There are no ads, please add some


16-jarige Deen Rasmussen ondertekend contract bij Ajax

Ajax heeft de 16-jarige Deen Christian Rasmussen gecontracteerd. De jeugdige aanvaller speelt momenteel bij FC Nordsjaelland en maakt deel uit van de Deense nationale jeugdselectie onder 16 jaar. Rasmussen ondertekende vandaag een contract wat ingaat op 1 juli 2019 en loopt tot medio 2022. Komende zomer zal Rasmussen worden toegevoegd aan de selectie van Ajax o17.

Bron: Ajax.nl


Gerelateerde posts

24 reacties

 1. Iedereen heeft een mening

  Betaald door de nieuwe energiedrank sponsor. 😂😂🍼🍼🍼🍻🍻

   1. Litmanen

    In elk geval een manier van scouten zoals het hoort. Jong en bekend met de Europese cultuur. Bovendien genoeg ervaring met Deense voetballers.

 2. Iamsterdam2015

  Leuk al die talenten maar blijf het zeggen….. is er echt binnen de jeugd van Ajax/nederland niets te vinden? Is er structureel iets mis met de opleiding? Ieder jaar komen dit soort berichten binnen. Ik persoonlijk ben tegen dit soort “ transfers”. Geef je eigen jeugd een kans en zoek in Nederland. Tenzij het een uitzonderlijk talent is alla messie, xavi, Nouri, etc , etc.

  1. BobbyHaarms

   Helemaal met je eens Iamsterdam, we drijven momenteel in rap tempo steeds verder af van de filosofie van Johan.

   Dat je geen elf talenten kunt opleiden is logisch, maar momenteel is er zoveel geld ter beschikking dat iedereen die een bal 2x hooghoudt een contract voor zijn snufferd krijgt. 3 miljoen (!) voor een knaapje van 16, onbegrijpelijk.

   1. Iamsterdam2015

    Tja Bobby helaas is dit de tijd dat dit dteeds vaker gaat gebeuren. En 3 miljoen voor een knakker die nog alles maar dan ook alles moet gaan bewijzen…. te zot voor woorden.

  2. JohnDoe77

   Je moet tegenwoordig wel breder kijken en een goed netwerk (ook) in het buitenland hebben, vooral als vanaf 2021 Ajax niet meer talent bij de anders opleiders in NL mag weghalen. En die clubs hebben om hen heen weer een groot netwerk.

 3. Sam34

  Soms hoor je maanden dat ze ergens mee bezig zijn (of het uiteindelijk nou lukt of niet) en soms zijn ze er ineens. Nou ja welkom in ieder geval

  1. JohnDoe77

   Welke spelers blokkeert hij dan Zlatan? Ik neem toch aan dat Ajax dit soort aankopen alleen doet als we het zelf niet hebben (gat in opleiding) of bij uitzonderlijk talent?

   1. Zlatan4ever

    JD77

    Ooit gehoord van Noa Lang of Sierhuis , Cerny , Nunnely , Brobbey, Traore enz. ?

 4. AJAXForever61

  Van de meeste Denen hebben we veel plezier gehad, iik geef het voordeel voor de twijfel!

 5. -buitenkantje rechts-

  Hahaha! Wat een kul reacties..”Je bent een Deen, dus welkom!” Vreselijke naïviteit zeg.. Zijn de Biolessen en Andersen, Sana Zweed) en Fischer zeker vergeten…3 Miljoen + de rest aan regelingen voor 16 jarig jochie! Absurd.. Toont het failliet van onze opleiding aan..

  1. Litmanen

   Die Andersen en Fischer zijn anders nig redelijk terecht gekomen. Fischer speelt zelfs regelmatig in het Deense elftal.
   Kan me nog goed herinneren hoe de supporters met hem wegliepen.
   Maar een kort geheugen is een veel heersende afwijking hier.
   Over Boilesen was iedereen het wel eens hoor. Maar ja we halen voor veel meer miljoenen de miskopen liever uit Zuid-Amerika tegenwoordig.
   Olsen, Arnesen, Lerby, Laudrup, zal ik er nog een paar opnoemen? Of zakt de Alzheimer langzaam weg?

   1. -buitenkantje rechts-

    Redelijk terecht gekomen..haha! fantast…
    Fisher had onder FdB geen basisplek.. verkaste naar Middlesbrough waar hij geen basisplek had en mee degradeerde..daarna naar tv Mainz waar hij geen basisplek kreeg en smeekte bijna om terug te kunnen keren naar Denemarken bij fc Kopenhagen om in beeld te blijven bij de bondscoach..

    Andersen is bij Ajax nooit basisspeler geworden en werd verhuurd aan WillemII.. daarna wegens gebrek aan perspectief bij Ajax verkocht aan Grasshopper waar hij ook geen basisspeler was en vandaar weer verhuurd aan Aalborg..
    Voor beide spelers een lijst met teleurstellingen en te hoge verwachtingen..
    Goed terecht gekomen.. haha! In Litmanenland misschien.

    1. Indojood

     Ach ja Nietmanen, volgens hem zijn het allemaal spelers van wereldklasse, die mislukte ex-Ajacieden.

Reageren is niet mogelijk.