‘PSG heeft na De Ligt en De Jong ook Van de Beek op de korrel’

Paris Saint-Germain lijkt naast Frenkie de Jong en Matthijs de Ligt nog een speler van Ajax op de korrel te hebben. Volgens L’Équipe heeft ook Donny van de Beek de belangstelling van les Parisiens heeft gewekt. Van de Beek past volgens het doorgaans goed ingevoerde sportkrant precies in het profiel dat trainer Thomas Tuchel heeft opgesteld voor deze winter. De Duitse trainer is op zoek naar versterkingen op de korte termijn voor zijn middenveld en zou in de viervoudig international van het Nederlands een ideale aanwinst zien voor tijdens de huidige transferperiode.

Van de Beek beschikt over een nog tot medio 2022 doorlopend contract en PSG gaat er volgens L’Équipe van uit dat Ajax na een openingsbod van om en nabij de twintig miljoen euro bereid is om aan de onderhandelingstafel plaats te nemen. Of dit inderdaad het geval is valt overigens nog te bezien, aangezien Marc Overmarsheeft aangegeven dat er in de winter geen bepalende spelers mogen vertrekken.

Related posts

45 Comments

  1. JohnDoe77

   Van de Beek nu al zou wel jammer zijn. Als hij nog een seizoen kan blijven en altijd basis speelt (volgend seizoen zeker als Ziyech ook weg is), dan is hij zo meer waard en komt hij meer als “meneer” binnen. Nu is hij voor dit soort ploegen nog erg groen…

 1. Charka53

  Willen ze op Ajax gaan lijken ? dat streelt ons wel hoor maar verkoop ze dan maar voor veel €€€ en dan wel na ons kampioenschap .

  1. HURBIE

   Kunnen beter zeggen wie niet in de belangstelling staat
   Afschaffen de winter transfeer piriode

   1. Charka53

    Daar ben ik het mee eens gewoon einde seizoen tot de start van het volgende dan is er rust en kan een trainer met dezelfde selectie wat opbouwen.

 2. FrankiC

  Ik vind Donny overigens geen bepalende speler en is vervangbaar.
  Met Ziyech en/of Blind erbij op het middenveld worden we alleen maar sterker. Vraag is anders of je een ander snel kunt inpassen. In de praktijk blijkt dat een probleem. Wat zou een Fabregas bijv kosten?

 3. Zlatan4ever

  PSG kap er mee, ze maken die jongens gek met al die aanbiedingen. Nog ff bieden ze op het gehele 11tal???

  1. ajacied078

   denk ook dat we niet bang hoeven te zijn voor psg. buiten neymar en cavani vind ik het niet veel

 4. Arie

  Ik weet natuurlijk niet of Marc netto met spelers praat maar het lijkt me goed om de echt dragende spelers te belonen met een bij passend salaris als Tadic voor een extra jaar Ajax en ze dan voor een limiet prijs te verkopen van ca 80 tot 100 miljoen ze moeten dan wel bijtekenen voor dat jaar.

 5. Arie

  Dit alles is optebrengen uit de gelden voor next year CL plaatsing als ze namelijk goed zijn mag dit geen probleem zijn. Ik denk dat we zelfs in pot 2 kunnen komen.

 6. Koning Haarms Wolfs

  Lijkt wel of dat tattoo-ex 040-mannetje de boel loopt op te naaien bij psg om ons te slopen te killen voor de titel in de winterstop ?

 7. AFCA my World

  Er gaat niemand van de basiself vertrekken, Marc Netto weet dat hij dan gelynct word ! In de zomer gebeurt er veel ! ⚽️

 8. Vierde ster

  Pffff, nog 3 weekjes volhouden dan zijn we van die transfer ellende verlost.want er verandert toch niets Mark? De Ajax directie deed een plas en alles bleef zo het was! Toch Mark? Beloofd is beloofd!

 9. -buitenkantje rechts-

  Dat er een leegloop plaatsvindt is bekend en oud nieuws..
  Dit wordt dus een beslissend jaar waarin Overmars wordt gewogen. Van dit seizoen zijn alleen Blind en Tadic een versterking gebleken.. Onze sterspeler Ziyech was niet nodig volgens Marc en is uiteindelijk onder publieke druk toch aangekocht.
  Alle andere aankopen zijn min of meer geflopt. Ook Neres bv is nu invaller.
  Wat dus erg belangrijk is en steeds belangrijker wordt is het opleiden van spelers en de scouting! Die MOET beter.. Anders blijft internationaal succes een periodieke oprisping van eens in de 10-20 jaar..
  Start bij het shoppen bij je directe concurrent, waarbij je het kampioenschap zeker stelt.. Het kampioenschap staat op nr 1! Die biedt toegang tot de CL en de miljoenen die daarbij horen.

   1. HDfan

    Precies en vorige jaren toch ook een paar centjes verdiend waarmee we steeds weer betere spelers konden halen

 10. Joodjuh

  Laat van de Beek maar vertrekken dan. Neres moet blijven. De Ligt gaat echt niet naar PSG als Real 100miljoen voor m over heeft.

 11. Forever nr14

  Br 100% eens idd.
  Zo lang we dat niet durven/willen blijven die lampen ons dwars bomen.

 12. Iamsterdam2015

  Prima. Einde van het seizoen zijn ze de eerste. Tot die tijd lekker vliegen gaan vangen onder de eifeltoren

 13. Bert Betondorp

  Zullen we het nu weer gewoon over voetbal hebben en vooral over Ajax? Er is geen lol meer aan om iedere keer te lezen Pietje i

 14. Bert Betondorp

  Zullen we het nu weer gewoon over voetbal hebben en vooral over Ajax? Er is geen lol meer aan om iedere keer te lezen Pietje heeft de interesse van RV C en Jantje gaar naar NRT.
  Wordt Ajax kampioen? Wint Ajax de knvb beker? Komt Ajax in de volgende ronde CL?

 15. Iedereen heeft een mening

  En Nico en Mazraoui en Ziyech en Dolberg en Onana. Daarnaast ook mijn vrouw op de korrel. ???????

Comments are closed.