There are no ads, please add some


Officieel: Ajax contracteert Lisandro Magallán

Ajax heeft de Argentijn Lisandro Magallán gecontracteerd. De rechtsbenige verdediger was er met Ajax al uit maar nu ook de vereiste papieren in orde zijn gemaakt mag Magallán zich Ajacied noemen. Magallán heeft een contract van 4,5 ondertekend. Magallán werd op 27 september 1993 geboren in La Plata, Argentinië en heeft tevens een Italiaans paspoort. Hij sluit komend weekeinde tijdens het trainingskamp in Florida aan bij de selectie van Ajax. Ajax doet geen mededelingen over de hoogte van de transfersom, maar naar verluidt ontvangt Boca Juniors acht miljoen voor de 25-jarige verdediger.

Bron: Ajax.nl 


Gerelateerde posts

32 reacties

 1. AB

  Ooit old smuggler gedronken (Argentijne/Schotse whiskey), ik mag hopen dat Magaklan 100 keer beter is. Drankje was niet te zuipen.

 2. nash1900

  Hopelijk kan hij al spelen tegen Real. want dan missen we Wober,.want Blind zie ik dan liever niet achterin..blind de jong en beek op het middenveld

 3. Jur

  Heeft wat voeten in de aarde gehad maar eindelijk is het nu definitief
  Ik zeg …..welkom Lisandro en luister en kijk goed naar je landgenoot Nico hoe die het doet 💪🏻

 4. a.p.

  dat is mooi, welkom bij ons aller Ajax laat de verwachtingen over jou ons maar snel zien.

 5. dickst14

  Ik heb niets tegen Veltman. Die doet wat hij kan, maar is niet goed genoeg. Je zou haast een hekel aan hem krijgen door een idioot op dit forum. Hopelijk drinkt hij snel de mij aanbevolen Spaanse wijn : Vino Veneno

 6. AB

  Als je zegt dat Veltman niet goed genoeg is staat dat gelijk aan een hekel hebben aan een echte Ajacied. Althans, volgens een geacht nachtelijk forumlid.

 7. Prinsengracht

  En denk nu niet dat ik net als Veltmanen midden in de nacht post. Want het is hier 19.54 uur

 8. Prinsengracht

  Ook benieuwd hoe hij trapd. En kopd. En passd. En beukd. 🍹💃🏾☀️😎🍹👊🏻

 9. Bakkie

  Ben benieuwd naar deze man! Hij schijnt een SciSkill te hebben van 73, met potentie 83. Dat is niet erg hoog. Maar goed, dat is ook maar een voorspelling op basis van data.

 10. Prinsengracht

  Voor de goede orde: schaal 34 duurt nog erg lang. Want we hebben er nog geen 10 denk ik. Zo lang delen ze die schalen nog niet uit.

 11. Prinsengracht

  Ik heb tegen Veltman dat hij of verdedigt als een mietje, of onnodig grote overtredingen maakt. Hij heeft gewoon niet het karakter van een echte verdediger. Vroeger schold ik zulke jongens regelmatig verrot in het veld. Ze kosten namelijk punten. En dus geld.

 12. AB

  Het is pure interessantdoenerij van je Bakkie. Slaat gewoon nergens op. Niet doen dus. Is welgemeende tip.

 13. Bert Betondorp

  Zullen we eerst ff zien wat Lisandro presteert voordat wij op voorhand met nonsens verhalen komen, Bakkie?

 14. Bakkie

  Er zijn mensen (waaronder ikzelf) die dit soort informatie interessant vinden. En er zijn natuurlijk ook mensen (zoals jij en Prinsengracht bijvoorbeeld) voor wie de tijd misschien een beetje te snel gaat.

 15. Bakkie

  Zullen we eerst eens uitzoeken wat een SciSkill precies is, voordat we het nonsens noemen, Bert?

 16. Prinsengracht

  😂 Leuke poging bakkie. Ik heb het idee dat AB op veel fronten nog aardig bij de tijd is. Voor mijzelf geldt dat ook. Zo oud ben ik trouwens niet hoor. Natuurlijk weet ik wat het is. Maar ik kijk liever zelf naar een speler. Doe dat al een tijdje. En inderdaad vond ook ik dat je interessant deed. Vandaar mijn reactie. Het moet natuurlijk niet zo zijn dat jij of ik of wie dan ook niet mag posten wat hij kwijt wil. Dus ik neem aan dat jij gewoon de SS scores van spelers blijft vermelden.

Reageren is niet mogelijk.