Van de Beek: ‘Ik was vooral boos over de vernedering die wij als team ondergingen’

Donny van de Beek speelde zaterdagavond tegen VVV de gehele wedstrijd en daar was de middenvelder zeer blij mee. Van de Beek liet zich vorige week tijdens de Klassieker nogal gaan tijdens zijn wissel maar dat had niet alleen te maken met zijn wissel, zo liet Van de Beek na afloop van de wedstrijd weten tegenover Fox Sports.

‘Natuurlijk was ik teleurgesteld dat ik het veld moest verlaten maar bij mij overheerste de vernedering van het hele elftal meer. De afgelopen week heb ik een goed gesprek gehad met de trainer. Ik moet altijd mijn best doen, want we hebben genoeg goede spelers die ook willen spelen maar het kwam er toen wel even uit. Vanavond hebben we het goed opgepakt en een goede uitslag neergezet’. Van de Beek was betrokken bij twee doelpunten en na de prima assist op Kasper Dolberg scoorde hij zelf op zeer fraaie wijze de 6-0 met een bekeken schot in de linkerbovenhoek.

Bron: Fox Sports

Related posts

48 Comments

  1. Overdwars

    Een echte Ajacied! Hopelijk begrijpt TH nu ook eens dat Donny niet t probleem is. Gewoon laten spelen dus, de hele wedstrijd graag!

      1. Litmanen

        Oneens, beide spelers verdienen een basisplaats, maar ja, dan moet Tadic banken en dat gaat Ten Hag niet doen.
        Ik vind Tadic een geweldige voetballer, maar hij brengt niet wat hij voor de winterstop wel bracht.
        Bovendien ben ik benieuwd op wie Hakim dan al zijn passes gaat richten. Ik snap nog steeds niet waarom Ziyech alleen de goal en Tadic ziet als hij aan de bal is.

      2. J18

        Waarom niet beiden: Onana; Nous, De Ligt, Blind, Nico; De Jong, Tadic, Van de Beek; Ziyech, Dolberg/Hunter, Neres.
        In dit geval zal Donny iets terugzakken en Tadic op de nr 10 positie. Beide spelers hebben hier vaker gespeeld, dus is gewoon een optie.

          1. HURBIE

            Vindt Schone nog steeds van onschatbare waarde
            Geweldig zijn inzet en clubliefde al jarenToppie

          2. Litmanen

            Ja, steeds dezelfde mensen hier willen Schone eruit. Waarom? Geen idee. Misschien omdat hij altijd een voldoende speelt? Misschien omdat het rendement ( ondanks gisteren) van zijn vrije trappen het hoogste zijn van alle Ajacieden?
            Ja, je hebt ook spelers nodig die niet bij elke bal denken: ” wat zullen we nu weer voor kunstje uithalen?”

          3. Momo71

            Litmanen Schone hoeft voor mij er ook niet uit dat terzijde maar hoeveel goals en assists hebben de spelers die denken “ wat voor kunstje ff dr uitgooie “ ?

          4. Litmanen

            Die spelen allemaal in de buurt van de zestien, Schone speelt op zes, dus er wordt van hem gevraagd sober te spelen en dat doet hij.
            Overigens, ik zag gisteren weer geen 86 miljoen in Frenkie. In de tweede helft iets dwingender, maar geen openingen zoals die van Donny of Neres.
            Hij heeft wel iets, maar ik vraag me af of we dat in Amsterdam nog gaan zien.

  2. FrankiC

    Heeft een hele week op dit antwoord zitten broeden. Dit zou het minste schade aanrichten en een prima verantwoording zijn.
    Misschien moeten we die interviews maar afschaffen. En die van Hans Kraai jr sowieso.

  3. Zlatan4ever

    Neres was zeer belangrijk met zijn invalbeurt. Misschien zou TH hem eens moeten laten starten als waardering !

    1. afcwil

      klopt zlatan4ever heeft hij wel verdiend TH moet is meer naar ons luisteren en deze berichte lezen.miss leert hij hier van ?

  4. Charka53

    Natuurlijk was hij boos als je zo voor lul wordt gezet door die kakkies en als één van de betere spelers er nog wordt uitgehaald wie zou geen vloekje gedaan hebben.

  5. Bert Betondorp

    Op naar de volgende wedstrijd tegen Heracles. Ook daar in Almelo moet gewonnen worden en dat is een waarheid als een koe. Zelfde opstelling ten Hag
    En durf nou es dat te doen, Ajax moet lef uitstralen, zelfverzekerd zijn WZAWZDB
    Met deze selectie MOET Ajax kampioen worden. VIERDE STER,!

    1. HURBIE

      Naar die wedstrijd ben ik echt benieuwd hoe ze hun manifesteren op dat kunstgras
      Heracles is een moeilijk te bespeelbare ploeg
      We zijn gewaarschuwd ⚡⚡

  6. Koning Haarms Wolfs

    Dit Ajax onder deze trainer is niet mijn Ajax. Dat deze prutser in de trainerstoel wordt gelaten, zegt ook veel over hoe ziek deze club eigenlijk is. Maar goed, ik trek me terug van het forum voor een tijd, heeft vnl met privé te maken. Ik vrees dat ik binnenkort alleen naar Ajax moet kijken. Ik hoop dat ik in alles ongelijk heb, maar ik ben het geloof in dit Ajax kwijt ben. Succes en tot over een tijdje.

    1. Jimmy1971

      Ai, dat klinkt als heel slecht nieuws thuis Haarms, ik hoop dat het meevalt voor je!
      Nu begrijp ik wel beter je ‘zure’ reacties de laatste tijd.
      Sterkte man!

    2. Litmanen

      Sterkte KHW. En wat die prutser betreft, helemaal gelijk. Ook ik zie Ajax weer die schaal niet halen. En die gekke Bosz laat het toch weer zien. Jammer hoor. Dat danken we aan Sar.

    3. FrankiC

      @KHW hoop dat ‘t niet wordt wat ik denk dat ik lees, dus sterkte thuis.?? Je was idd was verbitterd laatste tijd en dat is je vergeven ??

  7. a.p.

    in en na zo een wedstrijd mag je en moet je boos zijn Donny. Het was schandalig hoe jullie tegen Heerenveen, en 010 speelden. Gisteravond was het nog niet top maar wel 6-0

    1. Yindi02

      Neres viel heel goed in, dat klopt. Kanttekening daarbij is dat hij inviel op driekwart vd wedstrijd, het beste van VVV was toen al voorbij. (Kapot gespeeld). Heb erg genoten van Nico!! Sieraad voor dit Ajax, lijkt elke maand nog beter te worden. Dolberg af en toe ff weer laten zien dat hij dat vernuft nog steeds heeft. Komt er dus weer aan.

  8. Red

    Wij voelden ons ook vernederd, hebben ook lopen vloeken en tieren. Nu weer de boel oppakken en wedstrijden gaan winnen. Wie weet wat we dan nog winnen

  9. Joodjuh

    Ik was ook boos ja! En ik ben nu weer heel verrast dat Feyenoord vandaag gewoon weer van Excelsior verliest…

  10. vak411

    jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hoor, pisvee speelt.volgende week tegen Kutrecht, en wie krijgen er Rood? urby en bazoer… geschorst dus.. pffft. of ben ik nu een Calimero… sorry dan ..

    1. FrankiC

      PSV zonder geblesseerden Lozano en Bergwijn, wat dacht je daar van? En Utrecht idd even in beroep gaan.

  11. Koning Haarms Wolfs

    Het gaat slecht met Bram. Bram was ook de reden waarom we eerder uit St. Anton terug waren. Bedankt voor de steun, jongens.

    1. Indojood

      Dat is zwaar kloten, KHW. Als we iets voor je kunnen betekenen. In onze appgroep komen privézaken ook ter sprake omdat we als Ajacieden elkaar kunnen steunen. Kan me voorstellen dat je er geen zin in hebt maar laat het weten als het je toch wat lijkt. In ieder geval heel veel sterkte.

Comments are closed.