There are no ads, please add some


Ajax schrijft nieuw drietal in voor Champions League

Ajax heeft Lisandro Magallán, Lassina Traoré en Bruno Varela ingeschreven voor de Champions League, zo is te zien op de officiële website van de UEFA. De drie spelers werden in januari aangetrokken en zijn nu speelgerechtigd om in de achtste finales van het toernooi tegen Real Madrid hun debuut te maken. Luis Manuel Orejuela, Matteo Cassierra en Maximilian Wöber hebben Ajax in januari verlaten en zijn derhalve niet door Ajax ingeschreven. Opvallend genoeg staan de namen van Kaj Sierhuis en Azor Matusiwa wel op de lijst. De twee spelers zijn verhuurd aan respectievelijk FC Groningen en De Graafschap.

Ajax neemt het volgende week op tegen Real Madrid. De titelverdediger komt op 13 februari op bezoek in de Johan Cruijff ArenA. Een kleine drie weken later, op 5 maart, volgt de return in het Santiago Bernabéu.

Keepers
24. André Onana
26. Kostas Lamprou
28. Bruno Varela
33. Dominik Kotarski
51. Stan van Bladeren
Verdedigers
2. Rasmus Kristensen
3. Joël Veltman
4. Matthijs de Ligt
16. Lisandro Magallán
17. Daley Blind
27. Perr Schuurs
31. Nicolás Tagliafico
35. Mitchel Bakker
42. Navajo Bakboord
48. Sven Botman*
Middenvelders
6. Donny van de Beek
8. Daley Sinkgraven
12. Noussair Mazraoui
15. Carel Eiting
19. Zakaria Labyad
20. Lasse Schöne
21. Frenkie de Jong
22. Hakim Ziyech
30. Dani de Wit
36. Azor Matusiwa
37. Noa Lang
38. Ryan Gravenberch
40. Jurgen Ekkelenkamp
Aanvallers
7. David Neres
9. Klaas-Jan Huntelaar
10. Dusan Tadic
18. Hassane Bandé
23. Lassina Traoré
25. Kasper Dolberg
32. Vaclav Cerny
39. Kaj Sierhuis
46. Ché Nunnely

Gerelateerde posts

14 reacties

    1. FrankiC

     Verhuurde spelers kunnen teruggehaald worden als de nood aan de man is. Voor inzetbaarheid moeten ze dan wel op de lijst staan.

     1. Litmanen

      Verhuurde spelers die voor een half jaar verhuurd worden kunnen niet teruggehaald worden. Groningen zou gek zijn als ze daarmee akkoord zouden gaan.
      Bovendien uitlokking tot competitie vervalsing. Stel: Groningen huurt vier spelers van Ajax en vlak voor Groningen-Ajax haalt Ajax ze terug……

 1. Charka53

  Wie weet kunnen ze van nut zijn en ik hoop dat Lisandro Magallán dezelfde instelling heeft als Nico maar die indruk heb ik nog niet van hem dus ik geef hem het voordeel van de twijfel

  1. HURBIE

   Daar heeft hij nog te weinig voor grspeeld
   Denk dat als hij samen met Nico staat een gouden koppel wordt

   1. J18

    Dat denk ik ook HURBIE, in de beker vond ik hem namelijk al behoorlijk goed spelen en tegen Feyenoord zakte iedereen door het ijs. Denk dat het weer een schot in de roos is met deze Argentijn.

 2. a.p.

  we zien het wel, ik zelf ben nog niet over de afstraffing van 6-2 heen om zo ver te denken. De afgelopen 2e helft was leuk om te zien maar de 1e helft was —

Reageren is niet mogelijk.