There are no ads, please add some


Jong Ajax wint oefenduel van Jong PEC Zwolle: 4-1 (Incl. video)

Jong Ajax heeft maandagmiddag op De Toekomst een oefenduel tegen Jong PEC Zwolle met 4-1 gewonnen. Bij Ajax stond Joël Veltman in de basis en maakte Bruno Varela zijn officieuze debuut.  Het openingsdoelpunt werd gemaakt door Dani de Wit. Namens Ajax was Zakaria Labyad op dreef; hij maakte een hattrick. Zijn eerste doelpunt was op aangeven van Lassina Traoré. De tweede een heerlijke krul en het derde doelpunt van Labyad was uit de rebound nadat Vaclav Cerny op de paal had geschoten. Namens PEC Zwolle scoorde Sepp van den Berg.

Opstelling Ajax:
Varela; Veltman, Schuurs, Botman (Bakboord 74′), Sinkgraven; De Wit, Ekkelenkamp (Gravenberch 74′), Labyad; Cerny, Traoré (Jensen 74′), Lang (Danilo 74′).

App-gebruikers; bekijk hier de video


Gerelateerde posts

8 reacties

 1. -buitenkantje rechts-

  Leuk voor Labyad.. Traoré maakte op mij een goede indruk.. Verrassend zwak PEC

  1. FrankiC

   Pffff, die doldrieste blijheid van Labyad na een doelpunt. Hij had duidelijk meer schik bij de winst van Feijenoord…..

  1. -buitenkantje rechts-

   Het is een oefenpotje.. Zou wat overdreven zijn om wild juichend naar de tribune te rennen.. Het is duidelijk dat Labyad teleurgesteld is. Door Ten Hag gehaald om steun te creëren in de groep voor hem. Waarschijnlijk is hij met bepaalde verwachtingen naar Ajax gekomen, maar is vervolgens door Ten Hag niet meer opgesteld.

Reageren is niet mogelijk.