There are no ads, please add some


Eiting gaat onder het mes en is twee maanden uit de roulatie

Carel Eiting zal deze week worden geopereerd aan zijn linkerknie en moet rekening houden met een revalidatie van twee maanden. Eiting heeft al langere tijd last van de buitenmeniscus waardoor er nu gekozen is voor een operatie. ‘Ik heb al langere tijd bij vlagen last, met name van de buitenmeniscus. We hoopten dat een operatie niet nodig zou zijn, maar de klachten bleven helaas terugkomen. Ik train gewoon mee en ik zou ook bij de selectie zitten als het kon, maar we hebben toch besloten om te opereren. Als ik op het veld sta kan ik gewoon honderd procent geven, maar het is een klacht die vaker is teruggekeerd. We hebben nu de knoop doorgehakt om er wat aan te doen’.

Gerelateerde posts

13 reacties

 1. Wenen 1995

  Slimme keuze, hij moet nog wat jaren mee en hopelijk maakt hij nog een ontwikkeling door waardoor hij slaagt in Ajax 1. Ik wens hem een voorspoedig herstel toe.

 2. Indojood

  Wens hem veel sterkte. Vind het geen bijzondere speler en zie hem dan ook niet slagen bij Ajax 1.

 3. Bert Betondorp

  Het is een chaos bij Ajax op dit moment, paniek!
  Er moet wat gebeuren! Gewoon winnen de volgende wedstrijden, dat is het medicijn en weg is de crisis.

 4. nash1900

  Klote voor hem.hopelijk komt hij er goed uit en kan hij volgend seizoen naar een mooie club vertrekken…..

 5. -buitenkantje rechts-

  Misschien dat hij door de blessure tot nu toe zijn belofte nog niet heeft waar kunnen maken..
  Hij was nog niet zolang geleden de evenknie van Frenkie. Hem werden soortgelijke kwaliteiten toegeschreven. Zou mooi zijn als hij sterk terug zou kunnen komen..anders VWO afmaken en kiezen voor een maatschappelijke carrière.

  1. Prinsengracht

   Nou……Eiting kan, als hij het bij ons niet redt, nog een heleboel centjes bij elkaar voetballen voordat hij aan die mastschapoelijke carriere begint hoor.

Reageren is niet mogelijk.