There are no ads, please add some


Cassierra maakt zich op voor vertrek naar het buitenland

Mateo Cassierra werd in 2016 samen met Davinson Sánchez gekocht door Ajax maar van een gelukkig huwelijk is nooit sprake geweest. Waar Sánchez een jaar later voor heel wat miljoenen vertrok naar Tottenham Hotspur wilde het met Cassierra maar niet lukken.

De spits speelde veelal in Jong Ajax en keerde onlangs terug van een mislukte verhuurperiode bij FC Groningen. Cassierra heeft inmiddels besloten om niet nog een keer voor zijn kans te gaan bij Ajax en heeft ingezet op een transfer naar het buitenland, zo weet VI dinsdagavond te melden. Of Ajax de 21-jarige Cassierra opnieuw gaat verhuren of gaat verkopen is nog niet duidelijk,maar het is wel zo goed als zeker dat de Colombiaan niet nog eens binnen de Eredivisie verkast.

Bron: VI


Gerelateerde posts

15 reacties

 1. Zlatan4ever

  Cassiera was vanaf het begin al geen topper bij Jong Ajax en de paar wedstrijden met Ajax1 waren ook niet al te best. Nu “ afgetest “ bij Groningen.
  De tijd is gekomen om afscheid te nemen…..In de verkoop !

 2. Mr Ajax

  Tja het kunnen helaas niet allemaal toppertjes worden, het gaat je goed cassierra

 3. Ajax belg

  Veel succes Cassiera, spijtig haal je ons niveau niet. Wie deze man ooit gescout heeft

  1. Bakkie

   Op zich snap ik het wel hoor, dat je zo’n jongen haalt. Hij was jong, had een goeie basistechniek en was fysiek al vrij ver voor zijn leeftijd. Ook ik dacht in het begin dat dit weleens een echte Ajax-spits kon worden. Maar zo zie je maar: Het moet precies kloppen, je weet nooit hoe een speler zich ontwikkelt binnen een totaal andere omgeving.

   1. -buitenkantje rechts-

    Hij is geen echte spits..mist handelingssnelheid en killer instinct.. Scoutingsfout..

 4. AJAXForever61

  Succes in je verder leven , helaas ben je te licht voor ons, het ga je goed

 5. Charka53

  Als ik Cassierra was zou ik maar eieren voor m’n geld kiezen vanaf het begin vond ik hem meer een korfballer dan voetballer en voor een Eredivisie club vind ik hem ook niet goed , dus pak je kans.

 6. AFCA my World

  Verkopen is waarschijnlijk de beste optie, we zouden eens moeten gaan informeren bij de spurs voor vincent jansen! ⚽️

Reageren is niet mogelijk.