Mundo Deportivo: ‘De Ligt definitief niet naar FC Barcelona’

Matthijs de Ligt vertrekt definitief niet naar FC Barcelona, zo weet het Spaanse Mundo Deportivo te melden. De club leek al af te haken vanwege de exorbitante eisen van zaakwaarnemer Mino Raiola, maar Barcelona haalde deze week de Fransman Jean-Clair Todibo op bij Toulouse en daarmee is het boek De Ligt definitief dicht.

De negentienjarige Todibo speelt op dezelfde positie als De Ligt en is even oud, maar ook een stuk goedkoper. De Ligt moet naar verluidt 75 miljoen euro opbrengen. Raiola wil zijn cliënt stallen bij de hoogste bieder, zo klonk het eerder. Barcelona doet niet mee aan dat spel en schakelde over naar andere spelers.

Volgens Mundo Deportivo hoopte De Ligt tot het laatste moment op een Spaanse transfer. Naar verluidt wilde de Ajax-aanvoerder graag met Lionel Messi en Frenkie de Jong spelen, die volgens Spaanse media wél op weg is naar Catalonië.

Related posts

28 Comments

 1. Vierde ster

  Rat Raiola wil dit, rat Raiola wil dat, heeft de Ligt dan godvedomme niks te vertellen, hij WILDE naar Barcelona, hoe kan zo’n godvergeten klootzak dan zoveel macht hebben , dat ZIJN wil wet is?Begrijp niet dat onze jongens met die kwal in zee gaan!

  1. Litmanen

   Repeterend verhaal. Geef de rat de schuld, want het is een rat. Speler, begeleiding en familie zien blijkbaar alleen de eurootjes dus: eigen schuld dikke bult.
   Ik had De Ligt wijzer ingeschat.

  2. ajaxhoger

   Die pizza bakker wil natuurlijk meer geld verdienen , dat zo,n jongen met hem in zee gaat snap ik niet goed , er kan maar een rede zijn geld .

  3. nick-afca95

   Die pizza bakker is natuurlijk wel echt een hele goeie zaakwaarnemer. Voor ons als fans is dat vaak nogal zuur. Maar stiekem kan ik de keuze voor deze idioot nog wel begrijpen… Hij doet namelijk precies waar hij voor betaald word; en zo gunstig mogelijke deal voor de speler. Dat hij een speler daarmee bij een verkeerde club brengt maakt hem dan geen zak uit. En spelers zijn vaak te arrogant om te zien dat ze bij bepaalde clubs niet gaan slagen. Blijkbaar ziet riool rat ergens anders een gunstigere deal en vind Mathijs het prima omdat hij verwacht daar toch wel te slagen.

  4. Ajax 1

   Ik wilde je een duimpje geven vierde ster, maar het zijn er 14 en dat is mooier dan welk getal kok

  5. De Nees

   De Ligt verwisselde vorig jaar Barry Hulshoff voor Raiola, had hij ooit gehoopt op Barca dan kon hij weten dat zij weinig ophebben met Raiola. Vind dit niet eens zo erg trouwens, zie de Ligt liever naar Engeland gaan. Liverpool zou echt geweldig zijn op de plaats van Louvren, die kan er werkelijk geen reet van. Mooi naast onze van Dijk, hebben we voor jaren een ingespeeld tandem in Oranje.

  6. JohnDoe77

   Als Matthijs zo graag naar Barca had gewild, had hij ZIJN zaakwaarnemer betere instructies moeten geven. Maar vrees dat Matthijs daarin door Raiola overruled is…

 2. Wenen 1995

  Tobido kost Barca schijnbaar maar 4 ton. Als hij vergelijkbare kwaliteiten als De Ligt heeft, dan snap ik de keuze wel.

   1. Emous1978

    Ze willen jou misschien wel bij de barca-fanzone hebben en je blijft toch ook hier??

  1. FrankiC

   De komst van Todibo bij Barca zou volgens de Spaanse media geen gevolgen voor het binnenhalen van een andere centrale verdediger. Barça wil nog een centrale verdediger die (volgend seizoen) direct in te passen is. Misschien Tobido in de deal betrekken?

 3. Moosie

  Bij Barça kotsen ze rioolla uit dat weet hij ook .
  Is vanaf dat Zlatan daar zat.
  In Catalonië doen ze niet mee met de spelletjes van rioolla zouden wij ook eens moeten doen.

 4. Forever nr14

  Ik vind De Ligt een perfect voorbeeld en een wijze jong snuiter, maar ik kan me totaal niet vinden dat hij met deze vuile riool rat samen werkt. Werkelijk niet te bevatten.

 5. Hanski

  Dusssss aan wie ligt het….aan Riola of aan de spelers? Het is toch keuze van de spelers met wie se samenwerken?
  Hij schijnt goed te zijn in zn werk, tja dat botst wel eens met belangen van fans…maar blijft keuze van de spelers…toch?

 6. Prinsengracht

  Ongeveer iedereen die hier heeft gereageerd lijkt klakkeloos een Spaanse krant te geloven. En velen gaan dan los. Zou het wel waar zijn? Vraag het me af hoor.

 7. Mr Ajax

  Snap het niet, vind gezien de speelstijl matthijs en frenkie daar perfect passen, maar qua concurentie ( en dus speelminuten) vooral matthijs, en als ik dit artikel moet geloven speelt straks alleen frenkie er

 8. JohnDoe77

  Eigen schuld van Matthijs als het echt zo gelopen is, moet hij maar zorgen dat hij de regie over zijn eigen carriere houdt.

Comments are closed.