Cerny heeft geen trek in SC Heerenveen en blijft bij Ajax

Vaclav Cerny voelt er weinig voor om voor half jaar op huurbasis te vertrekken naar SC Heerenveen, zo weet De Telegraaf te melden. De club uit Friesland kwam na het vertrek van Arber Zeneli uit bij Cerny (zie eerder bericht) maar die heeft een duidelijk ‘nee’ verkocht. Vandaag zouden Cerny en technisch manager Gerry Hamstra van Heerenveen om de tafel gaan voor een overstap, maar Cerny heeft uiteindelijk besloten om niet naar Heerenveen te vertrekken. De aanvaller had volgens de krant al vanaf het begin twijfels. De speler moest kiezen tussen óf een half jaar trainen met goede spelers als Hakim Ziyech, Dusan Tadic, Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt, óf zonder voorbereiding aansluiten bij de nummer elf van de Eredivisie, waar hij wel grote kans op speeltijd had gehad.

Bron: De Telegraaf

Related posts

28 Comments

 1. rickert

  Was in mijn ogen verstandiger geweest, maar als hij liever vanaf de zijlijn toekijkt…

  1. Iamsterdam2015

   Dom. Pak die kans, jaartje daat en wie weet…… nee meneer gaat liever banken. Nou ok, doei einde van het seizoen.

 2. Zlatan4ever

  Cerny heeft weinig zelfkennis naar blijkt. Who the fuck is Cerny dat hij zich te goed voelt voor H’veen terwijl hij al jaren bij Ajax niks heeft gepresteerd.
  Ja ik weet dat hij een zware blessure heeft gehad, maar toch

  1. FrankiC

   Normaal gesproken in zijn geval moet ie zo’n kans met 2 handen grijpen. Ik denk dan hij blij mag zijn als hij het redt bij een club van het niveau Heerenveen. Of schatten jullie hem hoger in dan Lammers of Zeneli? Ik (nog) niet.

 3. Koning Haarms Wolfs

  We gaan het zien, hoe slim deze move was. R. de Boer, Reiziger, etc hebben laten zien, dat spelen belangrijker is, dan trainen met goede spelers.

 4. Charka53

  Gelijk heeft hij de kans dat in het eerste ga spelen wordt steeds groter na die afgang van de sterren

 5. -buitenkantje rechts-

  Gemiste kans.. ik neem aan dat een speler bij Ajax regelmatig gesprekken heeft over zijn functioneren en toekomst.. Dan had duidelijk moeten zijn dat dit een goede kans voor hem was. Ik weet zeker dat hij bij Heerenveen in de basis had gestaan.. Dan had hij nog 15 wedstrijden op eredivisieniveau kunnen spelen bij een sympathieke club..

  1. Moosie

   Heel onsympathiek dat Hoerenveen gewoon een kutclub tjonge jonge wat is dat een kutclub.

Comments are closed.