Opstellingen feyenoord – Ajax

De wedstrijd wordt vandaag zonder Nicolás Tagliafico gespeeld en Lisandro Magallan maakt voor het eerst De Klassieker mee. Gelukkig staat André Onana weer op zijn vertouwde plek onder de lat. Kasper Dolber speelt zijn 100ste wedstrijd voor Ajax en wat zou het dan extra mooi zijn om dat met een overwinning te vieren.

Opstelling Ajax; Andre Onana, Daley Blind, Lisandro Magallan, Matthijs de Ligt, Noussair Mazraoui, Frenkie de Jong, Lasse Schone, Donny van de Beek, Dusan Tadic, Kasper Dolberg, Hakim Ziyech

Opstelling feyenooit: nnb

Related posts

154 Comments

    1. beni

      Nou,nou, dat opvreten heeft dit Ajax niet kunnen niet tegen een fysieke ploeg op dat is al jaren een probleem dat is 1. Plus conditioneel zo slecht die van de beek staat na 10 minuten al naar lucht te happen en niet alleen hij maar het hele team. Die de jong nooit maar dan nooit een of twee man zien uitspelen alleen opzeker, balletje opzij of terug opleiding de boer. De ligt verdedigt met zijn rug naar de tegenstander. En dan 85 miljoen vangen en voor die ander rond de 60 milj ik vind het knap.

  1. Charka53

    Als we met deze elf die kakkies niet aan kunnen dan zit het ergens niet goed dus iedereen een mooie middag toegewenst succes

  2. AJAXForever61

    Knallen boys, Dolberg 2x Tadic1x en Hunter om vermeer af te maken in de 90 ste minuut 0-4! Come on AJAX , vreet ze op!!

    1. Spitzie

      Denk niet dat Dolberg er 2 gaat maken met zijn vorm, enige wat hij de laatste tijd doet is als de grote sterke jongen omgebeukt worden en balbezit weg geven.

      1. Litmanen

        Je kan Dolberg wat makkelijker in de diepte aanspelen dan de Hunter. Begrijpelijke opstelling. Hoop dat de backs hun verdedigende werk goed doen, dan is 010 eigenlijk al verslagen, want door het midden moeten ze weinigkans maken.

  3. Iamsterdam2015

    Man man man man weer Dolberg!!!!!!!!! Pfffffft sta je weer met 10 man te voetballen. Nou hopelijk heb ik het verkeerd en schopt hij er een paar in, maar zie het niet zitten!!!

  4. Wijzijnajaxamsterdam

    Wat zou het mooi zijn dolberg maakt zn hattrick en word gewisseld door de huntelaar en we winnen gewoon met 0-5 met een kwetsbaar rotterdam in rotterdam

    1. Iamsterdam2015

      Ondanks dat ik het niet zie gebeuren help ik het je hopen en dat ik het dus totaal verkeerd had over Dolberg….

  5. AjaxKat

    Ben erg te spreken over Dolberg. Hopelijk kan ie zn goede spel verzilveren met een goal. En geloof me; die kneuzen zijn doodsbang voor m.

  6. Koning Haarms Wolfs

    Omdat we TH als trainer hebben, die maakt van iedereen een gehaktbal…nogmaals…worden we kampioen, dan is dat ondanks die kutboer!

  7. Iamsterdam2015

    Ja. Ajax krijgt niks mee. Wist het al toen ze hem aanstelde. Ajax maakt geen kans bij hem

  8. Iamsterdam2015

    Dag seizoen dag kampioenschap dag alles!!!!! Wat godvergeten SLECHT SLECHT verdediging zeg!!!!! HOE IS DIT MOGELIJK???? JEZUS!!!!!!

  9. Koning Haarms Wolfs

    6 tegen in 2 wedstrijden…..kan iemand die tyfusboer Amsterdam uit schoppen?

  10. Iamsterdam2015

    Nou die 2-2 maaskt geen flikker uit. Als je zo loopt te verdedigen als Mazraoui en de rest krijgen wij er nog 3 tegen. Man man man wat erg dit. Hebbem ze er geen zin in of zo???

  11. fjonkman

    De spelers moeten zichzelf corrigeren, de Ligt moet Mazza zijn huid helemaal stijf schelden zometeen.. en de rest moet ook zijn kop er bij houden nu

  12. Forever nr14

    Koning Haarms Wolfs, sssssst mag je niet zeggen, maar volkomen gelijk heb je, en meteen Sar en Overmars, die hebben deze prutsert daar neer gezet

  13. Koning Haarms Wolfs

    Dit team niet scherp kunnen krijgen zegt alles over de trainer. Hier moet een trainer op voor wie ze respect hebben. Niet boer Erik van de lokale kippenfokkerij….

  14. fjonkman

    Einde seizoen.. als je tegen Heerenveen èn tegen Feijenoord 7 goals tegen krijgt, dan verdien je het niet eens. Het is achterin echt onvoorstelbaar zwak geworden…

  15. Koning Haarms Wolfs

    Dit bedoel ik. Vandaag verliezen we het kampioenschap, met dank aan de enige klootzak die met een team als dit niets bereikt….. : baarmoederinfectie EtH. Afgelopen! Fijne dag verder!

    1. ajaxhoger

      Het is gelopen race voor ajax als ze niet winnen ,en dat heeft vele miljoenen op de bank,je moet gvd een selectie hebben die ze gek speelt ,maar nee hoor ze bakken er zeer weinig van .
      Tadic is helemaal kut , en die blind is echt blind ,matig zooitje dat veel geld op bengt , de scouts hebben allemaal stond in hun ogen lijkt wel .

  16. Forever nr14

    Helemaal mee eens, met dit materiaal niets winnen, moet je je diep schamen en oprotten

  17. Iamsterdam2015

    Nou jammer genoeg heb ik gelijk. Denk dat ze er nog wel 3 scoren vandaag die gasten. Man man man 7 goals tegen in een week tijd. Kijk nou wat mazeaoui doet. Man man man. Dit is echt BAGGER!!!!!!!!

  18. Wenen 1995

    Nu te hopen dat ze elkaar in de rust de waarheid vertellen en ontketend het veld betreden en de overwinning opeisen!!!

  19. Joodjuh

    Het probleem ligt niet alleen in de verdediging maar ook in t middenveld. Ze zijn teveel met zichzelf bezig en zijn te lam mee naar achteren te lopen. Als ze dit niet rechttrekken dan worden we dit jaar WEER 2de. Fijn!!

  20. ajaxhoger

    Jongens toch wij denken dat ajax zo goed is ,het is drie keer niks,dat laat notabene de grootste rivaal zien van ons ,
    Gewoon slecht allemaal ,moet je blind zien staan te kijken naar dat goal ,hij grijpt niet in ,staat net te kijken of hij naar de tv zit te kijken , we kunnen zeggen voor het vijfde jaar helemaal niks in amsterdam , het enigste wat we hebben is veel geld,waar ze ook geen flikker mee doen .
    ik ben echt pissoff

  21. Bert62

    Waar blijven jullie nu met je 0-5, 0-8 en weet ik al wat nog meer. Arrogantie ten top hier weer.

  22. Hazez

    Nu wisselen en hopen dat die kakkie gaan verdedigen dan kan het nog maar anders word het weer een fucking kak zondag

  23. Forever nr14

    He he ben
    Blij dat ik nu eens meer steun krijg, want het is echt niet best, en waar zijn die 86miljoen te zien??? En dan die Blind tssss is toch niet normaal!!! En dan roepen dat ie een stap weer wil maken. Zieych lachwekkend gewoon! Wie hier anders nog durft te beweren, moet zelf ook maar eens goed in de spiegel kijken, Kut Sar Kut Overmars Kut TH (de grootste KUT)

    1. Jeroen68

      Blind gaat een stap maken naar het tweede. Blind is niks en zal ook nooit wat worden. En dan ook nog voor € 20 miljoen halen …. hij is nog niet eens € 2 miljoen waard.

  24. Finidi

    Nou jongens ik zou in de 2e helft ff orde op zaken stellen anders loop je rest vh seizoen weer voor de kat zen kut te voetballen gvd, Neres voor Schöne en Zyech op plek schöne

  25. Ajaxfoort

    Achterin moet echt het een en ander gebeuren. Dit gaat veel te makkelijk. Er wordt niet opgelet. Wanneer worden we eens scherp?! Deze verliezen kost je 90% zeker het kampioenschap. Zullen ze zich dat realiseren?

  26. Cootje Adriaanse

    Hier punten verspelen en het is weer een seizoen met lege handen. Leuk een rondje verder in de CL en de bank wordt gespekt, maar om de echte prijzen doet Ajax niet mee. De prijzenkast raakt bestoft.

    PSV lachte zich al rot de afgelopen week maar carnaval is daar nu echt begonnen tot de rest van het seizoen.

    En dan ook nog de luxe wetende dat je Ajax uit gewoon mag verliezen.

    Na dit seizoen gaan er veel spelers weg en kan Ajax weer opnieuw beginnen…

    Dat wordt straks een decenium lang geen prijs…

  27. Forever nr14

    Juist Ajax hoger, eindelijk krijg ik de steun, kut Sar kut Overmars en de grootste kut is TH.
    Waardeloze kut ploeg en alleen
    In de champions leugue kunnen ze ff gas geven, maar in de competitie hebben ze nog niet veel laten zien. Die anders beweerd kijkt alleen maar met een ajax bril op.
    Weer achter de lampjes aan hobbelen, pfffff frustreerd weer enorm voor het 5e jaar niks

    1. ajaxhoger

      Daar winnen ze ook niet hoor Forever nr14.het is helemaal niks bij ons , en daar hou ik het maar bij .
      Als er iemand ziek is ben ik het wel ,Kut lampen weer kampioen , daar benm ik nog zieker van .

    1. -buitenkantje rechts-

      De CV’s staan verkeerd.. Maz doet niet mee.. De rest te slap en te nonchalant.. zie hier het resultaat..

    2. De Nees

      Gingen te veel geloven ‘we zijn veel beter’…ja dat gaat meestal ten koste van de instelling. Wat een slappe hap mentaliteit weer en helemaal na die vroege 1-0. Het ouwe verhaaltje weer met Ajax…hoogmoed voor de val.

  28. Ajaxbest

    Wat een kloten westrijd ?? dit winnen we niet meer vandaag Ajax is niet meer zo fit als in 2018 ?? jammer

  29. Iamsterdam2015

    Lekker bezig mannen. Heerlijk goed gedaan. Lekker feyenoord uitlachen en dappar doen……..MAAR WE HEBBEN GEEN MOER DIT SEIZOEN!!!!!! iedereen bij ajax MASSAAL GEZAKT!!!!!

  30. Koning Haarms Wolfs

    Als tH nu niet ontslagen wordt, dan weet ik het niet meer. Van mij mag hij doodvallen, die gore tyfus kutboer! Weer niets dit jaar en dat met een team als dit!

  31. Koning Haarms Wolfs

    Kan iemand die van Persie ongelukkig schoppen, zodat dit zijn afscheidswedstrijd is…..

    1. De Nees

      Heel fout Wolfs. Feyenoord valt niks te verwijten, doen wat zij moeten doen. ’t Is niet eens een vieze wedstrijd met schoppen en naaierij van hun kant. Nee echt de fout zoeken bij Ajax.

    1. ajaxhoger

      Die had nooit mogen komen dat weet jij ook wel Indo ,wat is toch slecht bij ons ,er komt nooit geen verandering in lijkt wel .
      Die kut lampen dat ze elke keer winnen daar ben ik nog zieker van , mijn vrouw ligt in een deuk , dat is zo,n pis nicht , gezellig hier hoor .

  32. Forever nr14

    Wat is die Ziyech goed he?!!! Nou waar zijn ze die dit roepen????? Wat een slappe hap zeg

  33. Iamsterdam2015

    Maakt niet uit wie er in komt of er uit gaat. Dit team is niet meer te redden. Ligt niet aan de scheids maar aan TH en de inzet van onze prutsers. Net als vorige week zondag vandaag weer prut!!!! We lachen van persie uit maar die “ ouwe kakkerlak “ zorgt wel voor deze afgang…… wie is er dan dom?!?!!

  34. -buitenkantje rechts-

    Vandaag de gifbeker.. We geven wederom niet thuis als het er op aan komt.. Net als tegen Heerenveen.
    Al eerder gezegd..kan zo een rampseizoen worden. Geen kampioenschap.. geen beker en uit de CL..
    We denken gewoon veel te snel dat we erg goed zijn..zonder dat er iets gepresteerd is.. Miljoenen geïnvesteerd.. niks gewonnen.
    Klasse Marc..Klasse Edwin.. Klasse TH!! Of ben ik nu te negatief…
    Amateurniveau..

    1. Ajax1958

      @BR, nee je bent niet te negatief. We moeten ook gewoon accepteren dat we een bedrijf zijn ipv een voetbalclub. Ik kan het niet anders zien, hoe haal je het in je hoofd om in de winterstop naar de VS uit te wijken voor een paar kutwedstrijden. “Ja we willen voet aan de grond krijgen in de VS”, aldus onze eigen flappie. Het gevolg is dat ze met een behoorlijke jetleg terug komen en dat was te zien. Op deze manier worden het dubbele cijfers tegen Real en als klap op de vuurpijl uit de beker. Alles voor de centjes. Klasse bestuur??? Klasse TH voor je gigantisch tacktisch inzicht??? Volgend jaar in de winterstop naar China, om “ voet aan de grond te krijgen”. Supporters worden jaar in jaar uit besodemieterd?

  35. Forever nr14

    Eindelijk ben eigenlijk blij dat ze verliezen, ga ervan uit dat die TH nu de zak krijgt na vandaag. Als jij je team niet vol kanmotiveren voor de klassieker, ben je een mislukte flapdrol.
    Ga asjeblief en maak niet nog meer kapot dan dat je al gedaan hebt.
    Oprotten boer!!

  36. Forever nr14

    86miljoen??????? Nie gezien vandaag en dat is de reden waarom wij Ajax voorlopig geen prijzen meer gaan pakken, omdat ze met hun verwaande smoelen al denken aan zonnige oorden (bank/basis) boeit niet, en een dik salaris hebbende.
    Dit zit toch in die verwende koppen, tja en dan heb je een trainer die er helemaal geen klote van kan en snapt! Oprotten met Sar/Overmars en TH morgen aub

    1. ajaxhoger

      hEt zal de jong een worst wezen , hij heeft getekend voor 5 jaar alla 16 miljoen , dat is 80 , ook al raakt hij geen bal meer goed,hij is binnen ,en zijn kinderen ook .

      1. Indojood

        De Jong gaat gewoon goed spelen daar. Betere spelers om zich heen. Terecht dat ie weggaat, bij ons win je toch niets.

        1. beni

          Gaat helemaal niet goed spelen daar krijgt het heel zwaar, fysiek. En wat is het nou eigenlijk scorend vermogen 0,0 mooi twee man uit spelen, never. Sluit maar lekker aan in de polonaise van Henk Spaan.

  37. Wenen 1995

    Ongeloveloos dit! Wat een afgang! Die zag ik niet aankomen….. Waardeloos…. Geen woorden voor… schaam je kapot…… prutsers allemaal…. grote bergen verdienen en je zo laten afslachten….

  38. Iamsterdam2015

    En er gebeurd helemaal niets met TH en zijn staf. We gaan vrolijk verder met deze man la la la niks aan de hand. Ach een spek en bonen seizoen zijn wij inmiddels als gewend een paar jaar, deze kan er ook nog wel bij. Tientallen miljoenen op het veld maar geen MOER te vertellen hebben in 010 manman man wat een afgang! Ben er klaar mee wat een rotzooi

  39. Ajaxbest

    Dan word maar de beker winnen we moeten volgend de maand van hun winnen en dit doet pijn aan mijn ogen. Om dit ajax vandag te zien voetbalen ??

  40. Codilo

    Ligt niet aan sar en overmars. De spelers zijn schuldig, hun geven niet thuis !!! Tegen bayer kan het wel. Salaris in houden deze maand en als troost onder supporters verdelen. Gelukkig sta ik op een berg in oostenrijk en hoef ik het dus niet te zien.

    1. beni

      Bayer zat in een negative fase die verloor in de competitie ook alles hadden ze de poul gehad van PSV had ik het nog wel willen zien.

  41. Indojood

    Hoeveel is de afkoopsom van Bosz bij Leverkusen? Ik wil graag een Cruijffiaanse trainer bij ons.

  42. Dagrump

    Triest dit!! Wat een wanvertoning!! En wat een wisselbeleid dat is nog veel erger. Sorry dat ik het zeg maar Tadic vandaag is het ook echt niet!!

  43. Forever nr14

    Schande schande schandaal!! Al 43 jaar ajacied en zoiets nog nooit mee gemaakt, totale wanvertoning en geen inzet, en duidelijk dat ze dit weer niet fijn vinden om te voetballen stelletje mietjes. Alleen maar bezig de hele winter met transfers enz. En zie waar je nu staat, klootzakken.
    Ik neem dat de bus opgewacht word en zie TH uit die bus trekken, vuile slappe prutsert

    1. Ajax1958

      Ach, er hangt hier ook zo’n stakker rond die zich van de week lachend afvroeg wie er in hemelsnaam moest scoren voor 010.

  44. ajaxhoger

    Kasper moeten ze vlug weg jagen , kan er helemaal niks meer van .en zo zijn er veel meer ,het is geen elftal .

  45. Joodjuh

    Wat een vernedering is dit zeg! Wat ben ik teleurgesteld in Ajax. Je kan altijd wel een wedstrijd verliezen want Feyenoord is fysiek veel sterker maar zo’n slappe vertoning van Ajax kant maak je zelden mee. Dat ze trots zijn op zich zelf! Weer lekker 4 maanden achter PSV aan huppelen want de schaal blijft dit seizoen in Eindhoven.

  46. a.p.

    Nu na twee wedstrijden na de winterstop 10 doelpunten tegen.
    wat is het en wat was het BALEN , na zo een wedstrijd.

  47. Ajaxfoort

    Wat een ontzettende blamage dit. Er was geen spoortje van urgentie om deze wedstrijd te winnen. Geen kampioenschap dit jaar. En ze verdienen het ook niet. Heel erg jammer!

  48. Bert62

    Praatjes vullen geen gaatjes, ben blij dat ik een wat meer realistische fan ben dan al die andere arrogante hier.

Comments are closed.