Jong Ajax speelt gelijk tegen Jong PSV: 2-2

Jong Ajax heeft zondagmiddag de winst laten liggen tegen Jong PSV. De wedstrijd eindigde uiteindelijk in 2-2 maar over de gehele wedstrijd was Jong Ajax de betere partij. Vlak voor rust kwam Jong Ajax op een 1-0 voorsprong door Danilo maar lang duurde de voorsprong niet. Via een klutsdoelpunt van Dirk Abdels kwamen de bezoekers op gelijke hoogte. In de tweede helft was het elftal van Michael Reiziger opnieuw heer en meester en het was Danilo die de verdiende 2-1 scoorde. Geheel tegen de verhouding in kwam PSV al snel op gelijke hoogte. Kun schoot uit het niets raak: 2-2.

Opstelling Jong Ajax: Van Bladeren; Dest (84. Solomons), J. Timber, Botman, Bakboord; Ter Heide, Bijleveld, Kühn; Thethani (45. Johnsen), Pereira, Nunnely (66. Brobbey).

Related posts

23 Comments

  1. Ajax 1

   Het maakt me niets uit of jong erboven eindigt of niet. Als het eerste maar bovenaan eindigt!

    1. FrankiC

     En dit was ca. JA2, die toch aardig heersten. Net zoals in Eindhoven trouwens. De backs bevielen me aardig en die Kühn kan ook heel aardig ballen.

     1. Ajax 1

      En benieuwd naar kuhn inderdaad ook frankic. Is er misschien ook wel een die doorbreekt ja.

     2. FrankiC

      Kühn doet me erg Ronald de Boer denken. Passeren op m2 en zo mannetje meer creëren….

     1. Finidi

      Zo is dat,kweekvijver voor het eerste hoort het te zijn en waar ze eindigen boeit me nog minder dan niks, Ajax 1 daar draait het om mannen! 2e helft competitie komt er aan: Go For It Jongens !!

 1. Deusie

  Hoest met die Johnson eigenlijk? Gehaald met hoop bombarie van Heerenveen maar ik hen niet echt het idee dat hij Ajax 1 niveau kan bereiken…

   1. FrankiC

    Veel te wisselvallig. Aan veel acties is te zien dat hij potentie heeft, maar er slagen er weinig van. Net zo weinig als een jaar geleden….
    Nee, hadden destijds die andere linksbuiten van Heerenveen 1 moeten halen, hoe heet die ook al weer eens? ?

     1. FrankiC

      Omdat ie daar niet hoort. Daar is het een té goeie voetballer voor. In andere termen zeggen zijn medespelers (oa Berghuis), dat ook.
      Ik weet ook niet of dat nu nog geldt, in het CL geweld, maar 2,5 geleden hadden ze Sam moeten halen.

     2. 1434

      Een goede voetballer moet er altijd bovenuit steken en niet meegaan in de misere van een elftal. Opvallen is dan juist de kracht die er getoond moet worden. Sammie gaat met gebogen hoofd mee in de ellende van Feijenoord en is alleen al daarom geen Ajax voetballer. Stel je eens voor dat Cruijff dat destijds had gedaan ?

Comments are closed.