Overmars: ‘De mogelijkheid is aanwezig dat we nog een keeper halen’

Kostas Lamprou kreeg, al dan niet terecht, veel over zich heen na het 4-4 gelijke spel van Ajax tegen Heerenveen. De doelman ligt onder een vergrootglas. De vraag is of Ajax nog een nieuwe tweede doelman gaat halen. “De mogelijkheid is aanwezig dat we nog een keeper halen”, aldus Marc Overmars desgevraagd voorafgaand aan de bekerwedstrijd tegen Heerenveen tegenover FoxSports. Of dat deze week nog is? “Dat zou best kunnen”, aldus Overmars die benadrukte; “Voor Kostas is het heel vervelend maar de topsport is keihard”.

Related posts

22 Comments

 1. -buitenkantje rechts-

  Al veel over gezegd.. Lamprou komt letterlijk te kort. Vreemd dat het nu pas geconstateerd wordt.

  1. De Nees

   Ben niet een pissig op Lamprou, maar die graftak kolere lijer die hem destijds heeft aanbevolen (ik vermoed Hennie Henrichs!)

 2. Forever nr14

  Als je uit wil stralen dat je champions league waardig wilt doen en denken, hoe kun je dan nog twijfelen man???? Met zo’n 2e keeper ben je het lachertje van NL en europa

 3. Zlatan4ever

  De mogelijkheid is aanwezig ?
  Het is pure noodzaak willen wij prijzen halen Meneer Overmars..

 4. Charka53

  Het lijkt mij een eerste vereiste dat er een degelijke keeper bij komt , je kan ons en Lamprou dit nog eens aandoen.

 5. apeldoorn

  die Romero moeten ze niet huren maar kopen. En anders die halve Nederlander van AEK

 6. Spitzie

  Snap hier niks van, in de jeugd worden de kleine keepers al weg geseclecteerd omdat ze het niet gaan redden en dan komen ze met Lamprou aan?!

 7. dickst14

  Na de goal tegen Zwolle en de 2 goals tegen Sao Paulo en de 4 tegen Heerenveen zijn dat er 7 in 2 en een halve wedstrijd, en bij alle 7 zag Lamprou er niet goed uit.
  Als we aan het eind 2 punten tekort komen dan….
  Afijn dat Ziyech te laat gehaald werd en we ook een punt te kort kwamen op het laatst. De geschiedenis herhaald zich steeds en de concurentie lacht zich dood hoe wij onszelf steeds in de voet schieten.

 8. Bigboss

  Helaas dat het eerst punten moet kosten voor het kwartje valt. Nu hopen dat die twee punten niet ons kampioenschap kosten

Comments are closed.