Bekerwedstrijd Ajax – Heerenveen wordt op 24 januari gespeeld

De KNVB heeft in al haar wijsheid besloten dat Ajax de wedstrijd in de kwartfinale van de KNVB-bekerwedstrijd op donderdagavond om 20:45 uur zal spelen. 010 speelt een dag eerder tegen Fortuna Sittard en dat geeft de rotterdammers één dag meer rust voor de Klassieker die op zondag de 27ste gespeeld zal worden. AZ en Vitesse spelen op dinsdag 22 januari terwijl FC Twente en Willem II op dezelfde avond als 010 speelt.

FOX Sports meldt: ‘Ajax heeft een dag minder rust dan Feyenoord voor de Klassieker op zondag 27 januari in De Kuip. De Amsterdamse club sluit drie dagen eerder, op donderdag 24 januari, het midweekse bekerprogramma af tegen sc Heerenveen. Feyenoord speelt een dag eerder al tegen Fortuna Sittard. Volgens de KNVB kunnen Ajax en Feyenoord hun bekerwedstrijd niet op dezelfde dag afwerken, omdat geen van beide clubs om 18.30 uur kan spelen en een gelijktijdig begin ook niet mogelijk is. De Klassieker begint op 27 januari om 14.30 uur. Ajax heeft als nummer twee van de Eredivisie tien punten meer dan Feyenoord, dat derde staat.’

Related posts

8 Comments

 1. Wenen 1995

  Lijkt mij geen probleem voor dit Ajax. Speelt ook nog mee dat Heerenveen een aantal geschorste spelers heeft na het avondje NAC. Dus inpakken Heerenveen en 010!!!

  1. Bert Betondorp

   Nee, ce beker hoort bij de prijzen die te winnen zijn, serieus aanpakken met een sterk team

 2. Charka53

  Dit is voor Ajax geen probleem hoor Heerenveen zal ons niet veel kracht kosten en die kakkies die , vinden wij nogal wordt geholpen door de KNVB sturen we jankend naar huis.

Comments are closed.