Gametalk Ajax – VVV: Volg de wedstrijd via ons Twitter account en/of praat mee en win!

Voor Ajax staat vanavond de thuiswedstrijd tegen VVV op het programma. Volg de wedstrijd en de voorbeschouwing op ons eigen Twitteraccount en/of laat je reacties achter onder dit bericht. Tevens kun je weer een mooie tekening winnen van Henk Veen voor degene die de juiste eindstand via Twitter weet te voorspellen. Ajax – VVV begint vanavond om 19:45 uur.

Volg ons nu ook op ons nieuwe Instagram-account AjaxFanzone_Official

Related posts

27 Comments

 1. Charka53

  Ze hebben heel wat goed te maken voor ons Ajacieden , we hebben zin in een goed weekend.

  1. De Ajacied

   Echt wel,
   Hopelijk is het lek boven en willen ze voof elkaar weer een stap extra doen
   Succes mannen
   ❌❌❌

 2. Wenen 1995

  Ik vind het nog steeds niet te bevatten hoe Ajax door de ondergrens zakte tegen 010. De spelers zien deze wedstrijd als een “Wake up call”…. WTF! Je bent toch op en top prof en zeker tegen 010 100% gemotiveerd? Ik snap niet dat het zover is gekomen. Nu maar hopen dat ze zich herpakken en geen misstappen meer begaan de rest van het seizoen. Hup Ajax!

  1. theomar

   Ik ben benieuwd. Ik ben bang dat het erg diep zit en de rest van het seizoen kwakkelwedstrijden gaan worden. Met goede en slechte uitschieters. Hopelijk heb ik het mis

 3. FrankiC

  Ik sta er zelf versteld van dat ik weer zoveel zin heb in de wedstrijd van vanavond! Hoop niet dat ik er even voor achten al weer helemaal klaar mee ben. Dat risico ligt helaas op de loer. Ben erg benieuwd naar de opstelling.

  1. KBouter

   Ik heb er wel zin in.. ondanks vorige week. Spelers zullen op hun bot toe gemotiveerd zijn hoop ik

 4. AJAXForever61

  Ben zeer benieuwd wat het gaat worden qua inzet en uitvoering. Valt wel op dat de 2 zwakste verdedigers ineens geblesseerd zijn.. hiewel Blind was ook stekeblind vorige week! Dus erop knallen heren!! Maak ons weer trots na de ellende van vorige week!!! WZAWZDB!!

 5. Iamsterdam2015

  Nou de bittere pillen en de drollen zijn doorgeslikt. Genoeg water kunnen drinken de afgelopen dagen om die gore smaak uit de mond te spoelen. Alle koppen weer de goeie kant op en weer de draad oppakken. Ben wel enorm benieuwd wat de opstelling is. Kortom 3 punten vanavond en hopelijk met leuk voetbal. Goh ik heb gewoon zin om nu al naar het stadion te gaan!

 6. Zlatan4ever

  Misdchien gaan ze aan het doelsado werken na de blamage van vorige week…..
  Wij als supporters verdienen dat na het afzien…..

 7. Bert Betondorp

  Maak ons blij en scoor vrij, acht is minstens wat ik verwacht vanaf kwart voor 8

 8. Bert Betondorp

  En meneer ten Hag zorg voor een juiste opstelling met spelers die heel graag
  WINNEN, al was het maar voor jou, de coach. Als jedat bereikt, d@n ja dan komt het goed

Comments are closed.