. Ajax1958

    Kan best waar zijn wat Neppie zegt. Ik was laatst in het Amstel samen met George Clooney. Ik zag verderop Hiddink met een Smeagol achtig figuur lopen, dusssssss………..

 4. JohnDoe77

  Ja jammer, je gaat toch eigenlijk nooit meer de ArenA uit met het gevoel dat je de oude Dolberg gezien hebt. Als hij dan al bijna 100% is, vrees ik het ergste.

  1. HURBIE

   Het is omdat hij Dolberg heet daarom krijgt het voordeel van de twijfel
   Als Sierhuis zo had gespeeld had Haggie hem er allang niet meer opgesteld

 5. Forever nr14

  Nie normaal he, als je deze vent hoort praten in het belang van de grootste club en meest iconische club van weleer, echt de wereld op zijn kop. Wat een droeftoeter en gelul.
  Dolberg heeft 1 goal gemaakt en redelijk gewerkt tegen een top club als VVV. Werkelijk zak patat bah.
  Man man hadden we Bosz maar of Willem Jonk pfffff baal zo van deze flapdrol eerste klas

  1. AJAXForever61

   Mee eens, echt een kabouter dieTH, laat hem lekker in een pretpark gaan werken!

 6. Finidi

  Ja die TH kan lekker lullen zeg, dat hoge nivo was dan voor men tijd haha niks gewend dus…

 7. Forever nr14

  Bekijk de persconferentie maar niet terug ajaxpers, echt zo verloren tijd om die vent de luisteren.

   1. Charka53

    De laatste wedstrijd zag je hoe hij dat doelpunt maakte dat kunnen er Mar weinig op deze manier hij is op de goede weg en ik hoop dat hij tegen Real weer kan laten zien wie Dolberg is.

  1. De Nees

   Toch heeft Dolberg veel klasse, hij zal nog niet helemaal top zijn maar hij heeft op een of ander manier geen chemie met Tadic en Ziyech. Buiten de 16 met de rug naar de goal krijgt hij de ballen wel maar veels te weinig in de 16. Staat hij net daar waar de bal niet komt of zien die 2 zijn looplijnen niet goed? Blijft vreemd want het is niet zo dat hij opgelegde kansen mist.

 8. Moosie

  Ik kwam laatst een heeeeeel belangrijke bekende Nederlander tegen en die vroeg of ik een zekere Nietmanen kende.
  Dus ik zeg jawel dat is onze forumkneus
  Waarop ik een doos wijn kreeg omdat hij medelijden had.
  Ik heb hem vriendelijk bedankt en de wijn aan vluchtelingenwerk geschonken.
  Toen ben ik in mijn dure auto naar het Amstel hotel gegaan alwaar ik heerlijk heb zitten lunchen lekker broodje kaas in de auto gegeten.
  Zie ik daar een scheldend mannetje op straat gezet worden bleek de stalker van Hiddink te zijn.
  Ene Rari Nietmanen.

  1. Litmanen

   Lekker op de inhoud blijven reageren.
   O nee, dat kun je niet.
   Want tja, waar je geen verstand van hebt…..
   Over droeftoeters gesproken, wat een zielig zooitje.
   En die moosie, alleen maar afzeiken, nooit 1 positief berichtje. Jezus, wat moet jij een droef leven lijden.
   Inderdaad, met een ij.
   Maar ik gun je het beste hoor gap. Een doosje hele sterke pillen, een flinke blow, een spuitje en een lijntje.
   Maar neem het nou toch eens tegelijk?
   Heeft niemand meer last van je.

   1. Moosie

    Ja ja Eugmanen ouwe pisvlek.
    Gerold heeft je net uitgenodigd ik denk zo dat je niet gaat komen.
    Weer lekker anoniem een grote bek op het forum stoer doen.
    Als ik optel tegenwie jij hier al allemaal een doodsverwensing hebt geuit kun je zo seriemoordenaar worden.
    Ik snap dat je nu weer over de inhoud wilt praten dat is je excuus als je weer eens voor lul staat.
    Ook op dat vlak ben je een hypocriete klootzak.
    Maakt mij niet uit hoor je had je riedeltje over drugs ook weer gebruikt en projecteert voor de zoveelste keer de overdosis van je waarschijnlijk denkbeeldige zoon op mij.
    Ten eerste zou iemand die zoiets echt meemaakt dit nooit als munitie gebruiken in een discussie op een Fucking forum.
    Maar jij wilt graag discussies winnen dus betrek je er steeds allerlei onzin bij.
    Je bent het schoolvoorbeeld van een gefrustreerd mannetje die is blijven hangen in zijn puberteit qua gedrag.
    Een zielig ventje die constant aan het pochen is over zijn contacten ,zijn schijnbare rijkdom en juridische kennis.
    Om vervolgens bijvoorbeeld in de zaak Molenaar met aan smaad en laster hangende uitspraken te doen die een totaal gebrek aan echte juridische kennis verklappen.
    Beste Rari of Eugmanen je bent een zieltje.
    Weggepest van de F-SIDE, en terecht.
    Maar je hebt ook bijna klappen gehad en komt nooit meer in het stadion.
    Behalve als je bij Sjakie in de skybox mag.
    Net zoiets als de fieldseats van Eug.
    Als je nou ballen hebt zoek je op Facebook MoosvanSammy op en stuur je ff een bericht zodat we in levende lijve kunnen praten.
    Je hebt al jaren een grote bek dus laat maar weten waar en waneer kun je van te voren je vriendjes van de politie inschakelen misschien wil Sseiss je ook helpen ,Eug heeft het te druk met bang zijn dus die komt niet.
    Oh en Eugmanen dom ventje van me ,deze site is heel makkelijk te hacken dus hoe veilig anoniem denk jij nou helemaal te zijn ,inloggegevens blijven heel lang bewaard vriend dus je vpntje heeft geen enkele zin.

    1. Charka53

     Ik zou maar eens met John de Mol gaan praten Moosie wie weet komt er een leuke serie van ?

 9. fjonkman

  Het word er hier niet beter op met al dat heen en weer gesmijt met modder.. jammer hoor.. dit was een leuke informatieve app. Graag on topic blijven en als je iets tegenkomt wat je niet bevalt.. lekker negeren…

 10. VanDattem

  Ik vind het al 2.5 jaar volkomen belachelijk dat we inmiddels al 3 jaar op Dolberg wachten. 9 leuke wedstrijden een aantal seizoenen geleden met 8 leuke goals. Plus een leuke goal tegen Feyenoord en een leuke goal tegen Lyon. VERDER AL HEEL LANG NIKS!!! Die goal tegen VVV (eindelijk weer eens) ging ook maar net goed voorafgegaan aan een heeeeele slechte aanname.
  Ik zit nu alweer een dik half seizoen naar afleveringen van Suske & Wiske en de onzichtbare spits te kijken.
  Laten we alsjeblieft gaan beginnen met Huntelaar een basisplek te geven, een nieuwe spits kopen en net als vroeger gewoon een spits van 17 uit de jeugd voor de leeuwen gooien.
  Ondertussen kunnen we dan gewoon blijven geloven in Dolberg, maar vooral omdat hij dan niet speelt; dan valt het minder op en blijft hij voor altijd goed. Het heeft nu lang genoeg geduurd. Ja, ik erger me week in week uit ka-pot.

  1. -buitenkantje rechts-

   Grotendeels met je eens.. Het is bijna hopen tegen beter weten in. Hij zegt dat er soms wedstrijden zijn dat ie geen bal krijgt.. Misschien kan je zelf s wat vaker diep gaan..wat minder vaak vallen en balverlies lijden.. Misschien dat dan je medespelers je de bal wat vaker geven.. Het is heel simpel.. Vroeger gaf je de bak ook niet aan bepaalde medespelers, omdat je wist dat hij de bal zou weggeven of verprutsen. Dat is nu niet anders.. Afgelopen zondag een knappe goal..tegen VVV..

   1. Moosie

    Ik hou wel hoop want meer hebben we niet
    We hopen op goede dagen.
    Op bevlieging en van onze topspelers.
    En op het gezonde verstand van Richard Witsche want de rest van de technische staf en bestuur heb ik daar nog verdomd weinig op kunnen betrappen.

   2. VanDattem

    Helemaal een BR; was ook mijn reactie op dat artikel dat hij geen ballen krijgt: misschien moet je dan een keer gaan lopen, bewegen, oorlog maken, diepgang zoeken. Of…als je de bal dan een keer krijgt, deze goed aannemen.
    Op een gegeven moment was er een wedstrijd waarin wij 8x scoorden. Hij was niet alleen doelpuntloos, maar zelfs onzichtbaar…

 11. Bigboss

  Als hij ze spaart en verliezen is dat weer niet goed. Wat hij ook doet als je over iemand alleen maar wil zeiken kan dat altijd op elke manier

Comments are closed.