Neres: ‘De toekomst ligt in handen van God’

David Neres heeft tegenover Istoe.com een reactie gegeven op het megabod wat op hem is gedaan door het Chinese  Guangzhou Evergrande. De club uit het verre oosten heeft maar liefst 43 miljoen over voor Neres maar de speler zelf richt zich volledig op zijn dienstverband bij Ajax.

Aangezien Neres niet altijd zeker is van een basisplaats in het elftal van Erik ten Hag is de kleine Braziliaan (nog) niet van plan om een vertrek te forceren. ‘Ik heb een contract bij Ajax en ik ben gefocust op wat ik hier moet doen en de toekomst ligt in de handen van God. Je moet niet praten over de toekomst, maar over het heden’, laat Neres in een korte reactie weten. Erik ten Hag heeft inmiddels een beroep op de RvC van Ajax gedaan aangezien de trainer weet dat de de raad van commissarissen kan beslissen dat het onverantwoord is om zo’n hoog bod af te wijzen.

Related posts

26 Comments

 1. Jimmy1971

  Als hij dat geloofd, dan gaat hij iig niets voorzeren! Gisteren liet hij toch weer zien dat hij heel belangrijk is als een wedstrijd op slot dreigt te raken. Laat hem maar lekker blijven totdat we weer eens met de schaal staan!!
  De bankrekening komt het komende jaar toch wel vol.

  1. FrankiC

   Over een volle bankrekening gesproken: er zit een dooerverkoop % (10 mio+ bedrag) aan te komen vanwege een verwachte verkoop van Eriksen…

   1. Jimmy1971

    Was net wakker Haarms, weet uiteindelijk ook wel dat het forceren is, maar het gaat hier toch vooral om de mening toch?!
    Maar zal voortaan even nalezen voordat ik op ‘stuur’ druk..

 2. Iedereen heeft een mening

  Nou God…….???? Denk eerder in de handen van de RvC en de zaakwaarnemers. ????

 3. Wenen 1995

  Nette reactie van Neres. Hopelijk blijft hij en zet hij zich 100% in voor Ajax. Deze selectie moet intact blijven en de schaal intikken.

  1. FrankiC

   Niemand laten vertrekken maar wel 2 á 3 spelers erbij! Op tijd halen. Zeker als ze moeten wennen en dus niet pas in september gaten gaan opvullen. Om te beginnen met een keeper en buitenspeler. Het is me net wat té stil.

   1. HURBIE

    Nou Franki een keeper zeer zeker
    Want als je met die Lamprou Europa in moet hou ik mijn hart vast

 4. Moosie

  Let Jezus fuck you riepen dan je hoofd 360 graden draaien en de winnende scoren tegen Madrid vind ik het best

 5. Ajax 1

  Inderdaad nette reactie. En nu gemotiveerd houden.

  Iets anders: patatgeneratie interview gezien? Leuk. Maar wel een dingetje: ging over jaloezie vd oudere generatie over de contracten van witschge en roy. Blind en wouters ontkennen dat. Denk dat blind beter toe zou kunnen geven dat dat irritant was. Op deze manier komt hij weer zo onsympathiek over……

 6. Valentino

  Als we met Neres Real verslaan en doorgaan naar de volgende ronde hebben we dien miljoenen ook bijna binnen. Hoop dat de RvC dat ook inziet.

Comments are closed.