Ajax bereikt akkoord met Sevilla FC over transfer Wöber

Ajax en Sevilla hebben overeenstemming bereikt over de transfer van Max Wöber naar de Spaanse club. Het akkoord is overigens onder voorbehoud van de vervulling van een aantal voorwaarden. Met de deal is een bedrag van 10,5 miljoen gemoeid wat door variabelen kan oplopen tot 11 miljoen. Wöber kwam in de zomer van 2017 over van Rapid Wien en speelde in totaal 39 officiële wedstrijden in het eerste elftal van Ajax.

Bron: Ajax.nl

Related posts

33 Comments

 1. AJAXForever61

  Het ga je goed Max, succes in je carrière en privé, je bent, denk ik ,een voorbeeldprof gezien je jonge leeftijd van 20 jr, niet mopperen via de pers, maar accepteren. Bedankt voor je inzet!!

  1. -buitenkantje rechts-

   Ik geef t door aan Max.. Trwns..een voorbeeldprof gezien zijn leeftijd?
   En..een voorbeeldprof moppert toch niet via de pers? Heeft hij redenen tot mopperen dan? Inzet is wel het minste wat je van een goed betaalde prof kan verwachten..
   Maw.. wat een onzin!

   1. AJAXForever61

    Ben ik niet met je eens. Als Max er naast stond hoorde je hem niet. Korte tijd geleden liet Donny zich nog horen dat hij niet tevreden was met zijn reserverol en wat dacht je van Kishna, Bazoer die ook toen wel piepten.

  2. JohnDoe77

   Succes daar kerel, jammer dat het bij ons niet helemaal gelukt is. Wel mooi dat het Ajax verder niets gekost heeft!

   1. Litmanen

    Wie hoorde ik nou roepen ” er gaat niemand weg in de winterstop” ?
    Hoeveel linksbenige centrale verdedigers hebben we nu nog over?

    O ja, we spelen alleen maar CL , Eredivisie en de Beker……..

 2. Kapstein

  Jammer. Ik zag hem graag spelen. Maar ja, hij zakt in de pikorde naar de 4e plek op zijn positie.

 3. Dagrump

  Jammer!! Bedankt voor je inzet!! Het ga je goed!! Denk dat we Wober nog wel gaan missen!!

 4. Zlatan4ever

  Het is hem gegund, maar wij hadden Wober nog goed kunnen gebruiken(toch een beetje jammer)

 5. Vak 120

  Succes max! Goede inzet en nooit klagen! Denk zelfs als jij tegen psv had gespeelt die dag dan hadden we nu bovenaan gestaan!!

 6. nash1900

  Het is gewoon een belachelijk keuze. Hij mag blijkbaar weg omdat we sinkgraven ,veltman terug zijn en de aankoop Magallán erbij hebben. Nou veltman die staat op een andere positie. en is nog lang niet wedstrijd fit.Van Magallán moet je het allemaal nog maar afwachten,en sinkgraven heeft gisteren nacht weer laten zien dat hij niks in AJAX 1 te zoeken heeft. Wat een gemakzuchtig kereltje blijft het toch., daar win je de oorlog niet mee. Nu ben je gedwongen om blind als CV te blijven opstellen. zeker als Magallán wat aanpassings- moeilijkheden heeft. Wat was hij goed bij robben Uit

   1. Finidi

    Ja ik vind het ook niet zo slim, had em dan na het seizoen weggedaan of zo, vervangers van Wöber vind ik niet zo maar goed hij is al weg, succes daar !

  1. Deusie

   Yup…het TH zal zich nog wel achter de oren krabben al hoop ik van niet…Wöber is een onzichtbare kracht gebleken met een paar FrankdeBoertjes maar zag hem toch graag bij de 18 in de selectie zitten…

   1. HURBIE

    Ajax is hofleverancier voor alle clubs in Europa
    Opzich maakt dat niet zoveel uit zolang er maar een goed team blijft staan
    Maar vaak één seizoen een vast team en dan gaan er weer een paar weg, en dan begin je weer van voor af aan helaas

  1. -buitenkantje rechts-

   Denk het wel Kleingeld.. Hij wil iedere wedstrijd spelen. En dat zit er niet in voorlopig.
   Ik vind het jammer. Wöber stond er direct wanneer hij in moest vallen. Dat is ook een kwaliteit. Direct je niveau halen ondanks een gebrek aan ritme. Ideale sub en multi inzetbaar.

 7. 1434

  Overmars had Wöber gehouden als hij op de training ook de ballen en pionnen had gedragen. Alleen dragende spelers mochten niet weg en dat zijn er vrees ik erg weinig als het Overmars zo uitkomt. In mijn ogen is dat de hele selectie. Waterdragers zijn ook dragende spelers.

 8. Indojood

  Niemand mag weg en intussen is de eerste alweer verkocht. Neres zie ook nog wel vertrekken voor die € 43 miljoen. Intussen vist Overmars in de verkeerde vijver.

  1. AjaxKat

   Helemaal gelijk! Voet bij stuk houden is ook beleid voeren. Niet alleen aankopen. Die moeten zich ook maar eerst bewijzen.

 9. Iedereen heeft een mening

  Vind het bedrag aan de lage kant. Kan me voorstellen dat Wober voor zijn kans bij Sevilla gaat. Europees niet meer inzetbaar tenzij in kwartfinale. En Magallan zal geen aanpassingstijd nodig hebben. Schat hem in op niveau Nico en Sanchez. Dus direct inzetbaar.

   1. Litmanen

    Magallan is rechtsbenig dus geen vervanger voor Wober.
    Centraal hebben we alleen Blind nog over op links.

  1. FrankiC

   Magallán is er voor de 2 rechter posities achterin en Wöber voor de 2 linker. Gisteren speelde Schuurs zelfs links centraal (en Magallán rechts).

 10. Bigboss

  Beter leuke speler goede prof maar niet echt een ajax speler naar mijn mening en geen gif in ze spel naar mijn mening

 11. afcadeluxe

  nou missen we kopkracht,vind het geen goede zet dat hij weg is,behalve de ligt hebben wij weinig kopkracht over

Comments are closed.