There are no ads, please add some


Van der Kraan: ‘Ik heb het gevoel dat er veel meer speelt, maar zolang Overmars ontkent…’

Marc Overmars wordt de laatste tijd, vooral door Engelse media, geregeld in verband met Arsenal. De huidige directeur spelersbeleid van Ajax zou momenteel in beeld zijn om in Londen als technisch directeur aan de slag te gaan. Marcel van der Kraan, journalist van De Telegraaf, heeft het gevoel dat er inderdaad  iets speelt tussen Overmars en Arsenal. “Ik heb hem daar afgelopen week mee geconfronteerd. Hij zei: Ik ben niet benaderd. Daar wilde hij het bij laten. Ik heb het gevoel dat er veel meer speelt, maar zolang hij het ontkent”, zegt Van der Kraan bij het programma Natafelen van FOX Sports.

Arsenal is na het vertrek van Sven Mislintat, momenteel als head of recruitment de technisch eindverantwoordelijke bij the Gunners, op zoek naar een nieuwe technisch directeur.

Gerelateerde posts

23 reacties

 1. Indojood

  Tscheu La Ling alvast benaderen. Dan kan hij de voorwaarden scheppen om Wim Jonk terug te laten keren want ik maak me grote zorgen over onze jeugdopleiding. Er moet weer meer Cruijffiaans gedacht worden bij Ajax.

  1. Yindi02

   Misschien wel, misschien niet Indojood. Vraag is of we dan daarmee ook de knock-out fase vd CL halen.
   Opleiden is heel mooi maar ze gaan vanaf hun 19e jaar (soms nog eerder) al weer weg. Frenkie, Matthijs, etc etc.
   Probleem is dat iedereen (Heel Europa) naar Ajax kijkt. Je kunt er dus niet tegen opleiden. Dweilen met de kraan open. Gravenberch zal voor zijn 20e ook weg zijn en dat geldt voor al die jongens.
   Of je besluit een opleidingsinstituut te worden en zo op die maniet te cashen, of je gaat cashen door (met goede aankopen) elk jaar mee te kunnen draaien in de CL. Dilemma dus.

   1. Emilio4Ajax

    Tuurlijk moet de opleiding beter… te veel middelmaat… betekent dat het niveau omhoog moet en dat er beter gescout moet worden…

    1. Emilio4Ajax

     Kopen alleen als we het niet zelf in huis hebben of het meerwaarde heeft…❤️❌❌❌🍻😎

     1. Bakkie

      Ja dat is een populaire uitspraak… Maar wat betekent het precies?
      Neres bijvoorbeeld… Is die gekocht omdat we het niet zelf in huis hadden? we hadden toen Traore, Younes, Kluivert, Cerny rondlopen. Of is ie gekocht omdat hij meerwaarde had? Ook niet, want we wisten echt niet dat hij beter zou zijn dan bijvoorbeeld Traore en Kluivert.
      Mijn punt is dus: Leuke uitspraak, maar zo werkt het niet in voetballand. Je moet soms gewoon een speler kopen, puur omdat je denkt dat het een hele goeie kan worden.

     2. -buitenkantje rechts-

      Was het maar een populaire uitspraak.. Veel supporters hier beginnen heel hard te kwispelen als er weer een mogelijke aankoop wordt gemeld.. Er wordt snel vergeten dat 70% mislukt..

  2. JohnDoe77

   Natuurkijk is er iets tussen Overmars en Arsenal! Duh… goed stukje journalistiek!

  3. Prinsengracht

   Ling zorgt binnen 3 maanden voor chaos. Heeft dan ook met iedereen ruzie. Verdiep je eens in zijn persoonlijkheid voordat je hem een belangrijke functie bij Ajax wil geven.

 2. dickst14

  Ja zo denken een hoop ajacieden, maar helaas ik ben bang dat deze onderneming, die wij toch nog als club zien, dat niet gaat doen. Want deze onderneming heeft maling aan zijn supporters.

 3. Charka53

  Waar rook is , is vuur en natuurlijk is het mogelijk dat Marc van baan of club veranderd daar is niets op tegen en als het Arsenal is heeft hij nog veel meer om uit te geven.

 4. De Nees

  Wordt vaak toch te hard geoordeeld over Marc. Deze functie is bij Ajax het meest lastige en ondankbare dan bij alle andere clubs ter wereld. Hier moet je zowel oog houden op de opleiding, jeugd kans geven, voorrang geven aan NL’s , tegelijkertijd sterk elftal samenstellen, ver komen in europa, aankopen doen waar de helft toch liever doorstroming ziet, schaal pakken, mooi voetbal etc. Alles moet tegelijk en supergoed want zo realistisch is het allemaal. Zijn fouten worden in 1 adem opgenoemd, zijn successen gerelativeerd tot nul. Ben benieuwd naar zijn opvolger en hoe het hem zal vergaan…

  1. Finidi

   Ja inderdaad doe het maar es goed voor iedereen? Onmogelijk! Supporters willen resultaat en echt Ajaxvoetbal, afd opleiding wil de jeugd zien spelen, rvc wil resultaat(geld) zien en de cruyff filosofie moet zichtbaar zijn( blijven). Ik zou zeggen ga er maar aanstaan en doe het maar es beter en als dat al zou lukken dan komt er een Real,Barca,MU of Bayern je ophalen en ben je ook weg dus zeg het maar! Volgens mij zijn het allemaal cyclussen van een jaar of 10 a 15 dat er een club echt bovenuitspringt in europa.

   1. De Nees

    Dat bedoel ik. Tuurlijk maakt Marc fouten maar iets meer realisme van de buitenwacht is ook niet verkeerd.

 5. Sjaak Swart

  Haal dan ook van Gaal ik denk en weet het zeker dat hij het spul aan de praat krijgt ten Hag zal dat niet lukken,blijkt trouwens der is geen klik blijkt.Alle princiepes over boord mannen redden wat er te redden is.

  1. dickst14

   Hoe kun jij jezelf Sjaak Swart noemen? Sjaak was de grootste bewonderaar van Johan en die weet ook dat van Gal hem een mes in zijn rug heeft gestoken. Nooit meer van Gal bij Ajax aub.

 6. Melles19

  Opleiden heeft pas echt nut wanneer we bij Ajax een aantal goed aangekochte 25+ spelers hebben lopen. Zij kunnen het team dragen waar de jonkies dit niet kunnen. En wanneer we daarmee knock-out fases van de CL halen zullen de jonkies op de eerste plaats langer blijven en op de tweede plaats meer opleveren

Reageren is niet mogelijk.