Makkelie fluit Klassieker

Danny Makkelie is door de KNVB aangesteld als arbiter bij de Klassieker van aankomende zondag. Makkelie zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Diks en Steegstra. Vierde official is Lindhout. Het ARAG KNVB Replay Center (VAR) wordt tijdens de Klassieker bemand door Björn Kuipers en Sander van Roekel. De Klassieker begint zondag om 14:30 uur.

Bron: KNVB

Related posts

26 Comments

  1. De Ajacied

   Ik hoop het met je mee Mike
   Maar Ajax zal héél wat beter moeten spelen als afgelopen zondag
   En Makkelie is wel een scheids die onder de indruk kan raken van die dwaze kakkies op de tribune
   Maar ga idd wel uit van
   3 punten
   ❌❌❌

  1. dickst14

   Je weet wat Moos heeft gezegd toch. Je wil toch niet dat hij net zoals die pop eindigt.

 1. Iamsterdam2015

  Als de (Volgens Amsterdamse Regels) VAR zijn best doet komt het goed… 3 punten meenemen uit dat vervallen stadion.

 2. Koning Haarms Wolfs

  Een 040 fluiter…..met een beetje geluk de Dwerg in het goal….. wordt een kutpot.

 3. Koning Haarms Wolfs

  Twee 040ers in dienst, moet maar eens een exitgesprek aan hen voorstellen. Ze lachen zich de hele dag de pest…….en ook nog eens op mijn kosten…..verdomme.

 4. Bert Betondorp

  Wie er fluit, maakt geen fluit uit: wie een Goaltje maakt en de pot wint, daar gast het om. Uitslag? 010 tegen 020 wordt……..1-3

 5. AFCA my World

  Het het is wel frapant dat feyenooit weer thuis speelt in de beker, en een dag meer rust dan AJAX voor de klassieker, je ziet wel dat de kakkies weer bevoordeeld worden, Ajax moet zondag verliezen en pisvee moet kampioen worden, Ajax haalt dit jaar weer geen prijs, de ploeg is niet op orde een kabouter als doelman en een kleuter als linksback terwijl Wöber verkocht is (hele grote fout) nee dit jaar weer geen prijs, uitgeschakeld worden in de beker, achterstand tegen pisvee niet goed kunnen maken na zondag, en fiasco loplopen tegen Real omdat ze onderschat worden, sorry voor negatieve reactie, maar wel de realiteit ! ⚽️

 6. 1434

  Vrees voor een zieke Mazraoui waardoor Veltman rb speelt, dan de Ligt, dan ……. brrrrr blind en Tagliafico helaas nog niet hersteld dus …. Wöber, oh nee Sinkgraven.
  In het doel …… good old Lamprou. Joepie.

Comments are closed.