There are no ads, please add some


Betis Sevilla zit Ajax in de weg en wil 14 miljoen betalen voor Lainez

Ajax heeft concurrentie gekregen in de strijd om Diego Lainez, zo weet Mundo Deportivo te melden. Real Betis Sevilla zou zich hebben gemengd in de strijd om het Mexicaanse talent. De Spaanse club wil veertien miljoen euro betalen voor Lainez. De speler zelf heeft al meerdere malen aangegeven het liefst te willen vertrekken naar Ajax maar de clubleiding van Club America zou het bod van Betis ook in overweging hebben genomen. Ajax heeft naar verluidt 15 miljoen geboden plus een doorverkooppercentage van twintig procent. Vice-president Lorenzo Serra Ferrer zou zelfs naar Mexico zijn afgereisd om Club América ervan te overtuigen zaken te doen met Betis.

Zie eerdere berichten:

03-01-2019: ‘Ajax gaat overstag en legt bod van vijftien miljoen euro neer voor Diego Lainez’

28-12-2018: ‘Ajax brengt tweede bod uit op Lainez maar krijgt concurrentie van Lyon’
22-12-2018 ‘Fenerbahçe mengt zich in strijd om Lainez’
20-12-2018 ‘Mexicaanse buitenspeler Diego Lainez (18) wil absoluut naar Ajax’


Gerelateerde posts

30 reacties

  1. Bakkie

   Laten we hopen van niet! Hopelijk hebben ze geleerd van het “gevalletje Richarlison”. Als je een speler echt wilt hebben, moet je niet naar een miljoentje meer of minder kijken

   1. De Ajacied

    Precies Bakkie
    Als dit zo’n talent is ff wat meer aftikken en binnen halen deze gast
    ❌❌❌

 1. JohnDoe77

  Ajax wil 15mln betalen en Betis 14…. en hij wil het liefst naar Ajax. Doorpakken dus, lijkt mij logisch als er meedere clubs interesse tonen, dat zal altijd zo zijn als een speler echt opvalt. En voor dit bedrag mag hij wel wat opvallen.

  1. Mr Ajax

   En word je nieuwsgierig, zou die echt zo goed zijn, kom dan maar naar Ajax om nog beter te worden, uiteindelijk zal de doorslag geven wat hij zelf cht wilt lijkt mij

 2. Zlatan4ever

  Als het een wedloop word met hoge bedragen tegen elkaar opbieden, niet meer verder gaan met bieden dan de geboden 15 miljoen en verder kijken….

 3. Lilpatje

  Ajax moet niet mee willen gaan in deze soap. Met of zonder Lainez redden we het ook wel. Zijn statistieken uit 50+ gespeelde wedstrijden zijn ook niet wonderbaarlijk..

  1. 89_manon

   Nee dat vind ik nou ook, geen overduidelijke skills behalve zijn snelheid, zijn voetballers met meer skills dan Lainez

  1. JohnDoe77

   Waarom? Ajax biedt nu al het hoogste, dus waarom dan weer verhogen? Daarbij wil de speler zelf blijkbaar naar Amsterdam… weet zeker niet dat het in Spanje beter weer is en ze hem verstaan? 🙂

 4. Prinsengracht

  15 miljoen is zat. Hij scoort zelden. Weinig assists. En hij dribbelt veel te veel, zonder rendement. En dat op zijn youtube filmpje. Als je daar al niet overtuigt…..

 5. Valentino

  Maar Ajax biedt 15, en dat willen ze er voor hebben toch. Dus hoezo dwars zitten.

  1. FrankiC

   Club América wil ‘m niet in de winter laten gaan en Ajax wil ‘m in de winter hebben.

 6. 1434

  Schijnt een gelijk scoutingsrapport en you-tube filmpje te hebben als Cassierra 😉. Alle gekheid op een stokje, 15 miljoen en een dooverkooppercentage van 20% voor een 18-jarige met 5 doelpunten en 3 Assists in 50 wedstrijden ……… in mijn ogen veel te veel.

 7. Iamsterdam2015

  Veel te veel voor een geweldige youtube speler….. ik bedoeld een paar goals en een paar assists thats it! Nee hoor, lekker verder kijken.

 8. AFCA my World

  Het is gewoon weer een spelletje om meer centen te krijgen,ajax nog een miljoentje of 2 extra en je mag hem hebben denken ze waarschijnlijk, we zijn niet gek 15 miljoen, en 20% meer als genoeg !

 9. Koning Haarms Wolfs

  Tja, wat een keuze……of spelen in Nou Camp, Bernabéu, of Mestalla……of spelen in De Oude Meerdijk, Fortuna Sittard Stadion, of het Van Donge & De Roo Stadion……om je kapot te schamen. Maar goed, bij Ajax speelt hij wel bij de mooiste club van de wereld…….dat dan weer wel….!

  1. De Nees

   Ja maar daar is ie kanonnenvoer, beter hier paar jaar rijpen met grote kans elk jaar CL te spelen, daarna verkast hij op z’n 21-22 vanzelf wel daarheen en met meer bagage. Hij hoeft maar 2 tellen na te denken en hij is eruit.

Reageren is niet mogelijk.