Schöne: ‘We krijgen ze nog thuis dus kunnen we het zelf afmaken’

Lasse Schöne is van mening dat Ajax dit seizoen de 34ste landstitel gaat behalen ondanks dat de ploeg na een prima eerste seizoenshelft nog steeds tweede staat achter PSV, zo liet de Deen weten na afloop van het duel tegen FC Utrecht wat Ajax met 1-3 won.

‘In het begin van het seizoen hebben we punten laten liggen en PSV doet het natuurlijk heel goed, maar het is aan ons om in het spoor te blijven. We krijgen ze nog een keer thuis dus dan kunnen en moeten we het afmaken. Moedeloos? Nee, zij doen het goed, een compliment aan hun’. Ajax-PSV staat op 31 maart op het programma.

Bron: Voetbal Inside

Related posts

20 Comments

 1. Wenen 1995

  Wordt een spannende 2e seizoenshelft. Hopelijk werkt het nog op 3 fronten actief zijn niet in het nadeel van Ajax en worden we weer een keer kampioen!

  1. De Ajacied

   Idd heeft Ajax het in eigen hand,
   Wil het niet dat bij die boere heel de knvb achter hun staat, als hun ergens kunnen helpen doen ze dat zéér zeker,
   Dus Ajax vecht tegen 2
   ❌❌❌

 2. a.p.

  helemaal mee eens wat Schone zegt. 040 welkom straks in Amsterdam en dan staan wij hopelijk weer bovenaan. Fijne dagen allemaal!

  1. Litmanen

   PSV in Amsterdam is altijd een probleem omdat ze niet komen om te voetballen. Dat doen ze zelfs thuis. Tegen AZ speelden ze de eerste helft puur vanaf hun eigen helft.
   Maar Ajax in deze vorm moeten we kampioen worden.

   Iedereen fijne feestdagen.

 3. Charka53

  De kans dat we landskampioen worden is natuurlijk aanwezig maar vergeet niet dat wij op verschillende fronten actief zijn en die lampenkappen alleen de competitie , maar geen punten meer morsen en de schaal is van ons.

  1. AJAXForever61

   Alleen van eigen kracht uit gaan. Zelfs “ pannekoek” van Basten is onder indruk van ons aller AJAX

 4. AjaxKat

  Vond Schöne gisteren trouwens 1 van de betere spelers. In verdedigend opzicht kan het beter maar in opbouw was hij heel belangrijk. De Jong lijdt ook weleens balverlies in de wedstrijd maar daar hoor je minder mensen over klagen. Jammer dat het winterstop is, ik wil hem wel vaker zo zien spelen.

  1. De Nees

   Toch vaak blij als Schone speelt, liever hem op MV dan Blind. Nadeel is wel dat Blind daardoor CV speelt waar MV een betere positie is voor hem.

 5. De Nees

  Tav van die lampen moet Schone maar geen voorspellingen meer doen, die komen helaas iets te vaak niet uit. Laat je voeten maar spreken tegen hun, da’s beter.

 6. Bert Betondorp

  Het kan nietnzo zijn dat PSV geen punten verspeeld in de komende 17 wedstrijden, kom nou. Blijft Ajax winnen (en waarom niet?) dan is het gebeurd.
  Ajax kampioen, niks meer aan te doen. Komt goed.

Comments are closed.