Laatste training voor Klassieker gedeeltelijk openbaar

Aankomende zondag staat de Klassieker weer op het programma. De laatste training begint zaterdag om circa 10:30 uur op het hoofdveld van de Toekomst. Supporters zijn welkom het eerste gedeelte bij te wonen. Het tweede deel van de training wordt achter gesloten deuren op een ander veld afgewerkt. Ajax laat nogmaals weten dat het afsteken van vuurwerk verboden is. De wedstrijd in De Kuip begint zondag om 14:30 uur.

Bron: Ajax.nl

Related posts

17 Comments

 1. AJAXForever61

  Eerst morgenavond doorbekeren, wij hebben echt wel wat goed te maken. Ben het ook met de Ligt eens dat we niet alleen de schuld aan Lamprou moeten geven. Vele waren niet best , Sinkie, Blind, de man van 90 miljoen, Dolberg. En Tadic ondanks de goals maakte cruciale fout met tegengoal als gevolg. Dus eerst Heerenveen en dan ons richten op de klassieker! Kom op boys, laat ons trots op onze club zijn! Ik wil dat nare gevoel van j l zondag kwijt. WZAWZDB???????

  1. Charka53

   Ja leuk en bij elke bal die Lamprou tegen houd juichen , dat zal zijn zelfvertrouwen goed doen.

    1. Charka53

     Het is wel lullig voor die jongen dit kon je verwachten dat hij niet goed voor Ajax 1 is daar hadden over moeten nadenken voor ze hem aantrokken en logisch dat Lamprou naar Ajax komt als ze hem vragen wie kan zo’n aanbod weigeren niemand toch.

 2. Zlatan4ever

  Ik hoop dat er veel supporters gaan om ons aller Ajax aan te moedigen. Wij moeten juist nu de club steunen !

 3. 1434

  Maakt me momenteel eigenlijk ff geen kut meer uit. Voetbal is totaal verziekt door de commercie en de supporters zitten als vakkenvulling op de tribune of voor de buis. Spelers verdienen miljoenen aan vast salaris excl. reclame opbrengsten en winstpremies. Ze durven dan ook nog financieel eisen te stellen als Een land zich plaatst voor een eindronde. De schuld wordt vaak gelegd bij zaakwaarnemers maar spelers hebben eigenlijk gewoon de lead. Ik ga dit seizoen nog naar de thuiswedstrijden maar eigenlijk alleen maar omdat mijn maat fanatiek Supporter is en mijn bier betaald ?. Hierna is het na heel veel jaren over en uit. Supporter vanaf de bank want Ajax blijft wel in je hart.

  1. Zlatan4ever

   1434, ik heb alle begrip voor je statement want het miljoenenbal word steeds groter en daardoor het voetbal steeds minder aantrekkelijk qua spanning.
   De Oliebaron met het meeste geld wint…?

 4. Bert Betondorp

  1434 Ajax zit ook in jouw bloed net als bij zoveel anderen. Hou het simpel.
  Het is en blijft een leuk spelletje. Ook zondag tegen 010.

 5. a.p.

  mannen maak er astubliief wat van a.s. zondag. Wij Ajax supporters gaan alleen voor de winst na de afgang afgelopen zondag.

Comments are closed.