There are no ads, please add some


Tagliafico keert terug, Mazraoui en Magallan afwezig tegen VVV

Erik ten Hag heeft tijdens de wekelijkse persconferentie laten weten dat Nico Tagliafico weer beschikbaar is, en dat is goed nieuws want Noussair Mazraoui en Lisandro Magallan moeten de wedstrijd tegen VVV laten schieten wegens een blessure. Ten Hag laat weten dat Mazraoui last heeft van zijn hamstring maar na het weekend weer kan aansluiten. Over aankoop Magallan is de trainer minder positief aangezien de Argentijn kampt met een bovenbeenblessure die aanzienlijk meer tijd in beslag gaat nemen.

Bron: Ajax.nl

Gerelateerde posts

74 reacties

 1. Charka53

  Blij dat Nico weer terug is en blij dat Maza niet mee doet zet Veltman er maar neer die is niet veel slechter maar heeft een betere instelling.

  1. dickst14

   Veltman een betere instelling? Met een schouderduw ligt ie tegen de reclameborden. Haalt nooit een voorzet eruit. Doe die Dest maar uit jong Ajax.

   1. Bakkie

    Mijn voorkeur zou uitgaan van Kristensen. Werkt hard, is fysiek sterk en heeft een goeie voorzet. En ik denk dat hij nog veel beter kan worden als hij een lange reeks zou spelen

  2. Melles19

   1 slechte wedstrijd van Nous en meteen schrijf jij hem af. Ja, hij is tegen feyenoord door de ondergrens gegaan. Maar vergeet niet dat hij aanvallend in bepalende CL wedstrijden wel het verschil heeft weten te maken!

   1. FrankiC

    @melles19
    Wat me wel opgevallen is, is dat Mazra erg slecht verdedigde tegen grotere tegenstanders. Tegen Feijenoord, PSV en in de CL was hij (dicht bij) de slechtste van het veld. In de CL maakte hij natuurlijk (min of meer toevallig, maar je moet er wel staan) wel 2 superbelangrijke doelpunten.
    Tegen tegenstanders uit het rechter rijtje en zonder vaste linksbuiten leek het heel wat. Ik vond ‘m bij JA elke week goed: het is op niveau gewoon een middenvelder

    1. Melles19

     @FrankiC
     Idd, Mazraoui is niet de beste verdediger. Eigenlijk helemaal geen verdediger, maar wanneer hij aanvallend zijn insinct volgt en verdedigend hard werkt en naar De Ligt luisterd is dit alsnog de beste rechtsback die we in jaren hebben gehad

     1. Ajax 1

      Mazraoui was voor mij een verademing tot nu toe. Verdedigend niet minder dan veltman, maar doet aanvallend tenminste lekker mee ook. Een wijs man zei ooit dat je een doelpunt meer moet maken dan je tegenstander.

      Tegen feijenoord was hij drama, maar volgens mij gewoon niet fit. Hij liep als een oude wijkagent achter larsson aan terwijl hij echt sneller is.

     2. -buitenkantje rechts-

      Helemaal eens Ajax 1.. Mazraoui is voor mij een revelatie uit eigen jeugd.. We hebben jaren niet zo’n goede back gehad die idd naast verdedigen ook vooruit kan spelen en kan scoren..
      Fantastische back! Snel..verdedigend sterk..aanvallend uitstekend.. De revelatie van dit seizoen..
      Ik denk ook dat dr iets met hem aan de hand was tegen Fey.. niet fit..vermoeid.. dat had een goede trainer gezien en hem direct gewisseld.. Maar ja, wij hebben ten Hag die van zichzelf vindt dat hij niks verkeerd doet.. Wie nu??
      Heb al eerder geschreven dat achter de basisspelers weinig staat. Je hebt houterige Kristensen die zijn tegenstander standaard 10-15 m ruimte geeft of Veltman… Het is de keuze tussen 2 kwaden.. geen van beide wil je eigenlijk. Dest zou kunnen, maar moet rustig gebracht worden..even invallen in een wedstrijd die je met 3-0 voor staat.

     3. Litmanen

      BR, door Marcel Keizer kreeg Mazra als allerlaatste speler een contractje in Jong. Pas toen kreeg hij een lease bakje. Dat kun je geen revelatie noemen.
      Hij heeft heel hard gewerkt om het te maken als rechtermiddenvelder, maar komt voor het eerste zwaar te kort.
      Ik dacht dat jij er verstand van had, maar Mazra is echt geen verdediger. Hij staat altijd verkeerd, als hij er al staat, want meestal staat hij nog op de middenlijn bij een tegenstoot.
      Kristensen en Veltman zijn echte verdedigers. Die moet je niet afrekenen op af en toe een geluksdoelpunt omdat de bal van richting wordt veranderd.
      Een rechtsback heeft als eerste taak te verdedigen.

     4. Amoebe

      @litmanen

      Ik waardeer echt iedereen zijn bijdrage maar jouw loyaliteit tov Veltman gaat echt te ver.

      Nee hij is misschien niet zo slecht als vaak wordt geroepen maar zijn stijl van voetballen past niet bij Ajax.

      Kun je daar een beetje in meegaan?

     5. dickst14

      Een rechtsback heeft inderdaad als 1e taak om te verdedigen. Kristensen zegt zelf dat hij nog grote stappen moet maken in het verdedigen en het pseudo verdedigen van Veltman is bekend. Dus zoals altijd loop je weer dom te lullen Nietmanen.

     6. Geroldkohlen

      zo nu kunnen we weer op je woorden terug pakken hypocriet, toen Tete op die positie stond zei je precies het tegenovergestelde!! je lult maar wat. enige wat jij probeert te doen is proberen mensen te overtuigen dat veltman (jouw lievelingetje) in de basis moet staan! sterker nog jij bent gewoon een vuile racist. iedere wedstrijd waar het fout gaat zijn de gekleurde jongens de schuldige, nous, ziyech,tete, riedewald, el ghazi, en zelfs onana heeft in het begin van jou de nodige commentaar gehad . want wanneer ze fantastisch speelde en dat gebeurde vaker hield jij je bek. en als veltman slecht speelde wat vaak genoeg gebeurde, was je een week niet te vinden op het forum. niet gaan zeggen dat het niet waar is , alles is terug te lezen.

     7. Bakkie

      Heel sterk punt over Tete, Gerold! Als er eentje kon verdedigen was het Tete wel. Maar inderdaad, Litmanen lult maar wat. Hij doet alles om zijn gelijk te halen en zal nooit iets toegeven.

     8. dickst14

      Ja Gerold en dan reageert die…. weer niet. Nog nooit zo’n zielige achterbakse klootzak meegemaakt.

     9. Litmanen

      Gerold, Tete kon niet voetballen, Veltman wel. Tete had/heeft de bijnaam Tetetikkieterug. Zoekt nooit een opening naar voren. Zelfs Kristensen draait naar voren open, Tete nooit. Ook in Frankrijk wordt hij alleen gebruikt in een defensieve tactiek.
      Ik rascistisch? Wat jij wilt. Ik heb Riedewald en Onana altijd gewaardeerd. Heb zelfs onlangs nog gemeld dat het duo Veltman Riedewald destijds de minst gepasseerde defensie leidden.
      El Gahazi? Prima voetballer die zich te goed vond voor de bank op 21 jarige leeftijd. Net als Kishna trouwens en Bazoer.
      Onana was in zijn eerste jaar een ongelooflijke zenuwlijer. Dat vond iedereen hier trouwens. Maar ik zei ook dat hij waanzinnig veel talent had.
      En nu een van de betere in Europa, hoewel afgelopen zondag ook niet sterk ( maar dat was niemand).
      Ziyech? Ach, ik blijf zeggen dat hij geen Ajaxspeler is en zeker geen teamplayer.
      Neres? Geweldige voetballer, verkeerd gebruikt door Ten Hag.
      Dus waar ben ik rascistisch?

      Ga jij eens terug lezen pik, dan zie je dat ik hier geen onzin schrijf. Beschuldigen is makkelijk, bewijzen iets lastiger.
      Dat de bloedhondjes hijgerig achter je aan hollen is heel voorspelbaar. Dus kom maar weer op.

     10. Geroldkohlen

      bewijzen moeilijker??? Ik hoef alleen Maar die collums terug te halen. iedereen hier op dit forum weet wat jij voor reacties geschreven hebt, weten ze het niet kunnen ze alles terug lezen. je gaat overal de mist als er 1 echt kon verdedigen dan was het tete wel, maar nu lul je weer eerst zeg je (periode tete) hij kan alleen maar verdedigen, nu zeg je een verdediger moet eerst kunnen verdedigen Want dat kan nous volgens jou niet, en nu zeg je weer wat anders! je klets uit je nek. Jij hebt over al die spelers lul koek geschreven, en met de grond gelijk gemaakt je bent een Fucking hypocriet je probeert overal onderuit te lullen maar jij lult je zelf vast. je bent een vieze vuile leugenaar het hele forum mag alles terug lezen, ik hoop dat iedereen dit weer onthoud want over een maand zeg je weer wat anders .en zal je weer niet toegeven ,en weer hypocriet gaan doen en liegen tot je barst. misselijk makend ventje.

     11. De Nees

      GK, Jari Waterkneus is een 040-er dat verklaart alles. Zijn grote voorbeeld is Waterreus maar heeft Litmanen als nick gekozen om een groot Ajacied door het slijk te halen met zijn schijt commentaar.

   2. Litmanen

    Melles, vraag eens aan Lamprou hoe dat werkt van die ene slechte wedstrijd.
    En verder, Mazra speelt al maanden als een drol. Hij kan niet verdedigen, daar kan hij nietsaan doen, maar Ten Hag had al veel eerder in moeten grijpen.
    Maar ja, Mazra is het billemaatje van Hakim, dus dan durft Ten Hag ineens niet meer.

  3. nick-afca95

   Ben benieuwd wat Veltman nog kan. Maar Mazraoui is nogsteeds gewoon een goede speler. Hij was tegen Feyenoord inderdaad het slechtste van het allemaal maar alle andere wedstrijden vond ik hem eigenlijk altijd aardig spelen en soms zelfs beslissend

  4. Litmanen

   Eens Charka. Het is vloeken in de kerk hier, maar Veltman is een verdediger, Mazra een zelfbenoemde rechtsbuiten.

   1. -buitenkantje rechts-

    Minder zuipen Litmanen..
    Het is je wederom gelukt om een topic vol te gallen met verzonnen leugens en onzin. Je toestand gaat achteruit ouwe.. vraag s of ze je medicatie aanpassen. Het gaat van Kristensen en Veltman die ECHTE verdedigers zijn tot Mazraoui die een zelfbenoemde rechtsbuiten is.. Je reacties zijn soms net zo onbeholpen en irritant als grappig.
    Zal even een favo zinnetje van je gebruiken.. Lees de commentaren van kenners nog even terug over het functioneren van Mazraoui voor de winterstop en vergelijk die me de commentaren over Veltman en Kristensen.. Kom dan nog eens terug..
    Zelden iemand zo zien draaien met verzinsels..

    1. Litmanen

     Ik kijk ook naar de instemming van de zwijgende meerderheid. Mazraoui heeft prima wedstrijden gespeeld, maar alleen als hij geen directe tegenstanders had ( kijk de wedstrijden er maar op terug, bij tegengoals altijd onzichtbaar)
     Geen verzinsels, kijk even de doelpunten van zondag en die tegen Heerenveen terug. Kijk even naar de
     reactie van Onana tegen 010 en daarna naar de reactie van De Ligt op Mazra en kijk dan ook even hoe hij daar op reageert. Schouderophalend.
     Dus wat lul jij dan!?
     Lees zijn interview in Het Parool. Hij dankt Marcel Keizer nu nog dat hij een kansje kreeg in Jong. Als middenvelder. Keizer zag nooit een back in hem. Ten Hag ziet hem zelfs als linksback terwijl Bakker nieteens op de bank mag zitten.
     Dat zegt iets over Bakker, maar het zegt ook iets over het onbenul van Ten Hag.
     En dan nog iets. Sinkgraven werd na Heerenveen geslacht omdat hij uitgespeeld werd als laatste verdediger. Wil je even terugkijken waar onze vriend Mazra was op dat moment?

 2. Zlatan4ever

  Gebleseerd of niet, tot nu toe kan Maggallan nog niet boeien

  Laten we hopen dat we als nog van hem gaan genieten maar tot nu toe mag hij niet eens de veters strikken van zijn landgenoot….

  1. Zlatan4ever

   Vierde ster, misschien moet je het nog een keer lezen……….
   (Ik hoop dat hij het beter gaat doen).
   Daarnaast zijn al je opmerkingen over veranderde omstandigheden , ander land andere medespelers , ander eten(😂 je kan meer steaks eten in Amsterdam dan Buenos Aires uit welk fucking gehucht kom jij eigenlijk vandaan ?😂)
   En daar ging mijn verhaal eigenlijk over dat Nico met de zelfde omstandigheden had te maken als Magallan nu maar er gelijk stond. Hij maakte indruk vanaf de 1e wedstrijd…..
   En werd daarna zelfs per wedstrijd beter. Dus geen paar weken of maanden wennen zeker niet als je international bent van Argentinie. Dan zou je al meer dan genoeg ervaring moeten hebben. Daarnaast is het ook geen snotneus qua leeftijd.

   Dus we wachten op jou verzoek even weken/maanden af en dan zoek je wederom contact met mij en zien we hoe we er dan voorstaan. En je snapt zelf wel dat ik voor jou niet ga dimmen.
   Blijf lekker Ajax steunen dat is belangrijker gast.

 3. Vierde ster

  Zlatan4: kom op man niet boeien? Wat verwacht je dan van zo’n jongen. Moet eerst een beetje wennen aan alle veranderde omstandigheden, ander land, andere medespelers, andere trainer, ander eten, ander, ander ander, even dimmen en over een paar weken/maanden oordelen!

   1. Zlatan4ever

    Hurbie, gast ben je nu echt zo origineel (lees dom) dat je mijn teksten richting jou over je IQ van een schoenmaat gaat gebruiken. Uiterst origineel…NOT
    Daarnaast bemoei je er niet mee als iemand anders commentaar op mij maakt, daar heb je niks mee te maken.

    P.S

    Ga wederom lekker zielig doen bij de redactie. Zielepoot !

    1. HURBIE

     Je bent een beterweter en dat blijfje ook
     Maar voor mij ben en blijf je 💩💩💩💩💩💩💩💩

     1. Zlatan4ever

      De toekomst zal uitwijzen of ik een beter weter ben of verstand heb van voetbal….over 3 maanden is Magallan “het mannetje” of niet….
      Voor de rest bemoei je niet met mij als anderen reageren want dat is hoogst irritant.
      Focus jij je nu maar op de 1e plaats op dit forum dat is het belangrijkste voor jou.
      Ajax is voor jou niet belangrijk maar je fucking ego.
      🙋🏼‍♂️de mazzel Hurbie

 4. a.p.

  Dat Nico terug is heel goed nieuws, dat de 2 andere spelers niet spelen is an minder belang.

 5. Iamsterdam2015

  Tja TH. Zo kan je het ook noemen gebleseerd. In de volksmond noemen wij het gewoon gepasseerd of geslachtofferd. Niet dat ik het er niet mee eens ben maar dit ligt er wel erg dik bovenop.

   1. Iamsterdam2015

    Nee hoor geen stemmingmakerij. Ik persoonlijk denk dat dat het geval is. Is nergens op gebasseerd ( alhoewel… beetje op vorige week) meer niet. Kan dat ik er helemaal naast zit maar het valt mij op dat de twee van de drie slechtste van vorige week er niet bij zitten. De 3e Tadic zit er wel bij maar die gaat hij toch nooit wisselen ook al is zijn been geamputeerd.

     1. -buitenkantje rechts-

      Wederom een voorbeeld van een verzinsel, waarvan jij zegt..”hij heeft wel gelijk” Dat terwijl hij zelf zegt dat het nergens op gebaseerd is..haha! Wat ben je toch een fantast.

     2. Litmanen

      Ik mag het ook niet meer eens zijn met iemand BR? Waar kom jij vandaan, China? Syrie? Rusland?

 6. JOlsen7

  Vierde ster, aan de ene kant heb je gelijk en is het te begrijpen van hun kant. Aan de andere kant deden Nico en Sanchez het niet slecht in hun eerste wedstrijd ondanks taal barrière en het systeem niet kennen en de kou en nieuwe team genoten etc etc

 7. -buitenkantje rechts-

  Magallan geblesseerd.. Tjonge..en TH maar zeggen dat hij geen spijt heeft dat Wöber vertrokken is.. Je zou nu Schuurs verwachten tegen VVV.. Deze jongen moet je gewoon laten spelen samen met de Ligt.. Weet bijna zeker dat Blind weer CV staat.

  1. FrankiC

   Jij bent toch ook voorstander van een 3 mansachterhoede tegen clubs als VVV, zonder naar onderachatting te neigen. Desnoods met Schuurs
   Onana
   Schuurs De Ligt Nico
   Schöne Blind
   Ziyech en Frenkie
   Neres Hunter Tadic

   Speelminuten voor Gravenberch, Traoré en evt Veltman.

   1. Litmanen

    Ik zou het omzetten en zorgen dat Donny en Neres spelen. Misschien heeft Tadic een pijntje? Zou goed uitkomen.

     1. dickst14

      BR, een ajacied heeft het beste voor met Ajax. Daar heb ik die zuiger nog nooit op kunnen betrappen. Hij verteld alleen maar leugens en onzin. Als het aan die krankzinnige lag dan speelden we met Sinkgraven Veltman en van Rhijn in de achterhoede en met Lamprou in de goal.

     2. Litmanen

      Ach er stonden hier figuren te juichen toen Veltman voor de tweede keer in zijn carriere zijn kruisbanden afscheurde. Ik probeer Ten Hag alleen een excuusje te geven om Tadic zonder gezichtsverlies te passeren. Dat zou pas in het belang van Ajax zijn.
      Maar jij vond afgelopen zondag Mazraoui en Tadic de beste Ajacieden, jij hebt er verstand van!

 8. Bert Betondorp

  De persconferentie van onze Erik blonk weer uit in schimmigheid!
  Duidelijkheid over wat er werkelijk is besproken, laat staan een plan? Niet gehoord of gelezen. Vvv altijd lastig ook in de ArenA?

 9. Ajax XXX

  Tegen VVV zul je juist met Blind moeten spelen omdat dan opbouwende kwaliteiten veel belangrijker zijn. Tegen op papier sterkere tegenstanders zijn 2 types de Ligt centraal achterin beter.

 10. afcwil

  jongens eff heel iets anders wij tegen hereveen 4-4 lamprou moest weg . maar de afgang 6-2 gebeurt er niks met ten hag .die alles slecht deed hoe kan dat

 11. Bigboss

  Maza was de slechste van het veld en had na 30 minuten al moeten worden gewisseld. Hij werd helemaal niet
  Gewisseld wat
  Ik onbegrijpelijk vond maar ja

 12. DeMike

  Maza was volgens mij niet fit tegen fey. De hamstringblessure die hij tegen heerenveen opliep, houdt hem nu aan de kant. Had dus niet tegen fey moeten spelen…

 13. Forever nr14

  Afcwil, werkelijk onbegrijpelijk idd, die sukkel mag dus nog meer kapot maken, nadat ie al bij wedstrijd 1 begon met slopen! Wat ie allemaal zegt tssss de droeftoeter en klote boer!
  Overigens wzawzb zet echt maar in de ijskast, want wie dit nog roept moet eens nadenken op basis waarvan?? 1000 dagen al geen niet op 1 gestaan!!! Wanbeleid werkelijk om je kapot te schamen, en het gaat gewoon maar door.

  1. Wenen 1995

   1000 dagen niet op 1…. om je kapot te schamen (zeker omdat je tegen H’veen de kans op plek 1 had). Ajax MOET kampioen worden, als de spelers dat nu nog niet in hun oren hebben geknoopt…..

  1. Bert62

   Daar heb je gelijk in. De lampies worden weer kampioen en dat doet pijn, heel veel pijn.

Reageren is niet mogelijk.