‘Ajax overvallen door Megabod op David Neres’

De kans dat Marc Overmars zijn woorden ‘In de wintertransferperiode vertrekt niemand’ in moet slikken, is na het bod van de Chinese club  Guangzhou Evergrande redelijk groot geworden.

De Telegraaf spreekt over een megabod: ‘Ajax is overvallen door een megabod van Guangzhou Evergrande op David Neres (21). De Chinese topclub heeft dertig miljoen euro over voor de Braziliaanse buitenspeler, die de laatste weken is veroordeeld tot een reserverol. Hoewel directeur Marc Overmars eerder aangaf in de wintertransferperiode niemand te laten vertrekken, lijkt hij daar voor een bedrag van rond de veertig miljoen euro nu wel toe bereid. Neres is ontevreden en Ajax zal niet snel weer zo’n enorme som geld voor de dribbelaar worden geboden. De kans is groot dat Overmars Ajax niet achterna reist naar Orlando, waar Erik ten Hag en zijn spelers vanaf vandaag een trainingskamp beleggen en donderdag en zaterdag om de Florida Cup spelen. De directeur hoopt de spectaculaire transfer vanuit Amsterdam af te ronden en zou daarmee de critici van het eerste uur de mond snoeren.’

Related posts

129 Comments

 1. theomar

  Toch jammer als hij Neres gaat. Ik mag hem zeker. Een ongekende inzet. Maar zo veel geld voor Neres houdt niemand tegen.

  1. vak411

   zeker jammer maar wel logisch, hij is ontevreden. voor dat geld kan je heel veel goeds terughalen. niet alleen klaarstomen maar ook jongens die er meteen staan. ik blijf die Doan van Groningen echt een groot talent vinden. hopelijk maken ze daar werk van.

   1. Bakkie

    Doan is wel een leuk spelertje inderdaad.
    Maar toch zou ik Neres niet verkopen. Hij past goed in het huidige systeem en kan zowel links- als rechtsbuiten en achter de spits spelen. We gaan hem echt nog hard nodig hebben!

    1. FrankiC

     @Bakkie. Ik zie ‘m het liefst in de spits, maar die positie noem je niet. Lekker beweeglijk en doortastend.
     Niet verkopen dus.
     Ik kan zo wat basisspelers noemen waar ik voor 30 mio een strik zou doen.

    1. JohnDoe77

     Waar slaat dat dan weer op? Net of andere clubs geen transfers doen? Noem mij drie echte voetbalclubs en geen warenhuizen dan?

   1. JohnDoe77

    Kom op mannen, een beetje reël blijven dit jaar he! Wat wil je dat we zeggen? Iedereen mag weg in de winter? Nee natuurlijk niet; wij hebben geld genoeg en verkopen niet. Zo maak je het een koper in ieder geval moeilijk en moeten ze met een dik bod komen. Dat gebeurt nu en moet je dan Neres houden als hij niet tevreden is (nu al) met zijn reserve rol en je kunt je investering minimaal verdubbelen? Verkopen en Lainez halen. Zijn club en die van Magallan hebben vast ook gezegd dat niemand te koop is! Topper die Overmars, wij kunnen door zijn beleid nu goede spelers kopen en hoeven het niet net als de kakkies te hebben van tweederangs spelers!

    1. Moosie

     waarop baseer jij dat hij niet tevreden is.?
     Heb jij hem gesproken?
     Ajax lekt dit hij krijgt het idee dat hij dus weg mag en gaat dan ook. Maar nu heb je een redelijke CL selectie dus het domste wat je nu kan doen is een van je eerste 14 spelers verkopen dan verpest hè de balans in je selectie gewoon heel dom dit

     1. JohnDoe77

      Ja, we hebben net even geappt! ? Waarom denk jij dat hij tevreden is Moosie? Na een jaar in de basis en nu opeens zijn plek geregeld delen? Maar goed; ik kan mij best voorstellen dat hij minder tevreden is in deze situatie als vorig jaar. En zijn zaakwaarnemer geeft ook aan dat ze interesse hebben, waarom als je super tevreden bent?

      Maar goed, we kunnen lang discussieren of hij wel of niet tevreden is; dat moet jij net als ik uit de media halen. En ik kan mij er iets bij voorstellen en jij blijkbaar niet. Helemaal prima; blijft een mooie prijs voor hem!

     2. AB

      Als een speler bij de selectie zit loopt hij de kans op spelen en niet spelen, ook in China. Vertrek zou dan ook alleen financiele redenen hebben. Nergens krijgt hij de garantie op een basisplaats voor de duur van zijn contract. Verhaal, als het al waar is, over ontevreden is dus kul en doet niet ter zake. Overmars ziet het als axcuus om te verkopen ondanks toezegging van zijn kant. Toen was Neres gewoon een belangrijke speler in de ofen van Overmars. Bij Overmars is zijn woord echter nooit heilig.

     3. Zlatan4ever

      AB , jouw “ster”-speler krijgt wel de garantie op een basis-plaats van Ten Hag of hij nu goed speelt of niet….
      Neres word “genaaid” door Ten Hag dus is hij terecht ontevreden. Hij had Donny ook al in zo’n positie gebracht, maar toen viel de pers over hem heen inclusief een mokkende makelaar en hoppa Donny krijgt weer een basisplaats…

     4. De Nees

      Niemands woord is heilig, daarbij je kan niet op principes varen in de zakenwereld, helemaal niet met dit soort bedragen. Gaat het om vertrek van een dragende speler waardoor het elftal duidelijk verzwakt wordt dan is het een andere zaak, dat geldt hier niet en wsl kan Lainez dit vertrek opvullen. Zakelijk kan ik het begrijpen van Ajax maar sportief voor Neres een domme zet om zo jong al naar China te gaan.

   2. Ptr

    Wat is dit voor onzinnige tekst. MO heeft zich duidelijk bewezen. En 30 mio laat je niet lopen.

    1. Moosie

     dus beleid voor 1 seizoen is dan niet mogelijk je verkoopt geen spelers in de winter die veel spelen Neres heeft veel gespeeld kent het systeem en iedere speler die niet altijd speelt hoort ontevreden te zijn maar dat is geen reden om hem te verkopen ronde verder in CL en.kampioen levert swz meer op dan 30 miljoen ik vind jullie echt kortzichtige suffertjes sorry hoor.
     Zo winnen we idd nooit meer iets

     1. Moosie

      wat me het meeste irriteert is dat iedereen meteen zegt doen terwijl je nog in de CL zit en om het kampioenschap strijdt maar 30 miljoen en ze gaan overstag of ze supporter zijn van de bankrekening ipv het eerste

     2. AB

      Overmars en Litmanen zijn volgens dezelfde persoon. Zeggen ook vaak dingen die ze later zo weten te draaien dat ze denken nog steeds gelijk te hebben. Verder dat domme kijken naar alleen het financiele gewin. Doodmoe word ik er van. Steeds minder Ajaxbloed binnen en buiten Ajax.

     3. JohnDoe77

      Hahahaha; Sjaak Swart dus ook een “blinde volger”? En jullie allemaal kenners?! Hahaha; neem lekker jezelf serieus. Transfers horen bij voetbal, alles heeft zijn prijs. Er is geen enkele club die niet in de transferperiode spelers “verhandeld”. Heeft niets met “blinde volgers” is gewoon reël hoe het in voetbal gaat.

      En wat een hoogmoed om iedereen die het niet met jullie eens is of anders naar dingen kijkt neer te zetten als “blinde volgers” of mensen die geen Ajax bloed hebben. De arrogantie.

     4. Bakkie

      Je haalt me de woorden uit de mond, John.
      We zijn allemaal supporters, de één is alleen wat behoudender dan de ander

     5. JohnDoe77

      Klopt Bakkie! Maar sommigen vinden zichzelf meer supporter als anderen, ik vind dat prima verder!

     6. AB

      Oh, jij mag wel cynisch doen naar anderen maar anderen niet naar jou. Goh. Vwb Sjaak, je draait net als Litmanen zaken naar jezelf toe. Volkomen domme aanname van een blinde volger.

     7. Bakkie

      Niemand is het met je eens, misschien raadzaam om een keer kritisch naar jezelf te kijken. Als je daartoe in staat bent tenminste.

   3. Ajax 1

    Hebben jullie het interview met overmars gezien op ajax tv. Goed hoor wat mij betreft. Er worden geen kritische vragen gesteld natuurlijk ik dat programma, maar ik vind dat hij echt wel goed over komt. Over aan/verkoop beleid, over of het mogelijk is je ploeg intact te houden (hij geeft aan dat het komende zomer niet zal lukken en dat ze dus nu al spelers halen), over salarisplafond en hierarchie. Prima.

    1. JohnDoe77

     Ajax1; dit willen de mannen niet lezen. Zijn azijnzeikers en willen liever Overmars zoveel mogelijk proberen te kakken te zetten. Prima vent, als speler en nu als TD van onschatbare waarde voor Ajax.

     1. Ajax 1

      Eens JohnDoe. Er is gezorgd dar Ajax een van de financieel gezondste clubs van Europa is. Dan kun je zeggen dat het niet om geld gaat, maar uiteindelijk moet je financieel gezond zijn om succes te kunnen hebben. Overmars heeft daarin goed werk gedaan. Er wordt altijd veel gequote van JC, en logisch, onze grootste speler en charismatische leider ooit. Maar ik denk persoonlijk dat JC heel trots zou zijn wat er nu gebeurt. Puntje v kritiek op JC: hij was rancuneus en maakte ook wel beslissingen of had verstoorde relaties met mensen uit rancune. Dat zou nu ook zo zijn door jonk en bergkamp die weg zijn, maar verder zijn de afgelopen jaren toch behoorlijk volgens de lijn cruijff: aansluiting subtop door allereerst eigen jeugd, maar als die niet goed genoeg zijn echt goede spelers v buiten. Ja, er zitten veel missers tussen, maar ook veel hits. Dus overmars: geweldig!

     2. JohnDoe77

      Mooie woorden en 100% mee eens! Laten we vooral genieten van wat Ajax op het veld laat zien en het feit dat we ons ook geen zorgen hoeven te maken over de financiele toekomst. En daar hoort aan- en verkopen (soms helaas) bij. Nu al zin in Real!

  1. Kovacs

   Ik woon in Noord-Spanje. Bijan dagelijks staan er in de sportkranten foto’s van De Ligt en De Jong. Barca zou persoonlijk rond zijn met De Jong, die daar zelf ook zou willen spelen. Barca vreest achter het net te vissen voor De Ligt, omdat PSG veel meer willen betalen en een garantie op spelen afgeeft. Dat laatste kan en wil Barca niet. Overigens meldde een sportkrant gisteren dat de sportief directeur van PSG in Amsterdam zou zijn om beide spelers te kopen.. tja, dan maar hopen dat ze nog blijven tot de zomer.

 2. ajaxpers

  Ik denk dat hij na 1/2 goede seizoenen bij Ajax voor nog meer weg kan. Speler met veel potentie, hij heeft iets onvoorspelbaar van Suarez in zn spel

  1. HURBIE

   Idd hij is hartstikke goed
   Maar krijgt weinig vertrouwen van HAGGIE en dat heeft hij nodig

   1. Yor2002

    Hij is wel goed maar niet echt fysiek waardoor hij snel balverlies lijdt als hij tegenover fysieke tegenstanders komt te staan. Dat zag je ook in de EL tegen Benfica en Bayern (de uitwedstrijd).

    1. FrankiC

     Hij is juist fysiek in orde, snel en de grootste doorzetter t.o.v. Tadic, Zyech en Dolberg. Ik vind dat Neres met zijn buitengewone capaciteiten basisspeler hoort te zijn.
     Dan krijgt hij vertrouwen, gaat ie beter spelen en stijgt zijn marktwaarde.
     Gewoon woorden nakomen:
     NIET VERKOPEN.
     Zo breed is de selectie niet.

 3. Wenen 1995

  Ik denk dat dit voor beide partijen de beste oplossing is. Neres is ontevreden en zal, als er geen blessures komen, waarschijnlijk bankzitter blijven. Ajax ontvangt circa 40 miljoen en koopt Lainez direct als vervanger.

  1. JohnDoe77

   Wenen 1995; Moosie gaat je straks vragen waarop je baseert dat hij ontevreden is en of je hem gesproken hebt… ?

   1. Moosie

    Hey zeikerdje ik zou dit spelletje niet met mij gaan doen ik heb aan 1 zeikerd wel genoeg joh zeg het maar

     1. Moosie

      wat ben jij voor mongool man precies Eugenaar straks ook janken dat je bedreigd wordt?
      Flikker voortaan lekker op bij mij lekker met iemand anders praten opzouten zielig figuur.
      Btw omdat Sjakie iets vindt moet ik het ook vinden?
      En dan nog een grote bek over blind volgen domme homo.

     2. JohnDoe77

      Relax, maak je niet druk! En ik reageer op een forum, praat niet met jou hoor! 😉 Dat “blind volgen” was geen opmerking van mij hoor, dat was de reactie van AB als andere Ajaxieden het niet direct dezelfde mening hebben.

      Ik begrijp alle boosheid niet zo; dacht dat een forum voor iedereen was en je gewoon kunt zeggen wat jij er van vindt? Anyhow; ontspan, Overmars trekt hier aan de touwtjes en niet wij!

     3. Moosie

      Ja hoor Eug tis wel goed met je
      je hebt gewoon een bijgochem toontje maar ik ben dat gezeik gewoon zat als je niet normaal kunt reageren gewoon lekker je ben dichthouden tegen en over mij anders kun je in de rij met Nietmanen.

     4. JohnDoe77

      Moosie; nogmaals… dit is een forum, ik reageer en dat mag jij ook doen. Voor mij is het verder niet persoonlijk en al helemaal niet het ene “groepje” tegen het andere groepje. Dat is niet waarvoor ik hier ben. Ik ga mij niet verlagen tot schelden, als ik je beledigd heb mijn excuses. Laten we het hier lekker bij laten, op naar de volgende drie punten voor ONS aller Ajax! 🙂

     5. Moosie

      dus mij een.meisje noemen vindt jij wel.normaal doen?
      En er is geen ONS Ajax want jij begrijpt er helemaal geen ene klote van .
      Maar prima voor de rest ga maar lekker aan iemand anders zijn kop zeiken ik ben er wel klaar mee

     6. JohnDoe77

      Was een reactie op dat jij “JaneDoe” tikt. Dus dat vind ik wel normaal doen hoor! 😉

     7. KBouter

      Moos… domme homo… zeg dat nuet tegen PedoGracht want dan neukt hij je dochtertje anaal

  2. Wenen 1995

   Zou getuigen van een slechte instelling wanneer je je basisplaats kwijt bent geraakt, toch? Ik zou dan ook niet echt tevreden zijn….. Heb hem trouwens niet gesproken…. Zou liever zijn vriendin spreken…….

 4. Joep

  Het is een hoog bedrag voor Neres. Speelt nu niet zo vaak meer. Het seizoen is nog lang. We kunnen hem nog goed gebruiken.

  1. dickst14

   Als Lainez inderdaad zo goed is dan hebben we al een vervanger. beste zou zijn hem te verkopen met ingang van eind mei. Als dat niet lukt en je kunt het nu doen voor 40 miljoen, dan zeg : doen (mits Lainez hem kan vervangen). Een verkoop van de Jong, de Ligt of Ziyech moet natuurlijk wel onbespreekbaar zijn en blijven.

   1. Moosie

    Dick ik lees gisteren een heel stuk van Piet Visser en die vindt het een uitstekende aankoop maar moet wel minstens een half jaar wennen en langzaam gebracht worden .Dat weten ze bij Ajax ook dus als je nu verkoopt ben je gewoon verkeerd bezig halverwege het seizoen niet verkopen als ze hem willen komen ze over 4 maanden wel terug

    1. dickst14

     Laten ze hem i.i.g kopen en Neres verkopen in mei. Als hij niet meteen inzetbaar is deze Lainez, dan is het een verzwakking vd selectie en zeg ik ook niet doen.

     1. dickst14

      yep. Maar we gaan het zien. Aandelen worden alleen steeds duurder zo en dus komen we nooit van die klote beurs af.

     2. Moosie

      dat ook nog ja maar dat is nooit de bedoeling geweest dat is 1 van de redenen dat Cruijff kalt werd gesteld

     3. JohnDoe77

      In de zomer verkopen zou echt de beste oplossing zijn. Maar of de Chinezen dan nog willen… aan de andere kant; in deze markt is hij vast ook in de zomer wel 30mln waard toch?

  2. FrankiC

   Voor de rechtsbuitenpositie hebben we nu Ziyech en Neres. Ajax streeft naar een dubbele bezetting. Nu niets verkopen.
   De kans bestaat dat Ziyech in de zomer wordt verkocht. Als dat zo is moeten ze Neres ook in de zomer NIET verkopen.

 5. AJAXForever61

  Laten gaan voor dot bedrag, hij zal zich steeds ontevredener opstellen als reserve, dit geld is hij ook niet waard, succes en adieu

  1. AB

   Nog niet zo lang geleden kon Ajax niet zonder Neres volgens heeeel groot deel van het forum, nu hebben de supporters zijn koffers al gepakt voor hem.

 6. AB

  Het excuus is er al voor Overmars. Hij heeft gezegd: Er vertrekken met de winterstop geen prominente en/of dragende spelers. Dus Netes valt hier simpelweg niet onder in zijn visie. Overigens is er in de huidige voetbalwereld echt geen sprake van een megabod als het bedrag onder de 50 miljoen ligt. Als er al voor tieners 15 miljoen of meer op tafel komt is dit een schijntje maar …… wel een mooi excuus voor onze excuus Truus.

  1. JohnDoe77

   Jij bent 2019 ook weer lekker zuur begonnen zeg, jammer! Waarom snap je niet dat een TD altijd zegt dat niemand te koop is? Wat moet hij dan zeggen; kom ze maar halen? Alles is altijd te koop voor de juiste prijs. Club van Maggalan zou ook niets verkopen! Bovendien “excuus Truus” is weinig respectvol voor iemand die jarenlang verantwoordelijk is voor onze spelersgroep en transfers; Ajax heeft nog nooit zoveel geld gehad, heeft de meest talentvolle en waardevolle selectie sinds decennia en speelt bij vlagen prima. Al die negativiteit toch maar, je lijkt wel een kakkie!

   1. AB

    Toch apart dat realisme altijd wordt gezien als negativiteit. Ik ben geen blinde volger, ook niet in 2019. Dat het jaartal is veranderd maakt niet dat een mening veranderd. Hij heeft een belofte gedaan aan de supporters. Wederom een loze belofte.

    1. JohnDoe77

     Ja, blinde volgers zoals Sjaak Swart! 🙂 Niet iedereen die het niet direct met jou eens is moet een blinde volger zijn hoor! In grote lijnen staat Ajax er nu vele malen beter voor als de afgelopen jaren, zowel sportief als financieel. Ik vind de grote lijn belangrijker, zie mooi voetbal (eindelijk) van Ajax. Maar het is goed als jullie op iedere slak zout blijven leggen hoor! Ik ben zelf meer van het positieve uitgegaan.

    2. JohnDoe77

     En AB; zie ook het stukje van De Nees over “de belofte” van Overmars aan de supporters zoals jij dat zegt (hier onder). Altijd zo gemakkelijk om alleen maar de stukjes te gebruiken die jouw verhaal ondersteunen. En dan nog; wat verwacht je dat hij zegt bij een transferperiode? Natuurlijk “is niemand te koop” en hoeven wij niet te verkopen. Hij kan kwalijk zeggen dat het uitverkoop is bij Ajax.

   2. Ajax 1

    Helemaal eens JD. in drie jaar tijd el finale en laatste zestien cl laat zien dat we weer aansluiting hebben bij subtop europa. En met mix eigen spelers en aankopen.

    1. JohnDoe77

     Helemaal eens Ajax1! En natuurlijk maakt ook een Overmars vast eens een fout, maar grote lijn zie ik zoals jij!

  2. De Nees

   Wel volledige statement van Overmars vermelden en niet alleen het deel dat past bij je mening. Hij heeft vaak achteraan gezegd als uitzonderlijke bedragen geboden wordt dat Ajax dit niet bij voorbaat wegschuift. Voor wie komt zo’n bod en is het vertrek op te vangen…vind ik een logische redenatie.

   1. JohnDoe77

    Scherp De Nees! Goed dat jij wel het hele verhaal weet te vermelden. Klinkt ook zeer logisch wat uiteindelijk heeft alles zijn prijs. De club van Maggalan zal ook gezegd hebben dat niets verkocht hoeft te worden, tot Overmars het juiste bedrag noemde.

 7. Ajax 1

  Jammer, Vind Neres een leuke speler en vorig seizoen veel assists en doelpunten. Voor het kampioenschap zullen we iedereenn nodig hebben. Kan niet inschatten hoe bande of lainez of onze nw zuid-afrikaan. Als die gelijkwaardig of beter zijn, kun je hem voor 40 mln verkopen, maar anders echt onzin…..

 8. Iamsterdam2015

  30/40 miljoen is een hoop geld. Je hebt iedereen nodig het komende halfjaar en dus ook Neres. Exjter denk ik dat Neres zelf zijn koffers al klaar heeft staan want het is en blijft een broodvoetballer ( met alle respect overigens) die zo in één klap zijn hele wijk in brazilië uit de penarie kan halen laat staat Ijn fam en vrienden. Lastig maar ik denk zelf dat hij zelf eieren voor zijn “ geld” gaat kiezen.

 9. Kapstein

  Wat zou hij zelf willen? Ik denk dat als hij zelf graag weg wil dat we hem beter kunnen laten gaan. Het is geen dragende speler en we hebben genoeg kwaliteit over op de reservebank.

 10. Markzagt

  Kut transfer wel veel geld maar hij heeft best nog wat potentie en dan gaat hij naar china. Dom dit niet doen.

 11. HDfan

  Hij kan zich niet schikken in de reserve rol die hij nu heeft. Dus als je 40mln ervoor krijgt : doen

 12. -buitenkantje rechts-

  Dit soort beslissingen gaan altijd in overleg met de speler en zaakwaarnemer..
  Neres heeft er kennelijk zelf ook wel oren naar. Voor veel geld zijn Brazilianen vaak wel te porren. Ze voetballen niet alleen voor zichzelf, maar moeten ook een hele familie onderhouden.

 13. Ralph

  Geen moment twijfelen! Geen basisspeler en te weinig rendement. Leuke speler, geen topper. 30 miljoen in de pocket en kijken hoe die Mexicaan het gaat doen voor 11 miljoen.

  1. Moosie

   die staat er niet meteen slimpie die moet eerst een half jaar wennen zoals bijna elke aankoop van Overmars

 14. Zlatan4ever

  Als Neres vertrekt dan is dat volledig op het conto van Ten Hag, die hem keer op keer er uit haalt of helemaal niet opsteld terwijl op deze momenten ook andere spelers voor een wissel of bank in aanmerking kwamen.
  Maar die durfde hij niet “ aan te pakken “ ……laat het megabod het vertrek van Neres verzachten….

 15. a.p.

  wat een bod. Verkopen dus omdat het jammer voor Neres zelf is dat hij geen vaste basisplaats in Ajax 1 heeft kunnen behalen.

 16. Arie

  Voor 40 M strik er om heen en direct 20 Investeren in een top Braziliaan van de top3 van Brazilië.

 17. Arie

  In Florida spelen we tegen Brazilianen en bij palmeiras loopt Dudu die veel scoort als rechter middenvelder en veel assisten heeft

 18. Arie

  In Florida spelen we tegen Brazilianen en bij palmeiras loopt Dudu die veel scoort als rechter middenvelder en veel assisten heeft.

   1. AB

    Assisten zijn van die persoon (assistent) die de bal geft aan de persoon die de uiteindelijke assist geeft. De assistent van de assist dus. Je hebt meerdere assisten. Helder?

 19. Iedereen heeft een mening

  Wordt straks toch wel erg belangrijk hoe AJAX het vertrek van minimaal 4 spelers gaat opvangen. Daar maak ik mij toch wel zorgen over (zie weinig Nederlandse spelers die kwalitatief iets zouden toevoegen). Een internationale selectie is leuk maar zie toch graag zo’n 50% Nederlandse spelers in AJAX 1. Neemt niet weg dat meer dan €30 miljoen een aardig bedrag is.

 20. Iamsterdam2015

  Maar china?!?! God dan moet je wel heel veel om geld en weinig om voetbal geven. Tegen de tijd dat ze daar het niveau van een nederlandse / belgische competitie hebben speelt feyenooit halve finale CL……….

 21. Ajax XXX

  30 is geen megabod, dan had hij van de zomer al weg gekunt. Minimaal 50 als Neres zelf al naar China wil

 22. J18

  Met het oog op volgend seizoen zou ik hem houden, Ziyech zal weggaan en dan heb je iig een goede rechtsbuiten

 23. Ajaxfoort

  Overmars moet zich ook niet laten verleiden door dergelijke uitspraken te doen. Je kunt nooit met zekerheid zeggen dat er niemand weggaat. En ook al vind ik Neres een heerlijke speler… voor 40 miljoen moet je niet twijfelen. Verkopen die man!!

 24. AB

  Uitspraak Overmars 31-10-218: “Niemand gaat er in de winter weg. Wat er ook op tafel komt”. Volgens mij denkt hij dat hij nog steeds bij GAE zit.

Comments are closed.