There are no ads, please add some


Overmars wil Huntelaar voor nog een jaar vastleggen

Klaas-Jan Huntelaar keerde in de zomer van 2017 terug bij Ajax en tekende toentertijd een éénjarig contract wat na afloop van dat seizoen met een jaar werd verlengd. Als het aan Marc Overmars ligt gaat dat binnenkort nog een keer gebeuren want de directeur spelersbeleid is uitermate tevreden met de aanwezigheid van The Hunter in de Johan Cruijff Arena.

‘Klaas-Jan is gewoon erg belangrijk voor het team en heeft nog steeds een enorme drive om belangrijk te zijn, zulke spelers moet je koesteren en behouden voor de club. Zijn wens is om nog een keer kampioen te worden met Ajax want dat is hem nog niet gelukt, ook niet toen hij in de periode van 2006 tot 2009 bij Ajax speelde’. Beide partijen gaan dan ook binnenkort met elkaar om tafel zitten waarbij Huntelaar een nieuw contract kan gaan ondertekenen, zo laat Overmars weten tegenover Ajax TV.

Bron: Ajax TV


Gerelateerde posts

62 reacties

 1. Amoebe

  Gebaseerd op ……?

  Niet elke oud speler hoeft trainer te worden bij ajax.

  Misschien heeft hij het niet in zich.

 2. Joodjuh

  Geef die man een contract voor t leven want hij heeft zoveel goeds gedaan voor Ajax. Ik zou het alleen wel een prettig idee vinden als ze een nieuwe jonge spits aantrekken. We gaan veel centjes verdienen aan de jong en de ligt dus ze mogen best wel wat uitgeven.

 3. AB

  Waar is hij dan nog (al bewezen) meer goed in? Daarnaast, zoveel jaren heeft hij nu ookweer niet voor Ajax gespeeld. Volgens straks 5. Dan moeten Veltman en Schone ook een contract voorhet leven krijgen.

 4. Bert Betondorp

  Niet dralen, direct afhandelen. Klaa-Jan heeft een voortreffelijke inzet en dat stimuleert iedereen, trainer, spelers en dus ook de directie.
  Dan spreek ik nog niet eens over het enthousiasme van de fans.
  Dus…doe et nog een jaartjebij….

 5. AB

  De vraag is op basis waarvan contract voor het leven. Alleen als voetballer is onvoldoende, kijk naar Heitinga bijvoorbeeld. Het is makkelijk gezegd als je zelf niets hoeft te betalen. Contract voor het leven is voor zo’n 35 jaar.

 6. Prinsengracht

  Gebaseerd op likes verzamelen Amoebe. Dat is wat Hurbie hier doet. Evert ten Napel zou zeggen: en dan wordt hij toch verslagen door die dekselse Zlatan….

 7. -buitenkantje rechts-

  Je kan je ook afvragen waarom KJ op zijn leeftijd nog belangrijk is..
  Hij had natuurlijk al lang voorbij gestreefd moeten zijn door Dolberg of een andere jongere spits.
  Tijd voor een spits die 25-30 goals voor ons maakt. Zie ik KJH niet meer doen, maar Dolberg ook niet. Venema kopen van Utrecht en Sol van Willem II.

 8. AJAXForever61

  Gelijk doorpakken, een echte Ajacied en topspeler die altijd dior blijft gaan en ook nog de conditie daarvoor heeft. Mooi kerstcadeau!

 9. Charka53

  Als de Hunt er genoegen mee neemt om niet zo vaak te spelen zou het een goede zaak zijn om hem nog een jaartje te houden want als hij er staat , staat er een speler met de juiste instelling.

 10. Jur

  Foto bij dit artikel zegt genoeg…………………….zeker nog 1 jaar erbij💪🏻👌🏻

 11. Hanski

  Appie wat bral jij nu weer? Jij wil t liefst paling jonkie (die echt nog niets nada noppes heeft gepresteerd als trainer, opleider of wat dan ook) iets verantwoordlijks laten doen bij ons Ajax…je bent teletext supporter met bescheiden eenzijdige blik die wel stoer klinkt maar niets zegt…gewoon stil blijven…gezien reacties op jouw negatieve inbreng zul je dat onderhand wel snappen….
  Kijk uit naar jou gescheld en gevloek😂😂😂😂😂 ken je dat verhaal van holle vaten? 🤔

 12. AB

  Wat wil je nu precies zeggen s e ij s? Teveel drank opmet de kerst? Ik teletekst (niet met een x) supporter? Ikben al zo’n 50 jaar seizoenkaarthouder, en jij droppie? Wie mag jij wel zijn? Klein dom anoniem bluffertje dat je bent. Heb je het stadion ooit wel eens van binnen gezien, ooit wel eens een speler life gezien? Kortom, mondje dicht of gewoon kennis komen maken.

 13. Litmanen

  Lekker lang discusseren over een levenslang contract.
  In de topic gaat het over 1 jaar.
  Zoek het verschil…….

 14. Zlatan4ever

  AB je bent blijkbaar weer helemaal “de oude”……
  Heerlijk negatief in dit geval over The Hunter, hoe krijg je het voor elkaar om iemand als Klaas-Jan met zijn tomeloze inzet voor Ajax en winners-mentaliteit ook als hij minder speelt.
  En dan nog met het voorbeeld van Heitinga komen aanzetten…
  Toen ik melde dat ik Heitinga helemaal niet zo’n toptrainer was, was jij er als de kippen bij om mij te melden dat Heitinga beter verdiend… en nu is niet geschikt ? Het word tijd voor nog een nieuwe nick-name
  Mr. Contradictie 🧐🤨🙋🏼‍♂️

 15. Zlatan4ever

  Hahahaha AB , je bent echt
  “ back in town “ Top !
  👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻👍🏻

 16. Zlatan4ever

  Absoluut Indojood, Huntelaar is een volbloed Ajacied ongeacht zijn opleiding of clubs waar hij heeft gespeeld. Een kanjer 👊🏻

 17. 89_manon

  Ben ik de enige die vind dat huntelaar maar heel weinig heeft laten zien in het spel. Vaak buitenspel, niet de drive om de bal te willen veroveren, afwachtende houding dat de bal eens naar hem toe komt. Vaak naar de grond gaat zodra de tegenstander een klein duwtje geeft. Zich slecht vrij loopt etc. Als back-up voor Dolberg oke, zie ik hem liever als Dolberg mwahh ook niet zo, vind dat Ajax eens moet gaan kijken naar een nieuwe spits, Dolberg heeft nog lang niet zijn niveau, en huntelaar komt niet meer aan zijn voorheen fantastisch niveau..

 18. AB

  Kijk eerst even naar de reactie van Jooduh domme lul voordat je uberhaupt weer eens midden in de nacht reageert.

 19. -buitenkantje rechts-

  Gedeeltelijk met je eens Manon.. Ajax moet idd om zich heen gaan kijken voor een betere spits. Ik vind dat een Ajaxspits in de eredivisie tussen 25-30 goals moet maken. KJH heeft zeker de drive nog wel, maar niet meer de scherpte. Dolberg is druk bezig met stoïcijns zijn, maar is al heel lang niet gevaarlijk meer.

 20. -buitenkantje rechts-

  Valt me op dat regeerders op de site vaak spelers beoordelen naar vermeende karaktereigenschappen. Termen als “kind van de club” “sympathiek” “arrogant gedrag” Zelfs naar uiterlijk wordt gekeken. Bv naar hoe een speler zijn haar heeft..
  Ik vind dat vreemd. De karaktereigenschappen worden toegeschreven, terwijl men de speler totaal niet kent. Iedere medespeler van Ziyech bv kan zeggen dat Ziyech een sympathieke jongen is met humor en zorgzaam voor zijn familie. Dan nog blijft hij de arrogante, stuurse Marokkaan die stugge interviews geeft.
  Bovendien heeft dat niks met de VOETBALLER te maken. Beoordeel iemand op wat je ziet in het veld, niet of hij vriendelijk lacht in de camera.
  Beoordeel iemand naar het niveau dat je verlangt, niet of hij vreselijk zijn best doet en na iedere mislukte actie spuugt als een lama.
  Met het niveau dat Ajax nastreeft.. kwart- of halve finales CL.. moet de lat omhoog. Wie afvalt kan Misschien nog een leuke carrière hebben bij de subtop van de eredivisie, maar niet bij Ajax. Doorselecteren.. scouten en opleiden!

 21. Moosie

  niet een beetje eens ,nee gewoon 300% eens met nog 300 % absoluut eens.
  wat die andere 200 % inhoudt weet ik ook niet maar het staat zo leuk .

 22. AB

  Volgens mij heb jij teveel gezipen Zlatan. Nooit heb ik in Heitinga iets van een trainer gezien. De terugkeer sowieso naar Ajax vond al niet logisch. Verder ben ik nergens negatief over Huntelaar maar vraag ik alleen op basis waarvan hij volgens Jooduh een contract voor het leven moet krijgen. Dus, geen dingen verlondigen die ik nooit heb gezegd want dat is gewoon misselijk en stemmingmakeij. Ik kan je zo langzamerhand onder de categorie Litmanen gaan plaatsen. Veel succes daarmee.

 23. Mr Ajax

  Een goede spits, motivator in de kleedkamer, enome drive, en klaagt nooit als die op de bank moet plaatsnemen. Voorbeeld prof!

 24. Joodjuh

  Tja als jij vind dat Veltman een contract voor het leven verdiend lekker vinden dan! Schone ben ik dan wel weer met je eens. 😉

 25. Zlatan4ever

  Ook al zou ik uit mijn nek lullen AB, dan ben jij nog steeds niet de gene die commentaar hoeft te geven….ook al denk jij de wijsheid in pacht denkt te hebben.Neem er nog 1 van mij
  🍺 of 2 🍺Mzzl 🙋🏼‍♂️

 26. AB

  Droplul, jij geeft op mij commentaar en ook nog eens dom. Lijkt wel een gestoorden club hier. Niemand die topics en commentaar goed leest. Hoofdmoot is commentaar geven op mij. Prima, ga je gang maar accepteer de reactie die je krijgt. Alles wordt weer lekker verdraaid en uit zijn verband getrokken.

 27. Indojood

  Off: Sierhuis wordt verhuurd aan Groningen, zij hebben een optie tot koop en wij hebben een terugkoopoptie.

 28. AFCA my World

  Ik ben er geen voorstander van, ik zou liever een nieuwe spits zien komen,de hunter mist teveel kansen ! ⚽️

 29. FrankiC

  Top verwoord BR. Ik ‘stoor’ me daar ook aan en goed dat er eens een post asn geweid word. Ook lees ik vaak dat men vindt dat, wanneer er een speler weg moet, deze geen eerlijke kan heeft gehad, terwijl hij simpelweg niet goed genoeg was….

 30. Ajaxfoort

  Spelers als Huntelaar moet je altijd koesteren. Dan doen ze goed bij Ajax. Maar volgend seizoen lijkt hij mij meer voor het echte invallen. Hij is enthousiast maar levert wel in aan scherpte. Zo eerlijk moeten we zijn. Dus invallen en jonge spelers begeleiden. Prima!

 31. Zlatan4ever

  Droplul ? 😁👍🏻 En dat vind jij een mooi woord om weer eens een betoog “van lik mij versje” af te leveren ?! Je word steeds grappiger 😁👍🏻 Biertje 🍺?

Reageren is niet mogelijk.