There are no ads, please add some


Johnsen wil zich laten verhuren: ‘Stond niet op goede voet met de trainers’

Dennis Johnsen maakte anderhalf jaar geleden de overstap van SC Heerenveen naar Ajax maar van een doorbraak in het eerste elftal is het nog niet gekomen. Het Noorse talent zit dit seizoen zelfs meer op de bank bij Jong Ajax dan dat hij speelminuten maakt waardoor de speler overweegt om verhuurd te worden.

‘Er is veel gebeurd dit seizoen en ik stond daardoor niet op goede voet met de trainers, maar de fout ligt bij mij. Ik wil er alles aan doen om te slagen. Daarom is het wellicht beter om een periode uitgeleend te worden aan een andere club om alsnog het eerste elftal van Ajax te halen. Maar dat is dit seizoen heel moeilijk. De ploeg doet het geweldig, haalt een heel hoog niveau maar ik blijf strijden om mijn doel te behalen’.

Bron: Fox Sports


Gerelateerde posts

64 reacties

    1. dickst14

     Ja die maakt Feyenoord echt sterker.
     Heerenveen vond het helemaal niet erg dat die Larson wegging omdat ze vonden dat Johnson veel meer kwaliteit heeft. Ze hadden niet verwacht dat Ajax hem al zou kopen. Valt i.i.g. zwaar tegen tot nu toe.
     Maar die Larson zou zich om moeten laten bouwen, misschien dat ie bij Ajax dames mee kan.

     1. FrankiC

      Larson is té goed en te vaak onbegrepen voor het niveau Feijenoord. Daarom slaagt ie daar niet.

     2. dickst14

      Ok is dat het. Nou daar hebben er daar dan wel meer last van. Komt heel erg veel tekort voor Ajax. Middelmatige voetballer.

     3. FrankiC

      Je kunt vanalles van Larsson zeggen (en dat doe je ook) maar niet dat het een middelmatige voetballer is (en dat doe je ook!). Geniale speler…

     4. dickst14

      En dan speel je bij Feyenoord waar je jezelf niet kunt onderscheiden omdat dat door de rest komt.
      Wordt erg moe van dit soort commentaar. Je lijkt op iemand die Veltman ook nog nooit een slechte wedstrijd heeft zien spelen.En toen dat wel zo was kwam het natuurlijk niet door Veltman. Maar leuk, wist niet dat Nietmanen familie had op deze app.

     5. Ajax1958

      Blij dat FrankiC het niet voor het zeggen heeft bij Ajax, zou je een heel matig elftal krijgen. Tja, als je jezelf zo graag hoort lullen, ga je vanzelf fouten maken. Er zijn er wel meer op het forum geweest die zich als “opperhoofd” gedroegen en de wijsheid in pacht dachten te hebben, dat gaat niet goed, genoeg voorbeelden. Larson, mijn hemel pfffffffffffff.

     6. FrankiC

      Ik denk helemaal niet de wijsheid en pacht te hebben maar gooi wat eeeder dan anderen met ‘namen’. Dan komen er reacties los, de ene is het eens en de andere niet. Zo werkt dat op een forum.
      Sommigen hier denken echter een monopolie te hebben op de waarheid…

     7. Ajax1958

      Je gooit niet alleen eerder met namen, je zegt ook dat Larson te goed is voor 010 en te vaak onbegrepen. Met zo’n uitspraak plaats je jezelf in het rijtje Nepmanen en van Eugelen. Die vonden hetzelfde van Younes, sterker, volgens hun was het een genie.

     8. Indojood

      Wat een onzin. Als je te goed bent dan steek je er met kop en schouders bovenuit. Die Larsson is gewoon een mietje.

     9. AJAXForever61

      Ben het met je eens, geen uitstraling en middelmatige speler, uitstraling als een zieke gnoe!

     10. FrankiC

      Over zijn probleem en tekortkoming zijn we het helemaal eens. Daarom is hij waarschijnlijk ook nooit gehaald.

   1. FrankiC

    Precies, heb ik tot vervelens toe (ja, ben ik me van bewust😇) hier aangegeven. Die kan het Ajax niveau qua voetbal eerder aan, maar zou ook mentaal aan de bak hebben gemoeten. Loopt bij Feyenoord ook met de ziel onder zijn arm.

    1. Wenen 1995

     Ben het eens met FrankiC. Die Sam Larssen zou prima bij Ajax passen. Als we dan toch het BM van NL willen worden: Vilhena ook halen. Van de lampjes hoef ik eigenlijk niemand. Mischien Jeroen Zoet als 2e keeper. Oh ja, nog wel even Doan halen! Succes, Marc

     1. KBouter

      Er zijn er wat bij die de navelstreng ietswat te lang om de nek hebben gehad… Vilhena halen!!!

     2. Wenen 1995

      Sinds die pass van Vilhena op Van Dijk tegen Duitsland uit Nation Cup, ben ik wat meer op hem gaan letten. Vind hem wel goed.

     3. Moosie

      Wat een gelul er loopt helemaal niemand bij feyenooit die kwalitatief meekan komen bij ons v.Persie is te oud en de rest niet goed genoeg maar jullie laten wel vaker blijken dat je het niet snapt.Je moet niet kijken hoe ze bij feyenooit spelen je moet kijken kunnen ze tactisch en mentaal het spelletje van Ajax spelen en hebben ze daar de kwaliteiten voor.
      En dan gaan jullie met droge ogen beweren dat we Larson en hyena moeten halen zo gast het geld wel op ja.

     4. FrankiC

      Ik zeg juist ook dat er onder meer een mentaal probleem is bij Larsson. Kwalitatief niet.

      Maar ik hoor het wel wie ik van jullie goed moet of mag vinden.

     5. Wenen 1995

      Sluit me ook bij jou aan, FrankiC. Aangevuld met excuses dat ik Vilhena en Zoet wel ok vind……

     6. FrankiC

      Jij mag iedereen ok vinden die jij maar wil ‘Wenen 1995’, laat je niet gek maken door die oogkleppen.

 1. Iamsterdam2015

  Goed dat hij de schuld bij zichzelf zoekt. Je hoort sommige spelers wel eens amders piepen els ze het 1e niet halen en wijzen dan altijd naar anderen………maar vergeten dat als je wijst er altijd nog 3 vingers naar jezelf wijzen. Succes kerel en hopelijk doet een verhuur periode je goed.

 2. Iedereen heeft een mening

  Misschien dat het kwartje nu gevallen is. Anders is het jammer maar helaas en lees je over een aantal jaren dat hij zegt “ik heb niet alles uit mijn carriere gehaald”. Had ik maar………..

 3. Indojood

  In het kampioensjaar van JA was ik af en toe wel gecharmeerd van hem maar ik denk niet dat ie de kwaliteit heeft die we nu moeten nastreven. Misschien na het verhuren.

   1. FrankiC

    Dat stapje kon hij ook bij Willem II niet maken, eigenaardig…
    Door Grasshoppers verhuurd aan Aalborg, dan weet je ‘t wel.
    Nog een dikke mio waard. Ajax heeft een doorverkoop clausule bedongen 👍🏻

 4. Zlatan4ever

  Johnsen heeft voldoende mogelijkheden gehad om zich te bewijzen, gewoon niet goed genoeg om in Ajax1 te komen.
  Als hij verhuurt word zal hij ook niet beter gaan spelen, je hebt het of je hebt het niet (talent alleen is niet goed genoeg)

   1. Zlatan4ever

    Sorry Moosie,
    Johnsen mag niet eens de schoenen poetsen van deze heren….
    Die hadden alle drie wilskracht en karakter. Johnsen blijkt tot nu toe een wisselvallige “slappe hap” te zijn ….

 5. Koning Haarms Wolfs

  Wat een lulkoek in deze topic….. Larsson zou bij Ajax passen…..Vilhena halen, Zoet halen…. straks is het zo dat we Vermeij wel kunnen gebruiken in de spits…. triest dit…

Laat een reactie achter

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.