De Telegraaf: ‘Magallán bijna Ajacied’

Het heeft even geduurd maar Lisandro Magallán mag zich binnenkort Ajacied noemen. De Argentijnse verdediger maakt voor minimaal acht miljoen euro en maximaal negen miljoen euro de overstap naar Amsterdam, zo kwamen Ajax en Boca Juniors in een eerder stadium reeds overeen.

Juristen zijn inmiddels bezig om het papierwerk rondom de transfer af te ronden. Het is de bedoeling dat Magallán  samen met landgenoot Nicolás Tagliafico vanuit Buenos Aires naar Florida vliegt waar Ajax vanaf zaterdag een trainingskamp heeft belegd. Aangezien Magallán over een Italiaans paspoort beschikt zal hij niet lang op een werkvergunning hoeven te wachten. Ajax en Magallán zelf hadden al overeenstemming bereikt over een verbintenis tot de zomer van 2023. Tevens is Magallán inzetbaar in de Champions League wedstrijden tegen Real Madrid en dat is weer goed nieuws voor Erik ten Hag, aangezien hij in de eerste wedstrijd Max Wöber moet missen vanwege zijn rode kaart tegen Bayern München.

Bron: De Telegraaf

Related posts

34 Comments

  1. Wenen 1995

    Gezien de moeite die het heeft gekost om Magallan te contracteren, moet het wel een aanwinst zijn. Mooi dat Ajax hem nu vastlegd. Heeft tie mooi een half seizoen om te wennen en kan tie De Ligt miv volgend seizoen waardig vervangen…… Ben benieuwd! Succes iig!

    1. vak411

      idd Wenen! ze blijven bezig om.hem binnen te halen dus hebben ze veel vertrouwen in hem.
      wij wachten rustig af. ben benieuwd, en als hij komt heeft hij in ieder geval ervaring. welkom bij de mooiste club van de wereld magallan!

    2. Indojood

      Waarom wennen, hij moet er meteen staan. Dat moest Nico ook. Het is geen jeugdspeler en we zijn geen sociale werkplaats.

    1. FrankiC

      Er zijn helaas aardig wat kenners die hun bedenkingen hebben over het meevoetballende vermogen van Magallán. Alleen verdedigen is onvoldoende bij ons Ajax. Ik ben iig nog niet overtuigd. Laten we er maar het beste van hopen!

  2. AB

    Schijnt dat Schuurs mogelijk nog in de winterstop verhuurd (met optie tot koop) wordt. Fortuna is een optie.

    1. Prinsengracht

      Ik denk dat je de boel hiermee wil opnaaien. Maar het zou niet erg zijn. Schuurs is niet goed genoeg voor Ajax 1

  3. Iceman

    Mooi werk Marc nu die mexicaanse spits nog. En niet treuzelen gewoon binnen halen die gast.

  4. RJS

    Mooi ! Benieuwd wanneer we Maradona – zwaaiend met een Ajax shirt – mogen verwelkomen in onze Johan Cruyff Arena nu we een Boca Juniors speler hebben binnengehaald.

    1. Mr Ajax

      Dat zou inderdaad wel
      Lol zijn rjs, dan toch op de f-side, daar past die gezien zijn snuifgedrag het beste tussen ?

    2. dickst14

      Fuck Maradona. Hij denkt dat hij de beste was. Cruijff is was en zal altijd de beste zijn. Links rechts demarrage koppen spel verdelen en spel lezen zoals niemand dat kon.

      1. De Nees

        D’r zal/ zou best iemand zijn die vaker de bal hoog kon houden, maar zoals Johan het spel kon lezen en verdelen dat wordt nooit meer overtroffen.

  5. Iedereen heeft een mening

    Welkom, echte verdedigers zijn van harte welkom. Kan met Nico mooi laten zien hoe er verdedigd moet worden (misschien een voorbeeld voor de jeugd?????). Succes

      1. Iedereen heeft een mening

        Daar twijfel ik toch een beetje aan. Aan echte verdedigers (Nederlands elftal waardig) kom ik uit op De Ligt, Van Dijk en De Vrij. Maar ik kan er volledig naast zitten.

        1. Amoebe

          Aldewereld, vertoghen, de ligt, vrldman, blind

          Dat zijn toch aardige transferbedragen de afgelopen (en komend) jaren

          1. Iedereen heeft een mening

            Aldewereld en Vertonghen, heel goed maar helaas Belgen. En als ik de reacties op deze site over Veltman las kon hij er niets van (niet mijn mening) en was hij AJAX onwaardig. Dit werd ook vaak over Blind gezegd/geschreven. Blind vindt ik trouwens wel een goede verdediger maar mist de “hardheid” is meer een voetballende verdediger.

  6. AJAXForever61

    Zo nemen we afscheid van de ene en verwelkomen we de nieuwe! Sanchez en de Ligt zijm niet zo makkelijk te vervangen, wait and see!! Wellom Magallan!

  7. Iamsterdam2015

    Nou hij moet wel goed zijn want er wordt veel moeite voor hem gedaan. In de argentijnse sportkranten vroegen de supporters van Boca zich af of Boca Ajax 9 miljoen zou krijgen of dat Akax dat aan Boca ging betalen… ze begrepen er geen r€@# van dat hij 9 miljoen kost. We gaan het zien…….

Comments are closed.