Lindhout fluit Ajax – VVV

Allard Lindhout is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zaterdag tussen Ajax en VVV Venlo. Lindhout zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters De Nas en Siebert. Rob Dieperink fungeert als vierde official. Siemen Mulder is in Zeist de VAR. Ajax – VVV begint zaterdag om 19:45 uur.

Bron: KNVB

Related posts

23 Comments

 1. Wenen 1995

  Mag toch wel hopen dat onze vrienden hun ego’s opzij hebben gezet en er vol inknallen. Een ruime overwinning dus…..

  1. FrankiC

   Ik was graag bij de gesprekken van deze week een muurvliegje geweest. Erg benieuwd wie het voortouw neemt, wie spijt betuigt, wie de ander op verzuim wijst, wat de rol van TH hierin is etc. etc.
   Maar ik ben ervan overtuigd dat ze beseffen dat ze volle bak moeten geven en zich geen misser kunnen en willen permiteren. Als team maar ook persoonlijk. Interessant. Ik kijk ernaar uit.

  1. De Nees

   En als ik het al wist zou ik het niet durven zeggen. Stel dat ik commentaar krijg van iemand. Bibber, bibber.

   1. FrankiC

    Nee, we hebben sinds kort de schrik goed in de benen, maar mijn advocaat vond dat dit binnen het betamelijke was en zelfs een beetje lollig (en een tikkeltje flauw ook).

    1. De Nees

     O gelukkig juridisch ingedekt…maar jij zoekt wel het randje op, was ik maar zo’n waaghals.

 2. a.p.

  ik Wil dat ze winnen. ik zou ook willen dat iedereen zich op het voetbal concentreert en niet met transfers en geld bezig is.

 3. Iceman

  Je bedoelt 6-0 FrankiC ??stelletje Ego Trippers. Zweep erover werken zullen ze voor hun Geld want dat doe ik ook gewoon…. maar het gaat niet om mij maar Ajax Dus kom op knallen.

 4. Ries020

  Doe niet zo desastreus allemaal jongens. Als het een beetje mee had gezeten had je met voorsprong de rust in gegaan afgelopen weekend.
  Probleem is, dat iedereen Ajax volledig afbrandt, terwijl ze het mooiste seizoen in jaren draaien.
  Ik kijk liever naar het mooie voetbal van Ajax met af en toe een uitglijder dan naar dat saaie risicoloze voetbal van die lampjes.
  Gewoon volle bak geven weer en lekker gaan voetballen!

 5. Spitzie

  Nu MOETEN ze VVV ook omwalsen ook, op het CL-niveau spelen tegen die limburgers. Snap niet hoe hoe het kan, Bayern hadden se kunnen verlsaan in München maar met dezelfde 11 hebben ze soms nog moeite tegen kleine clubs in de Eredivisie?!

 6. Forever nr14

  Sorry maar ik hoop op punt verlies en dat deze egos echt weer terug bij af zijn na de 2e blamage in 2019. Dan hoop ik wat ik al sinds zijn aanstelling hoop EXIT TH.
  Dat ze godverdomme maar leren knokken en niet weer als wzawzb gaan spelen, sorry mede ajacieden, maar ik ben geen succes supporter, maar baal gruwelijk van wat er nu weer gebeurt allemaal.
  En baal vooral van die flapdrol th.
  Idd ik zou ook wel eens weten wat daar nu bwsproken word, haha daar ga je zou de trainer moeten doen, maar ja daar komt letterlijk en figuurlijk alleen maar ??? uit.
  Hoop op een mooie 0-1 91e minuut?

  1. AJAXForever61

   Ik snap je frustatie en ja ik ben er ook helemaal ziek van! Maar om nou te zeggen dat ze weer op hun bek moeten gaan komende week en daarna Exit TH , vind ik heel goedkoop. Er zijn gewoon heel veel fouten gemaakt door meerdere mensen., Wober naar Sevilla,, die missen we nu al. Is niet TH zijn fout, maar Overmars. Ze zijn op een bepaalde manier allemasl met transfers bezig en niet met de club en ik vind dat onze grootverdieners ook wel eens gewisseld kunnen worden ipv altijd maar Donny, Tadic loopt ook al weken te kloten , niemand doet wat! Ik blijf bidden!!

 7. Forever nr14

  Ja man sorry klinkt ook goedkoop, maar het is al jaren hetzelfde liedje, maar deze trainer kan er echt gewoon niets van. Klopt Overmars mag ook zeker eens in de spiegel kijken, maar ja gebeurt dat? Ik zou toch graag een echte trainer willen zien die dit materiaal aan het spelletje laat denken en niet aan transfers. Pb met Jonk zou toch wat zijn zeg.
  Deze nietsnut durft geen grootverdieners te wisselen omdat ie te schijterig is, alleen na 4 cruciale duels je kampioen aspiraties verspelen al in Januari, en dat met dit materiaal, dit kan gewoon niet.

  1. Bert Betondorp

   En dan toch nog winnen van die limburgers, je gaat het zien, het echte Ajax want
   WZAWZDB dat blijft toch onze keuze?

 8. Bigboss

  Ik zeg maar een ding
  Mentaliteit dat is het probleem

  Ze moeten allemaal mentaliteit hebben als onze argentijnse lb

Comments are closed.