There are no ads, please add some


De Jong hakt binnenkort knoop door, PSG nog steeds op pole-position

Frenkie de Jong gaat binnenkort een beslissing nemen waar hij de komende jaren zijn kunsten gaat vertonen. De speler heeft diverse aanbiedingen op zak waarbij Paris Saint-Germain nog steeds de meest logische oplossing lijkt, aangezien de Fransen een akkoord hebben met De Jong én Ajax.

Voor De Jong ligt in Parijs een vijfjarig contract klaar en PSG heeft daar 75 miljoen voor over. De Jong kan zich met de handtekening verzekeren van 8 miljoen per jaar aan inkomsten. Naast PSG heeft ook Barcelona nog steeds interesse maar wil en kan het niet voldoen aan de vraagprijs van Ajax. Ook Manchester City zou De Jong dolgraag willen toevoegen aan de selectie maar heeft problemen met betrekking tot Financial Fair Play.

Bron: Twitter

Gerelateerde posts

22 reacties

  1. Litmanen

   Gek genoeg heeft PSG net zoveel problemen met de Finacial Fair Play. Maar blijkbaar zijn de dollars van de ene sheik meer waard dan van de ander.
   PSG heeft veel meer uitgegeven dan ze ooit gaan terugverdienen.

 1. Iamsterdam2015

  Geld geld geld. Ik hoop dat deze jongen nuchter blijft en zich niet blind staart op die 8 miljoen per jaar. PSG is mooi zeker waar, maar Barca is Barca…… ik bedoel…. Barca… pfffft kom op man.

  1. dickst14

   Is een hoop geld, maar ik denk dat de Jong daar niet zo naar kijkt, dat is echt een liefhebber. En wat maakt het uit als je aan het einde van je carriere maar 70 miljoen i.p.v 90 miljoen op je bank hebt.

    1. Wijzijnajaxamsterdam

     Dat is zeker een feit Charka53 alleen was dan wel voor barca gegaan. Zonder twijfel dan maar een paar ton minder

  2. De Nees

   Barca biedt weer ’s onder de marktprijs omdat iedereen zo graag voor hun zou willen spelen. Wat minder pochen met de naam zou hun meer sieren, arrogant opstelling alleen daarom al zou je hopen dat ze naast Frenkie grijpen.

 2. Joep

  Gevoelsmatig heeft hij bij psg weinig te zoeken. Psg is in de competitie te sterk voor de rest. Blijft over de cl. In Engeland of Spanje heb je veel meer weerstand

  1. -buitenkantje rechts-

   Dat vind ik ook Joep.. Vind zelf de Spaanse competitie bij Barça op het middenveld het beste bij hem passen.
   Anders gewoon nog een jaartje Ajax..

 3. Iedereen heeft een mening

  Kan mij haast niet voorstellen dat het PSG wordt. Er zijn toch mooiere clubs.🤔🤔🤔

 4. Zlatan4ever

  Ik zou de Jong graag behouden bij Ajax, maar als een club 75 miljoen voor hem over heeft toch maar lekker inpakken en een 🎀 er om heen en zo snel mogelijk in een 🛫 naar Parijs laten vertrekken voor PSG zich bedenkt of dat De Jong geblesseerd raakt…….
  Ik verval in herhaling maar dat is het beste voor Ajax ! 🙋🏼‍♂️👊🏻⚽️

Reageren is niet mogelijk.