Ajax met 5,8 miljoen volgers zeer populair op social media

Ajax is zeer populair op social media en blijft andere Nederlandse clubs ver voor, zo heeft RESULT Sports gepubliceerd. Het bureau doet twee keer per jaar onderzoek naar clubcijfers op Twitter, Facebook, Instagram, YouTube en het Chinese Sina Weibo. Ajax heeft in totaal 5,8 miljoen volgers en laten PSV (1,8 miljoen) en Feyenoord (1,4 miljoen) ver achter zich. Op Sina Weibo, het socialmediaplatform in China, heeft Ajax ruim 800.000 volgers. Hoewel Ajax in Nederland met afstand de grootste speler is op social media, zijn de cijfers slechts een schijntje ten opzichte van de top vijf. Real Madrid voert de lijst aan met bijna 243 miljoen online volgers. De Koninklijke wordt gevolgd door Barcelona (240 miljoen), Manchester United (137 miljoen), Chelsea (90 miljoen) en Bayern München (79 miljoen).

Bron: Results Sports

Related posts

18 Comments

     1. Charka53

      We hebben wel veel volgers en wees blij dat ze niet allemaal op dit forum zitten omdat je dan een dagtaak heb om alles te lezen en te reageren.

 1. FrankiC

  En er komt binnenkort een potentie van 130 miljoen Mexicanen bij. Heeft Ajax in Mexico meer volgers dan PSV wn Feijenoord in Nederland ?

  1. AB

   Na jouw opmerkingen over Sjaak is het advies aan iedereen om jouw reacties niet meer serieus te nemen. Je bent eigenlijk gewoon een verrader.

 2. AFCA_035

  Je ziet gewoon dat deze reacties niet echt goed bedacht zijn er is weinig tijd ingestopt om dr over na te denken iedereen doet het gewoon voor die likes

  1. Liefhebber van de oude Ajax school (aka AB)

   Oh ja? Ff kijken ….. ahh ik heb er al 375. Joepie, nog maar 30.000 te gaan. ??

Comments are closed.