Ajax-Real Madrid in no time uitverkocht: Alternatief is scherm in Ziggodome

Na een lange technische storing konden supporterclubcardhouders aanhet eind van de middag dan eindelijk ook proberen een kaartje te kopen voor het Champions League duel Ajax – Real Madrid. Het werd zoals verwacht een loterij. Ajax biedt een alternatief voor hen die misgrepen. Ajax zorgt er namelijk voor dat de wedstrijd tegen Real Madrid live op groot scherm is te zien in de Ziggo Dome naast de Arena. Ook organiseert de club er een aantrekkelijk programma omheen. Samen de wedstrijd op groot scherm bekijken in de Ziggo Dome is voor wie mis greep wellicht een alternatief. Ajax zorgt voor een propvol programma met artiesten, oud-spelers, mede-Ajacieden en een groot scherm waarop de wedstrijd wordt vertoond.

De deuren van de Ziggo Dome openen op de wedstrijddag (woensdag 13 februari) om 18.30 uur en het programma start om 20.00 uur. Artiesten als DJ Wildstylez, Peter Beense, Lenny Keylard en Diggy Dex trappen de avond af. Ruben Nicolai en oud-Ajacieden Rafael van der Vaart, Michael Reiziger, Sjaak Swart en John Heitinga verzorgen de voorbeschouwing. Optredens en voorbeschouwing worden afgewisseld met live kijkjes achter de schermen in het stadion. Om 21.00 uur wordt op groot scherm live de wedstrijd vertoond.

Kaartjes zijn te krijgen via de officiële Ajax Online Ticketshop en kosten 20 euro, De SV Ajax verloot onder de leden maar liefst 3000 kaartjes.

Related posts

30 Comments

 1. afcamike

  Valt mee dat je dat niet eerst de melding krijgt, “selecteer eerst een tribune deel”.

 2. Zlatan4ever

  Leuk alternatief ! Dan maar een feestje binnen en dicht bij de JC Arena ????⚽️✡️?

    1. Moosie

     Laat Nietmanen het maar niet horen gaat hij vast om korting zeuren omdat hij in een rolstoel zit.

 3. Janneman16

  Gelukkig zit ik een keer in de arena. wegens ziekte medewerker moest ik München lasten gaan grrr

 4. Moosie

  De eerste kaarten stonden gisteren al op marktplaats voor een paar honderd meer Ajax moet een opkoopbeleid opzetten en meteen alle kaarten inclusief seizoenskaart blokkeren.

  1. Iamsterdam2015

   Ja precies. Dat je 2 nou vooruit 3 tientjes winst pakt prima! Maar meteen als een achterlijke dit doen…. nee man, dan ben je echt niet goed bezig.

Comments are closed.