There are no ads, please add some


Swart: ‘Ik denk dat we twee prijzen gaan pakken’

Wat Sjaak Swart betreft mag het balletje voor Ajax wel weer gaan rollen. Mister Ajax is namelijk zeer tevreden over de eerste seizoenshelft, verwacht dat Ajax twee prijzen gaat winnen maar heeft ook een kleine kanttekening. Swart vindt trainer Ten Hag soms lastig te volgen.

AT5 blikt met Sjaak Swart en VI-hoofdredacteur Pieter Zwart terug op dit veelbewogen voetbaljaar en daarin laat Swart weten toch wel heel tevreden te zijn. ‘Ik denk dat alle supporters heel tevreden zijn, want ze zien toch weer echt voetbal wat bij Ajax hoort’. Op de vraag of er nog iets beter kan laat Swart weten dat de trainer soms wel iets duidelijker mag zijn. ‘Hij mag wel iets duidelijker uitleg geven aan mensen want hij komt ook uit Twente dacht ik en dat verstaat niet iedereen even goed. Of er in de tweede seizoenshelft prijzen gaan vallen in de Johan Cruijff Arena is Swart duidelijk. ‘Ik denk dat we uiteindelijk twee prijzen pakken want we hebben een hoop kansen. Het is een brede, goede selectie en iedereen is nu fit’. De speler die dit jaar het beste presteerde, is volgens Mister Ajax Matthijs de Ligt. ‘Hij is het licht in Ajax. 19 jaar en als je ziet wat hij doet, het is geweldig’, besluit Swart glimlachend.

Bron: AT5


Gerelateerde posts

44 reacties

 1. ajaxpers

  De Ligt zeker maar jammer dat hij Ziyech niet noemt want zonder hem is er weinig bezieling in het spel. Verder vind ik niet dat je de boerse uitspraak van TH zo belachelijk kan maken .

 2. HURBIE

  Zijn allemaal goed bezig in deze selectie Sjaak
  En als er wat over TenHag gezegd moet worden zou ik als ik jou was daar niks over zeggen, dat hoor je niet te doen

 3. Ajax 1

  Mannen, dat is toch humor. Kom op, daar mag best om gelachen worden. Ik werk veel met belgen, zeeuwen, limburgers etc en we maken op een leuke manier ook lol om de verschillen. Als je dat normaal doet en dat doet sjaak hier is er niets mis mee.

 4. Indojood

  Haha, pas maar op Sjakie. Van een aantal watjes op dit forum mag je niks zeggen over het Tukkerse boertje.

 5. a.p.

  ook ik ga voor twee prijzen. Minimaal Kampioen en de Beker en dan nog een tijdje door in de C.L.

 6. dickst14

  Nou hoeft sjaak niets meer op dit forum te zeggen. of gaat die clown toch nog iets doen.

 7. Zlatan4ever

  Mr.Ajax a.k.a Sjakie mag zeggen wat hij wil lijkt mij net als ieder ander op dit forum. Ik wel dommere teksten gelezen van de voetbal-kenners hier

 8. AB

  Dommer dan iemand die gaat beweren dat hij Sjakie himself is? Onmogelijk. Als forumlid met een nick prima maar zeggen dat je de echte Sjakie bent 😂😂😂😂😂

 9. AB

  Daarnaast mag inderdaad iedereen verder zeggen wat hij wil, ook dat er watjes en gestoorden op het forum zitten.

 10. dickst14

  Iedereen mag zeggen wat hij wil, maar een naam misbruiken zoals Litmanen en Sjaak Swart dat doe je niet.

 11. FrankiC

  Houdbaarheidsdatum lijkt me toch echt verlopen. Maar beter geen vragen meer stellen. Nieuwswaarde nihil, tis effe niet anders AB.

 12. Zlatan4ever

  AB dit betreft een intervieuw die de redactie geplaatst heeft, niet de sukkel die zich als Sjakie voor doet…

 13. -buitenkantje rechts-

  Sjaak..prachtig figuur en het geweten van Ajax.
  Heerlijk gekleurde meningen wisselen zich af met recht door zee.. Prachtige vent en met recht “Mister Ajax”
  We hebben zeker kans op 2 prijzen.. Dan denk ik aan kampioenschap en beker. Betreft de CL krijgen we het erg moeilijk nog een ronde verder te komen. Daarbij vind ik de Europese tour nu al geslaagd als je ziet dat we via voorrondes geplaatst zijn..

 14. Bakkie

  AB: “Ik bepaal zelf of ik rustig doe of niet en dat hoef jij mij niet te vertellen. Ik ben 61 en als ik me wil gedragen als iemand van 10 dan mag ik dat!” 😂
  De beste wensen trouwens nog, AB

 15. AJAXForever61

  Hopen dat Sjaak gelijk heeft, 2 prijzen , ik teken er voor, kampioen en de Denneappel!! Come on boys!

 16. Indojood

  Ik lees sowieso weinig verheffende teksten hier. Veelal in de trant van “Kom op Ajax, mijn held, we gaan voor de titel” en dat soort holle frasen. Een zeer kleine minderheid neemt de moeite om wat verder te discussiëren over club, organisatie, tactiek, spelers, jeugdopleiding, etc.

 17. AB

  A) kijk naar smiley b) waarom zou er iets veranderen bij een jaarwisseling? Leven wordt niet anders hoor.

 18. AB

  Sjakie mag tot aan zijn laatste ademtocht alles zeggen wat hij wil en ik hoop dat er tot die tijd vragen gesteld kunnen worden aan hem. Het is een heerlijke, eerlijke, recht door zee Amsterdammer.

 19. AB

  Als je dat laatste doet krijg je de opmerking: laat dat maar aan Ajax over. Gevolg: stil forum.

 20. ajaxhoger

  Juist,als je als ajacied deze man niet koestert dan ben je geen ajax fan lijkt me , hij ademt ajax en leeft met ajax , mooi toch .

 21. Prinsengracht

  Jij begrijpt niks van Ajax. Van het wezen. De ziel. En over 20 jaar is er niemand meer die het nog weet.

 22. Indojood

  De kunst is om met een dergelijke nick in de geest van de naamgever te kunnen reageren. BobbyHaarms is daar een goed voorbeeld van, Litmanen de slechts denkbare.

 23. FrankiC

  Iets ‘positiefs’ dan maar: Willy en René zijn nog veel erger. Op een gegeven moment moet je ze tegen zichzelf in bescherming nemen.

 24. Indojood

  Niks mis met Sjaak en niet gaan vergelijken met een paar carnavalsfiguren. Wij zijn Ajax.

 25. Bert Betondorp

  Afgezien dat Onze Erik spreekt wat wij niet verstaan, is onze Erik ook niet te volgen in zijn wisselbeleid, onderschat hij de kracht van tegenstanders in de KVB beker, vraagtekens bij zijn team opstelling etc etc, maar verder…..? Toch liever een andere trainer.

 26. FrankiC

  Tuurlijk moeten we Sjakie koesteren. Dat neemt niet weg dat hij van de ‘open deuren’ is (2 van de 3 prijzen). Met zo’n post krijg je geen echte forumdiscussie.
  Willy en René praten louter onzin, het blijven natuurlijk Hellemonders (Rosario na al beter dan Pogba).

 27. Bert Betondorp

  Meer prijzen zit er dit seizoen voor Ajax niet in, dat zegt de heer Swart toch.
  Waarom al dat geauwehoer dan.

 28. Zlatan4ever

  Haags of Schevingen is 1 pot nat voor dat je daar over begint.
  Kut club Kut volk

Reageren is niet mogelijk.