Riechedly Bazoer keert terug in de Eredivisie

Oud Ajax-speler Riechedly Bazoer keert terug in de Eredivisie. De voormalig Ajacied ging naar VfL Wolfsburg en wordt nu via FC Porto verhuurd aan FC Utrecht. Bij FC Porto werd hij amper aan opgesteld en is nu weer terug bij de club waar zijn loopbaan begon.

‘Riechedly wil in deze fase van zijn carrière investeren in zichzelf. Iedereen kent zijn potentie en hij is erop gebrand om die bij FC Utrecht weer te laten zien in zijn eigen stad. Riechedly is een klasbak en we zijn er trots op dat we hem per direct aan onze selectie hebben toegevoegd. De kern wordt door de komst van Riechedly zowel kwalitatief als kwantitatief sterker en nog veelzijdiger’, aldus directeur voetbalzaken Jordy Zuidam.

Related posts

46 Comments

 1. Indojood

  Goede keuze van hem, als ie daar de belangrijkste man wordt dan halen. Veel succes, we zijn je nog niet vergeten.

  1. JohnDoe77

   In deze fase van zijn carriere wil hij ineens in zijn carriere investeren… nouja, hij is nog jong!

  2. Wembley71

   Omdat jij hem niet vergeten moeten wij dat ook? Ben het frenkynairo eens; er is kennelijk nood aan de man

   1. Emilio4Ajax

    WTF… duidelijk dat Wembley71, is dat je leeftijd of geboorte jaar, en frenkynairo Bazoer niet mogen of rasist zijn… Goed voor Bazoer om dit te doen, goed van Advocaat… kan ie hm begeleiden en op het rechte spoor brengen… iedereen verdient meer dan 1 kans en al het goede in drieen…maak dr wat van…?

    1. FrankiC

     Belachelijke post Emilio4Ajax! Waarschijnlijk vinden frenkynairo en Wembley71 het ook goed voor Bazoer en voor Advocaat, maar vinden het ook een noodplan voor Bazoer. Niets met ‘niet mogen’ en racisme te maken… tenzij ze dat zelf bevestigen.

     1. frenkynairo

      thx frankic weet niet wat emilio gerookt heeft. maar heb ten eerste niks tegen bazoer. ten tweede racist… dus van jou mag je geen mening hebben over een speler met een kleurtje. DAT IS PAS RASiSTiCH!!!!!!

    2. Ajaxfoort

     Wat een wonderlijke uitspraak. Ik kan echt niets racistisch vinden in de posts hierboven. Ik vind dat je wel een beetje moet uitkijken met zulke uitspraken. Duidelijk is dat je niet weet wat racisme is maar beschuldigd mensen hier er wel van. Heel vreemd!!

 2. -buitenkantje rechts-

  FdB die jaren met hem gewerkt heeft omschreef hem als een speler die veel beter was dan de rest..
  Probleem was alleen dat hij dat zelf ook te goed wist en daardoor gemakzuchtig was. Je zag dat in het veld waar hij niet de vuile meters wilde opknappen. Het is nog steeds een speler met veel potentie die ik zie als de ideale opvolger van Schöne. Het is nu of nooit voor Bazoer…

  1. FrankiC

   Dit seizoen disciplinair teruggezet bij Porto, maar zegt nu in zichzelf te willen investeren. Kan dus zo maar eens goed uitpakken voor beide partijen. Leuk om hem weer te volgen en te zien of er tactisch en qua wilskracht groei in zit. Voetballen kan ie wel….

   1. Litmanen

    Als je het tot een kunst verheft om nooit de tactische opdrachten van je trainer uit te voeren, dan redt je het nergens, ook niet in Utrecht.

    1. Emilio4Ajax

     Vraag me af of er hoer Ajax fans zijn of heeft Nietmanen iedereen betaald voor een duimpie…van mij krijgt ie er ook eentje? Bepaalde personen hebben een spiegel nodig voordat ze tot inzicht komen dat ze verkeerd bezig zijn…Bazoer is een van de weinige die dat inziet en dat verdient een nieuwe kans… veel geluk en maak dr wat van…

   2. AJAXForever61

    Bazoer vind ik nog steeds een fantastische voetballer maar qua wildkracht een echte nono, ik denk ook dat hij zich niet bij Utreg kan aanpassen , denkt teveel dat hij de gróte man is en daardoor hier ook door de mamd valt. Zeg maar de route van die dikke kakkerlak die nu naar tig clubs bij sparta balt. Maar ik hoop dat ik ongelijk heb en wens Bazoer alle succes, maar om nu te zeggen dat hij missch terug bij Ajax kan komen.. daar geloof ik zeker niet in!

  2. Prinsengracht

   Ik vroeg laatst of je gedronken had toen je zijn naam noemde. Maar als hij eindelijk gaat doen wat hij moet doen, is hij natuurlijk goed genoeg voor Ajax 1. Ik zag dat echter niet meteen gebeuren. Al zal hij bij Advocaat wel moeten. We gaan het zien…..

 3. Charka53

  Deze speler is nu een prachtig voorbeeld voor de jeugd om je niet te goed te voelen voor de eredivisie en veel te vroeg het avontuur te zoeken.

 4. Hanski

  Net als Riedewald en Tete leuk voor sub top….destijds goed besluit om te verkopen…we hebben nu echt betere spelers…als je t niet red bij Wolfsburg en Porto dan is Utreg mooi cluppie…maar idd leuk om te zien die ex Ajacieden?

  1. dickst14

   Wat een achtelijk commentaar is dit? Wat hebben Riewald en Tete ermee te maken? En wat heeft het er mee te maken dat jij vindt dat we nu betere spelers hebben.
   Je lijkt je achtelijke homo vriend Nietmanen wel. Ook allerlei dingen erbij halen en verdraaien die er niet toe doen.

   1. Litmanen

    Homo? Beter homo dan mongool, toch Dikkiedik? Toevallig zit er wel wat in wat Hanski zegt.
    Nou, tot voels in de dark room dan maar lieverd. Denk aan je kurkje.

    1. Prinsengracht

     Wat laat jij jezelf uit je tent lokken zeg! Alleen omdat iemand je een keer homo noemt…..

    2. Koning Haarms Wolfs

     Mijn broer is een mongool, Klitkanen en ik verkies hem 1000% boven jou en in het weekend 2x extra, sluitspiermusketier!

     1. Koning Haarms Wolfs

      Was goed, maar kort. Eerder terug dan gepland door omstandigheden. Op het forum niet veel veranderd, merk ik.

 5. Jimmy1971

  Veel spelers die zich na een handvol goede wedstrijden te goed vonden voor Ajax zie je zich zo ontwikkelen.. zo zonde dat hun zaakwaarnemers hun niet beter begeleiden en met beiden benen op de grond houden! Want daar ligt te vaak het probleem, en ze denken allemaal dat het bij hunzelf wel beter afloopt dan hun voorgangers (bouy, kishna, el ghazi, etc)

  1. De Nees

   Sterk het idee dat deze groep gasten van Bouy, Tete tot aan Bazoer vooral bezig waren Ajax als een opstap te zien naar een dik betalende club, technisch beter worden was bijzaak. Hun uitgestippelde plan viel weg eenmaal op de wisselbank, geen geduld om terug te knokken en mentaal zat het niet goed. Een trainer kan ‘s een andere voorkeur hebben, maar voor niemand was het bij voorbaat uitzichtloos bij Ajax en ook nog amper 20 jr. Zulke goede voetballers die best aan hun minpunten hadden kunnen werken, 1 tegenslag en weg zegt ook wel veel over de karakters, kijk maar hoe het hun is vergaan daarna.

 6. Ajax 1

  Verkeerde keuzes gemaakt en verkeerde instelling. Dus dubbel goed voorbeeld hoe het niet moet. En dan sta je ineens bij utrecht terwijl je subtop europa had moeten spelen. Nou goed, ik hoop dat hij zijn potentie tegen feijenooit en de lampies waar maakt.

  1. Amoebe

   Hij staat inmiddels in de folder “hoe moet het niet” die ajax aan de ouders uitdeeld van alle jeugdspelers.

 7. FrankiC

  Off: Robben spontaan te gast bij PSV… heeft vrienden in Eindhoven, maar houdt van het Ajax voetbal en komt uit Groningen. Wat moeten we daar nou weer van denken.

  1. Emilio4Ajax

   Vrienden hou je in Eindhoven en je kom af vergeet je niet, maar als je van voetbal houdt moet je naar Ajax…? Die komt naar Ajax als ie echt van voetbal houdt…?❤️❌❌❌??

 8. Zlatan4ever

  Welkom terug in de eredivisie Bazoer, ook al gaat het niks # worden in Utreg ik gun je het aller beste !

  # helaas heeft geen enkele Ajacied het gemaakt na vertrek uit Nederland en terugkomst in de eredivisie….

 9. KBouter

  Bazoer komt goed terecht.. mooi dat Advocaat daar zit, ook daar kan Bazoer geen misstap maken dus hopelijk houd hij zijn koppie erbij

 10. Iedereen heeft een mening

  Heeft alle kansen gehad om in zijn toekomst/zichzelf te investeren. Zie het niet meer gebeuren maar laat mij graag positief verrassen.

 11. Mr Ajax

  Hij komt er wel, moet zichelf opnieuw uitvinden en vooral luisteren naar mijnheer Advocaat!

  1. KBouter

   Ik heb nog volle vertrouwen in hem.. hij was wel erg jong toen ze hem al op een voetstuk plaatste. Hopelijk is hij nu wijzer

 12. 1434

  Goed voorbeeld voor de jeugd hoe het niet moet.
  Als hij onder Advovaat bij de selectie blijft is er hoop en wie weet…… toch ooit nog eens naar Ajax dan.

 13. Hazez

  Was fan van bazoer maar als hij toch nergens slaagd zal het toch allemaal niet beter zijn geworden … beetje trieste aftocht op deze manier

 14. Bigboss

  Veel praatjes nu en je ziet wst er gebeurd. Hoop dat dit ook een wijze les is v de jongenlingen van nu. Denk goed na en maak de juiste keuze. Beter 1 of 2 jaar blijven if helemaal en elke week voetballen want dat wil je( als het goed is)

Comments are closed.