There are no ads, please add some


Ajax raakt talentvolle Bakker kwijt aan Paris Saint-Germain

Mitchel Bakker gaat Ajax zo goed als zeker verlaten en is in verregaande onderhandeling met Paris Saint-Germain. Een tegenvaller voor Ajax, dat toekomst zag in de vleugelverdediger en hem begin januari nog meenam op trainingskamp naar de Verenigde Staten. Bakker ziet echter weinig perspectief bij Ajax en weigerde om zijn contract te verlengen. Bakker maakte dit seizoen zijn debuut in het eerste elftal van Ajax. Hij speelde negentig minuten mee in de bekerduels met Te Werve en Go Ahead Eagles.

Bron: VI

Gerelateerde posts

82 reacties

    1. Sam34

     Ja bakkie ik vond het vooral een arrogant klootzakje dat totaal niet zakelijk voetbalde geloof me hier horen we nooit meer wat van

    2. JohnDoe77

     Er was ook een reden voor dat hij niet aan spelen toe kwam. Zelfs Mazraoui moest lb spelen ipv Bakker. Mooie club ieder geval!

   1. FrankiC

    Als Ajax hem had willen behouden dan hadden ze dat wel gedaan. Eigenaardige speler die eigenlijk alle disciplines (loopvermogen, sterk, technisch, schot, verdedigend) van het voetbal beheerst, maar toch is de optelsom vaak onvoldoende. Steken laten vallen, acties te ver doorvoeren, balverlies etc.
    Conclusie: te licht voor Ajax 1

    1. Litmanen

     Franki eens. Als je linksback bent in Jong en je weet dat we niet ruim in de goede backs zitten, dan zou bij voldoende talent een trainer of trainers bij Ajax zo’n zeker meer kansen geven.
     Hij gaat nu voor het geld want hij wordt niet gehaald voor het eerste van PSG. Het geeft maar weer aan dat jonge spelers, maar zeker ook de zaakwaarnemer, geen geduld meer hebben.

     Weer een slachtoffer van Raiola!
     We gaan nooit meer iets van Bakker horen, maar onze pizzabakker heeft weer een grijpstuiver verdiend…….

     1. dickst14

      Nietmanen, je blijft voor lul staan. Dortmund wil Ziyech. Europees b niveau he. Wat een sukkel ben je toch. Elke keer weer heb je aantoonbaar ongelijk. Goed dat dit forum anoniem is. Nu kun je nog gewoon over straat lopen omdat niemand weet wat voor een lul je bent.

     2. Litmanen

      Dortmund wil Ziyech? Al getekend? Dacht ik al. Maar het ging een keer niet over Hakim…..

    1. De Nees

     Nou ja, dit was er wel 1 maar als hij het geduld niet kan opbrengen…pas 19 wat bezielt die gast eigenlijk? Sinkie komt nog voor hem maar vnml om hem in de etalage te zetten, kostte per slot 6/7 miljoen. Bakker had gewoon meer geduld moeten hebben en minstens en jaar aankijken.

    2. FrankiC

     Zondag speelde er 2 zelf opgeleide backs en dat ging niet goed, zacht uitgedrukt. Dan hunker ik toch naar een gescoute Nico of een speler als Trabelsi. In JA zit nog geen back die CL kan spelen…. en dat komt er voorlopig ook niet aan. Spelers voor deze posities zijn nog enigszins betaalbaar.

   2. Zlatan4ever

    KBouter, we kunnen hem missen
    maar de policy ten op zichte van de jeugd deugt niet

  1. FrankiC

   Off: Bakker maakt het seizoen af bij Ajax en vertrekt deze zomer!!!
   Kan iemand de logica achter deze onzin uitleggen???

  1. De Nees

   Al zitten ze 30x op de bank, die jonkies tegenwoordig hebben geen geduld en velen hebben allang een carrièrre uitgestippeld: paar jaar opleiding, paar jaar eerste, in de kijker spelen en zo snel mogelijk een transfer maken. Daarom zeggen ze ook moeilijk nee tegen Raiola als hij langskomt, hij weet ze wel weg te brengen. Als het onverhoopt anders loopt dan raken ze in paniek. Recent nog dat groepje met Bazoer, Tete, Kishna, El Ghazi, Riedewald en vast nog een paar passen heel goed in dit plan, mss de een meer dan de ander, maar dan nog. We weten nog hoe belabberd ze d’r bij zaten destijds als wissels, hun wereld verging en wisten niet hoe gauw op te krassen want hun miljonairs leventje kwam in gevaar. Herlas laatst boek van Zlatan waarin hij aangaf dat veel spelers vooral bezig waren met dit traject, nou d’r is niet veel veranderd sindsdien. Dit is ook Ajax, je haalt bij een aantal d’r wel uit of ze meer bezig zijn met hun sportieve of financiële carrière, laten we dat ook voor ogen houden waar onze spelers mee bezig zijn.

   1. Finidi

    Zo is dat, lekker laten gaan zulke schijthuizen kun je missen in de selectie want dat geeft op den duur alleen maar onvrede/onrust, veel plezier in Parijs en we komen je over 12jr wel weer es tegen in de beker tegen Kozakkenboys oid.

 1. nash1900

  Voetbal loverboy Mino Raiola maakt dus weer een slachtoffer. Bakker is ook niet helemaal wijs, net of je daar wel gaat spelen…… Ryan Gravenberch is de volgende

  1. BobbyHaarms

   Nee die zie ik het als 1 van de weinigen nog wel halen, is voor zijn leeftijd echt een heel groot talent. Maar ja, met dit beleid weet je het maar nooit, ik sta nergens meer van te kijken sinds de miljoenen over de balk worden gesmeten.

   1. nash1900

    O ik denk ook wel dat Ryan het kan halen…. maar ik bedoel meer dat hij ook snel de club gaat verlaten, mede door Raiola

    1. BobbyHaarms

     Ja met die dikke deegprop is dat bijna een zekerheid nash. Maakt die jonge gasten allemaal gek en propt zelf ook nog even lekker zijn toch al vetgemeste zakken vol Euro’s.

  2. De Nees

   Gravenberg is veelbelovend alleen hij is pas 16 maar sommigen hier zitten vol ongeduld (doel niet op jullie). Hij heeft nog veel te leren om al vaste dienst uit te maken van het eerste. Straks speelt hij 3 wedstrijden kut en is de kritiek hier niet van de lucht, zo opportunistisch is het ook allemaal weer. Ergste nog, speelt hij 1 seizoen goed dan staan de clubs weer massaal op de stoep, heb je sportief geen reet aan gehad behalve een zak met geld voor Ajax.

 2. Iamsterdam2015

  Kan jullie vertellen uit zeer betrouwbare bron ( nee is geen stoerdoenerij of popie gedrag) dat hij echt niet weg wilde maar zijn kansen bij Ajax 1 nihil tot onmogelijk waren onder TH. Als deze mogelijkheid dan langs komt begrijp ik hem volkomen. Vandaar dat hij ook niet bij wilde tekenen. Hij vind het zelf ook zonde maar zag geen mogelijkheid meer.

   1. Iamsterdam2015

    Ja klopt indojood. In Florida zijn zijn kansen bekeken en daar kwam uit dat er geen plek/ kans voor hem zou komen. De kans dat nico, blind Sinkgraven en toen nog Wöber gelijktijdig geblesseerd zouden raken was natuurlijk ondenkbaar. Toen heeft hij zijn conclussie getrokken en kwam die kans om naar PSG te gaan. Belangstelling van PSG was er al een tijdje maar daar wilde hij niks van weten omdat toen zijn kansen nog ruimschoots aanwezig waren….. tot thuiskomst van Florida. Over centen kan ik niks zeggen maar dat is vast beter betaald dan zijn huidige salaris.

    1. Indojood

     Nou iig blijft ie nu en als ik hem was zou ik sowieso tot de zomer gewacht hebben. Grote kans dat Sinkgraven verkocht wordt aan de hoogste bieder en Nico weggehaald wordt voor een hoog bedrag. PSG is puur een keuze voor het geld want daar krijg je zeker geen kansen.

     1. Iamsterdam2015

      Nee, dat denk ik ook. Als ik zie wie er op “ zijn” plekje staat is dit typisch een geval van de regen in de drup. Ik zou mij inderdaad suf hebben geknokt en op volgend seizoen hebben gefocust. Maar ja, zaakwaarnemer he….

  1. De Nees

   Ja dat is makkelijk lullen van Bakker om dat als reden op te hangen, het lag niet aan hem. Als je nog midden in de opleiding bent komt dit niet bepaald geloofwaardig over. Ik denk dat het salarisstrookje verhaal vast geloofwaardiger is.

   1. Litmanen

    Geld speelt altijd een rol, zeker als Raiola mee doet. Maar als de trainer liever Mazra op linksback zet dan Bakker, dan weet je dat je voorlopig in de wachtkamer zit. Maar jezus, hij is net achttien! Waarom niet hard werken en nog twee jaar bijtekenen?
    Nu is hij voorgoed zijn carriere kwijt. Alsof ze daar op een linksback zitten te wachten. Van Jong Ajax.

 3. Indojood

  Drie weken geleden zei ie nog dat ie geduld had want hij was pas achttien en nu opeens ziet ie weinig perspectief. Zijn contract loopt deze zomer af en hij wilde niet verlengen. Tenslotte heeft hij Rioolrat als zaakwaarnemer.

  Verder speelde Bakker niet echt geweldig in JA.

  1. ajaxhoger

   Ze scouten anders ook niet veel na die mecicaan,wisten ze ook niemand meer schijnbaar .

 4. ajaxhoger

  Over twee jaar zit hij bij psv,let maar op die krijgen een harde plasser van een ex ajacied ,het gekste is dan nog dat ze het goed gaan doen ook nog .

  1. De Nees

   Ja dat is hun nieuwe beleid, voorheen deden ze dat met oudere Ajacieden, nu zijn het uitgevlogen Ajax talenten die ze na paar jaar oppikken. Zielige hoerenclub. En daar is onze forumvervuiler Jari Waterreus fan van, wat een druiloor ook.

 5. a.p.

  (we ) zijn niet goed bezig, alleen maar kopen is volgens mij te gemakkelijk , ik zie liever opbouw uit eigen gelederen met af en toe een koop.

 6. -buitenkantje rechts-

  Als je wat wilt met zo’n jongen moet je hem af en toe laten invallen.. Wat ik proef is dat hij te horen gekregen heeft dat er zeker 2 en misschien wel 3 spelers voor hem staan in de pikorde.. Ja..laat dan maar aan Raiola over om je ergens te stallen.. Ik vond hem zelf wel potentie hebben. Hij is van oorsprong linksbuiten en heeft in de B jeugd ook CV gespeeld. Is dus multifunctioneel en heeft een goede voorzet.. Zou hem toch wat meer perspectief hebben gegeven.
  Inmiddels ook Schön weg.. Hongaars jeugdinternational. Kon het niet waarmaken en van hem is het contract ontbonden.

 7. Wijzijnajaxamsterdam

  Dit doet wel pijn moet ik zeggen. Maar goed ajax doet het zelf. Jammer dit

 8. Koning Haarms Wolfs

  Off: VVV ziet kansen tegen Ajax….. Welkom in de nachtmerrie ontworpen door onze kutboer TH…..de onverstaanbare zak stront….de enige ter wereld, die dit team geen kampioen kan maken.

 9. AFCA my World

  Hele foute conclusie van hem,volgend seizoen zou hij gaan spelen omdat Tagliofico ook vertrekt ! ⚽️

 10. dickst14

  Ajax was ook nog bezig met 19 jarige linksback uit het buitenland voor 6 miljoen. misschien de bekende druppel. Geld verkwisten doen ze wel om de zogenaamde supporters tevreden te houden.

 11. Forever nr14

  Godverrrr, het ene klote nieuws na het andere! Morgen is 1-2 en de transfer periode is voorbij en zitten we dus nog steeds met die kut TH opgescheept tot het einde…… kut beleid bah

 12. Wzawzdb-72

  Mink peters, en die lekker boeie (van Zwolle naar graafschap) kishna, Kluivert.
  Word allemaal niets.
  Ego’s die veel te jong veel te veel willen. Op hun pikkie getrapt als ze niet op hun 18e in ajax 1 staan

 13. Wzawzdb-72

  Gek gemaakt door zaakwaarnemer. Nu kiezen voor snel geld over 3 a 4 jaar voor kwalitatief uitermate teleurstellend salaris in de keuken pruts divisie tegen pak ‘m beet top oss

  1. FrankiC

   Los van TH: als we morgen ruim winnen en PSV laat punten liggen dan gaan we met een goed gevoel Real tegemoet en zijn we weer de allerbesten. Het is alleemaal zo relatief.
   Want geloof mij, ze klappen er zo hard op tegen VVV tot het vvv is

 14. Bigboss

  Echt ongelofelijk hoe sommige het zo hoof in hun bol kunnen hebben terwijl ze nog
  Niks gepresteerd hebben in de eredivisie

  Zaakwaarnemer vult 1x ze zakken over se rug van ajax en zo’n jongen en carierre na klote omdat hij op de bank beland als opvulling. Bakker jongen open je ogen en kijk om je heem wat ze doen en wat er gebeurd

  Dit soort jongens denken het gemaakt te hebben en zijn ook een rotte appel op de fruit schaal en die instelling wil je er niet tussen hebben

  1. JohnDoe77

   Hij denkt het helemaal niet gemaakt te hebben. Hij krijgt geen kans op speeltijd bij het eerste. Toen Nico uitgeschakeld was, zette TH Mazraoui LB en ook Sinkgraven moet hij voor zich dulden. Dan moet je gewoon gaan en zijn zaakwaarnemer is ook de zaakwaarnemer van de TD van PSG…. goed weggebracht dus, niets mis nee. Ook van Bakker dus een prima besluit; wilde voor Ajax gaan maar de liefde was niet wederzijds.

   1. KBouter

    Dom gelul Jane… die kneus is gvd 18 jaar… net als Kishna.. Bouy..Tete..Malen, en noem maar op. Allemaal gasten die daarna nergens mee aan de bak kwamen. Tete uitgezonderd en Malen nu bij Jong Psv meen ik. Bakker zal daar niet aan spelen komen en voor zijn dertigste zie je hem ergens terug bij de amateurs in de topklasse. Einde carriere.. wedden?

Reageren is niet mogelijk.