Gözübüyük en Blom fluiten duels tegen Heerenveen

Serdar Gözübüyük is door de KNVB aangesteld als arbiter bij het competitieduel van aanstaande zondag tussen Ajax en SC Heerenveen. Gözübüyük zal worden bijgestaan door de assistent-arbiters Schaap en De Vries. Vierde official is Blank. Dennis Higler zal als videoscheidsrechter fungeren. Ajax – SC Heerenveen begint zondag om 16:45 uur. De KNVB heeft ook de scheidsrechter voor het bekertreffen tussen Ajax en SC Heerenveen bekendgemaakt. Dat duel staat onder leiding van Kevin Blom. Dave Goossens en Bas van Dongen zijn de assistent-scheidsrechters. Christiaan Bax is de vierde official. Ook bij het bekerduel is er een videoscheidsrechter, namelijk Bas Nijhuis. Hij wordt bijgestaan door Erwin Zeinstra.

Bron: KNVB

Related posts

13 Comments

  1. Wenen 1995

    Heb veel zin in de 2e competiehelft. Nu even Pisvee inhalen, de beker pakken en nog een tijdje actief blijven in de CL….

      1. Wenen 1995

        Ben al blij met “tijdje actief”. Winnen zou idd super zijn. Mogelijk dat ik dan wel mijn naam moet aanpassen ???

  2. a.p.

    Tof we gaan weer begonnen, alleen 16.45 uur ik vind de tegenwoordige tijden heel jammer. Vroeger 14.00 uur of 14.30 uur. dat waren leuke vaste tijden. Door de commercie en het Geld is dit gekomen. maar toch …ik wilde het even kwijt.

    1. FrankiC

      Jij vindt de ‘tegenwoordige tijd’ inderdaad wel heeel jammer met je ‘tof dat we weer begonnen’…..

  3. Zlatan4ever

    Zelfs Gozubuyuk (kakkerlak) kan ons niet stoppen ! We gaan voor de 34e titel ??⚽️✡️??

Comments are closed.