There are no ads, please add some


Ajax maakt serieus werk van Shabani

Ajax gaat serieus werk maken van Meritan Shabani die de opvolger moet worden van Frenkie de Jong, zo weet Kicker te melden. De 21-jarige middenvelder werd al eerder gelinkt aan Ajax (zie bericht) maar volgens Kicker gaat de speler van Bayern München binnen enkele dagen de overstap maken naar de Johan Cruijff Arena. Shabani heeft nog een contract tot medio 2020 bij Bayern dus zal Marc Overmars sowieso een transferbedrag moeten overmaken richting Zuid-Duitsland. Shabani kwam dit seizoen een keer uit voor het eerste elftal van Bayern en zestien keer voor het beloftenelftal. Shabani staat in eigen land bekend als een van de grotere talenten van Duitsland.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

44 reacties

  1. AjaxKat

   Kijk naar Bayern, met name eerder dit seizoen, die spelen liever met spelers die (op het randje van) over the hill zijn. Iets van 10 30-plussers hebben ze bij de selectie of zo. Niet voor niks dat ze willen breken met veel oudjes volgend seizoen. Daarom slim als Overmars daar nu wil toeslaan.

 1. FrankiC

  Is er een Ajax delgatie in München of denken wij dat weer met de fax te kunnen afwikkelen, zoals bij Lainez?

  1. De Nees

   Idd, deze keer een delegatie sturen, beetje inpraten en masseren, neem een thaise masseuse mee die schijnen aan een verhaal vaak voor een happy end te zorgen.

 2. Ajax 1

  Ben benieuwd. Groot talent in duitsland moet bij bayern toch iok door kunnen breken, maar er is geld en meer kans op speeltijd, dus wie weet komen we in categorie toptalenten terecht die we aan kunnen trekken. Die zijn het mss ook zat dat grote topclubs 50 contractspelers hebben waarvan er 30 niet aan spelen toekomen

  1. AFCA my World

   Een lichtvoetige middenvelder,moet nog veel leren maar heeft zeker de potentie om Ajax op niveau te houden ! ⚽️

 3. apeldoorn

  Sabani prima, dan de keerper van AEK scoren (deze week svp) en ik heb het al maanden geleden gezegd terwijl de “kenners” nu pas over hem beginnen…Jerdy Schouten van Excelsior! verder Tadic ten koste van alles behouden! Nooit geblesseerd en een voorbeeld voor iedereen hoe je je als prof moet gedragen, en dan heb ik het nog niet eens over zijn kwaliteiten als voetballer.

  1. FrankiC

   Het lijkt erop dat wij de enige Jerdy Schouten fans zijn. Eigenaardige staat van dienst. Kwam vorig jaar transfervrij van Telstar!! Uitstekende stofzuiger die kan opbouwen….

  1. AFCA my World

   Ik zou ook zeker voor V Janssen gaan van Tottenham, is nu geblesseerd maar is een aanwinst in de spits ! ⚽️

    1. AFCA my World

     Over het algemeen scoort hij vrij makkelijk kent de eredivisie en was topscorer van Nederland !

     1. Koning Haarms Wolfs

      Wanneer wij een nobody als Janssen halen (voor op het veld bedoel ik, niet voor de koffiebroodjes halen) dan word ik fan van Telstar. Janssen is een waardeloze voetballer, net als die Björn Vleminckx. Het idee al dat 1 van deze 2 prutsers bij ons in Ajax1 staat, zorgt al voor woede bij mij. Even triest, even weinig voetballer, even weinig uitstraling, even weinig te zoeken bij Ajax als Lamprou en Ten Hag, zeg maar. Het idee, zeg!!

     2. De Nees

      Wolfs je haalt me de woorden uit de mond. Kolere man met Jansen aankomen zetten, ik hoor aso Ome Henk al in m’n kop: “krijg nau het rasborakaldumakulata-virus!!”

 4. apeldoorn

  inderdaad FrankiC, alleen wij hebben kijk op talent… let nou maar op, die Jerdy Schouten heeft ut! ik eis wel excuses van alle anderen als blijkt (en dat zal gebeuren) dat die Jerdy Schouten succes bij een andere club haalt

  1. FrankiC

   Stengs! Kijk naar mijn aanbevelingen van vóór zijn blessure…
   Niet dralen, maar halen.

 5. Spitzie

  “Hij werd al flink gelinkt aan ajax…” waarom hoor ik nu voor het eerst de naam Shabani voorkomen in de transfer geruchten van Ajax?

  1. Ajax 1

   Omdat je niet op zat te letten ☺️? Geintje hoor, maar kwam al eens voorbij op diverse sites. En heel eerlijk: ik had er tot twee maanden geleden nog nooit v gehoord.

   1. Finidi

    Nou KB wou niet over die verhuurde lampekap beginnen maar ik vind em aardig ballen hoor maar goed!?

  1. Pantelic

   Dan zou echt dezelfde weg als Huntelaar nemen. Zoals gisteravond werd gezegd door de commentator van dienst.

 6. Finidi

  Ze kunnen hem ook verhuren aan ons tot zen 30e en dan weer terughalen voor de golden-oldies van hun🤣

  1. ajacied078

   zou mooi zijn om weer eeb eindhovenstalentje naar top spits te veranderen (huntelaar)

Reageren is niet mogelijk.